Jump to content

Photo

Laki za nohte

• Please log in to reply
1373 replies to this topic

#381 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 19 September 2009 - 09:30 PM

Wau, ta pa je res krasen in ful poseben! smile.gif

Pravkar sem E.L.F Royal Purple zamenjala za Collistar Viola Glitter.

Fejst je že gost, pa čisto malo ga še imam - se mogoče komu sanja, kje bi se dalo še dobit ta odtenek?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 19 September 2009 - 10:20 PM

Suede Collection

IPB Image

Ta mi je všeč:

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#383 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 September 2009 - 10:44 PM

Meni pa začuda 180 ni všeč, kičast mi je.
Ta, ki si ga izpostavila, pa je kar kul ... a ne paše glih na vsakega, bi rekla.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#384 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 20 September 2009 - 10:04 AM

Ga bom še sama slikala, je v resnici precej temnejši, pa te krpice so bolj neopazne.

Še vedno si želim tega, nisem našla cenejše alternative. ermm.gif A ga sploh imajo že pri nas?

IPB Image

• 0

― V. Van Gogh

#385 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 20 September 2009 - 10:56 AM

Včeraj sem kupila lak Loreal Resist & Shine Titanium 705. Zelo zadovoljna z barvo in lakom thumbup.gif .

IPB Image

IPB Image

• 0

#386 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 September 2009 - 12:03 PM

O, kako je lep ta Resist & Shine!

Mene pa zanima, katera firma ima dober in ne pretirano drag thiner za lake? Se mi je Collistarjev precej zgostil in se malo packa.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#387 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 20 September 2009 - 12:06 PM

JINADAZE-kolko stane oni Chanelov???
  • 0

#388 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 20 September 2009 - 12:27 PM

Ponavadi so od 20-25eur.
  • 0

#389 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 20 September 2009 - 12:37 PM

Kdo ve ali imajo ta Lancome lak tudi pri nas? hmm.gif

IPB Image
  • 0

#390 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 20 September 2009 - 01:49 PM

QUOTE(DiLeMa @ 20. 9. 2009 - 13:03) View Post

Mene pa zanima, katera firma ima dober in ne pretirano drag thiner za lake? Se mi je Collistarjev precej zgostil in se malo packa.

Jaz ga mam od LCN-a, če se ne motim sem dala okrog 5€. hmm.gif

Men je pa tale wub.gif :
China Glaze Grape Crush
IPB Image
IPB Image
Sej vijolčnih mam že miljon, samo tale je res lep.
  • 0

#391 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 September 2009 - 01:52 PM

Joj, meni je tudi krasen, ni tak čisto klasičen.
  • 0

#392 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 September 2009 - 03:09 AM

Meni pa zelo ni všeč, ker mi shimmer deluje tako, kot da so prašni nohti.

DiLeMa,
jaz imam enega od Mavale, ampak je okoli 13€, se mi zdi ... zdaj ne vem, če ti je to drago ali ne.
Je pa res, da bom imela tega enega najbrž na veko veke. Se mi pa tudi zdi, da ko je lak enkrat
ekstremno zgoščen, da mu ni pomoči ... vsaj po mojih izkušnjah. Se bolj obnese na rahlo
zgoščenih lakih.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#393 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 September 2009 - 08:45 AM

Sej ni prav strašno hardcore zgoščen, se da pretakat po steklenički (ni kot en poc), ampak je pa že bolj gost in bi ga zaradi lažjega mazanja rada mal razredčila.

Bom pogledala na LCN štantu, da vidim če je res 5€, drugače pa vzamem Mavalo. Hvala obema!
  • 0

#394 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 September 2009 - 10:09 AM

^^Kok je na štantu ne vem, ker sem ga jaz kupila v Grosupljem, pri uvoznikih, tam je pa vse cenejše. Ampak se laki po tem ful dlje sušijo, pa več plasti moraš dat. huh.gif
  • 0

#395 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 21 September 2009 - 04:08 PM

Totaaaalno sem zaljubljena v Avon Nailwear Pro lak v odtenku Real Red. wub.gif
Je točno tak, kot sem ga hotela, taprava živo rdeča, ki nič ne potegne na oranžno, enak kot na tej sliki:

IPB Image
  • 0

#396 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 21 September 2009 - 05:05 PM

Jao, kera lepa slika oops.gif Je kaj podoben Revlonovemu Red, če katera ve?
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#397 catwoman

catwoman

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 06 October 2009 - 04:41 PM

Jaz sem najbolj zadovoljna z ArtDeco laki.
  • 0

#398 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 08 October 2009 - 04:06 PM

A je kera vidla lak, podoben temu, kje tko v trgovini, ni nujno Opi znamke?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#399 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17294 posts

Posted 08 October 2009 - 07:35 PM

Katermu? biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#400 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 08 October 2009 - 08:48 PM

laugh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users