QUOTE(sajk @ 22. 1. 2007 - 9:40)

Poleg tega pa ... v čem je fora da imajo vse jedi okus po istem? Začimbe daš zraven tiste kar pašejo, ne pa povsod vedno isto ...

Jaz dam vegeto, ko kuham, res v malo reči, pa še to čisto majhno količino, mi je pa dobra, ne morem pomagat. Se pa moram nasploh navadit na manj slano hrano, ker si čisto preveč vse skos solim... ampak če je pa premalo slano, mi je pa skoraj neužitno.
Drugače pa tudi jaz nekako poskušam zdravo živet in moji doma... kuhamo vse izključno na domačem olivnem olju (nekje iz Primorske), pa Becelu... ne jemo nič mastnega... celo krompir se namaka celo noč, preden se ga da kuhat (ker spusti neke ne najbolj zdrave snovi ven - ne me več spraševat, k ne vem več), ipd. (vse to že zaradi prisotnosti bolezni v familiji).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>