Jump to content

Photo

Lip glossi

• Please log in to reply
564 replies to this topic

#381 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 26 June 2008 - 09:12 PM

Seveda je možno, sam potem ne smeš jest/pit/lupčkat/ali česar koli vlačit po ustih, oz.skozi ustnice laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 26 June 2008 - 09:12 PM

Definitivno se kar pozna rdečkast odtenek, ni skoraj prozoren, pa tudi preveč vpadljiv ne. Meni naredi ful lepe žnabeljce, ravno prav jih poudari.

Kaj pa vem, meni tko dolgo zdži, kljub temu, da vmes kaj pijem/jem. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#383 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2008 - 09:39 PM

No, jaz nočem zdaj šokantne obstojnosti, ker to pomeni, da se reč zabetonira na ustnice in jih tudi izsušuje. Pa niti zelo pigmentiranega ne, pač pa prosojnega, ki da hint obarvnosti. O barvi še ne vem... nežno roza ne bom vzela, ker mi ni v interesu imeti 20 sličnih/skoraj enakih glossov, morda rahlo rdečkastega ali pa na temno viola. Bom vidla, kakšno barvno paleto sploh imajo. Ziher spet nič presenetljivega.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#384 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 26 June 2008 - 09:41 PM

Potem ti svetujem Red up, ker vijoličnega nimajo. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#385 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 June 2008 - 10:25 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 26. 6. 2008 - 16:19) View Post

Kaj pa L'Oreal Glam Shine 6h?
Zdaj pa že o tem razmišljam.

Jaz sem si enega roza (113) kupila danes, lepa barva, upam, da se obnese. Poročam. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#386 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2008 - 10:37 PM

Jaz zdaj ne vem, kako vi pojmujete stopnje pigmentiranosti, ampak ti novi plumpasti Maybelline glossi so zelo slabo prekrivni. Jaz imam Red'Up in Pink'Up oz. taprvega sem dala kolegici, drugega pa še imam. Če se namažem normalno (torej ne na debelo), je rozasti takorekoč prozoren, rdeči pa da malo rdečega odseva. Če ga namažem na debelo, se sicer posledično bolj vidi, ampak jaz govorim o normalnem nanosu in ob normalnem nanosu se mi zdijo zelo slabo pigmentirani. Da podprem svojo teorijo - tega mojega Red'Up ima zdej moja prijateljica, ki je zelo color shy osebek, pa ga vseeno pridno uporablja. Obstojnost je pa na mojih ustnicah nikakva, je pa res, da se mi zdi zeeeeelo malokateri gloss obstojen, imam pač očitno take žnable.

Novi L'Orealov mi pa sprva ni bil všeč (sem imela narobe odtenek), zdej pa mi je enkraten. No, ta gloss je pa RES obstojen, celo na mojih ustnicah. Zdrži mi minimalno 4 ure, pa kljub temu ustnic ne izsuši, ampak jih naredi krasne, polne, sočne. Ni negovalen, ampak tudi v negativno smer ne gre. Jaz dam ponavadi pod njega tanko plast balzama in so zadovoljne tudi moje ekstremno muhaste in občutljive ustnice.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#387 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2008 - 10:47 PM

QUOTE(DiLeMa @ 26. 6. 2008 - 23:37) View Post
rdeči pa da malo rdečega odseva.

Točno kaj takšnega iščem!

Kakšna je pa kaj pigmentiranost pri L'Oreal glossih?
Ampak koliko me spomin ne vara, ni kakšnih pametnih odtenkov.
No ja, saj jih tudi pri MYB ni, s tem da se mi pri MYB zdijo manj, hm... bleščičasti?!
Ali sem nemara mimo pihnila...
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#388 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85845 posts

Posted 26 June 2008 - 10:50 PM

Nisi, MYB so čisto brez shimmra, medtem ko ga imajo L`orealovi ogromno.
  • 0

― V. Van Gogh

#389 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 26 June 2008 - 10:50 PM

Jap, MYB niso bleščičasti, medtem ko L'Orealovi definitivno so, pa tudi veliko bolj pigmentirani so.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#390 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2008 - 10:52 PM

Super, razblinile ste vse dvome, MYB pade. Danke!

• 0

#391 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 26 June 2008 - 10:54 PM

Pri MYB je govroa o teh glosih? http://www.maybellin...lip-plumper.htm
Fluff, če češ, ti pošljem DM kuponček za -50%, ker ga ne nucam. Tako te pride 4,14€.
Pošlji mi na ZS naslov, ker sem pozabla številko bajte.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#392 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 26 June 2008 - 10:57 PM

woot.gif

• 0

#393 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 June 2008 - 10:23 AM

No dejte naj ena slika tale Red'Up otdtenek, mene tudi ful zanima, pa bo misterij razrešen. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#394 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 September 2008 - 03:01 PM

Mene p zanima, če ve katera kolko ima Dior Diorkiss glos rok trajanja(kolko mesecev), imam si namreč namen kupit dva pa me malo skrbi da ju nebi mogla porabit...
Tak da če ga ima katera dom bi lepo prosla.Hvala biggrin.gif

Tole sem mela v mislih:
IPB Image

• 0

#395 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 10 September 2008 - 03:04 PM

Tegale sem včeraj vijoličnega gor dala in z njim bi šla lahko samo še za klovneso laugh.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#396 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 September 2008 - 03:19 PM

Točno tega iz slike imam, sem šla pogledat na škatlico in majkemi da nič ne piše. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#397 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 September 2008 - 03:36 PM

Okej laugh.gif Potem predvidevam da je tam nekje 12 ali 16 mesecev kot večina glosov.Btw:Daj mi malce opiši odtenek jaz si imam namen kupiti tega ali zelenega.

Mladoletna, tile pa ja niso tolko pigmentirani(Sj veš..its al in the head laugh.gif )
  • 0

#398 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 September 2008 - 04:08 PM

Na prvi pogled je prozoren, na svetlobi/soncu pa je viden zeleno/moder shimmer, odblesk. smile.gif Samo tej niso več v prodaji. Pomoje je brezveze kupit 2, ker je kar konkretna količina, ti traja in traja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#399 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 10 September 2008 - 04:15 PM

Potem bom najverjetneje samo tega ja.Kakšen je pa občutek na ustnicah(Če se ti ljubi sliknat biggrin.gif Prosim)?

Na strawberrynet ga š imajo:D
  • 0

#400 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 September 2008 - 04:26 PM

Občutek je ok, je sicer malenkost lepljiv ampak ni tako moteče, vsaj meni ni. Moj lepo diši po menti. Slikala pa sem že, samo ni čisto 100% realna barva, na sliki je shimmer izpadu popolnoma zelen, v real pa je bolj moder. Čaki bom poskusila najdet slike, pa ti pastam, samo k ta forum takoooo počasi dela da je joj.

EDIT: Imaš ZS.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users