Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5738 replies to this topic

#381 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 August 2007 - 12:52 PM

Jaz sem včasih precej barvala, ko sem samo črno nosila in se razume - so se precej sprala oblačila. Kupila sem pa barvo za oblačila in dala v stroj (v boben) še kilogram soli, potem so pa ven prišle res prelepe črne hlače/majice/whatever. Imam torej dobre izkušnje s tem, sem pa vedno uporabljala samo črno! wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#382 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 29 August 2007 - 12:56 PM

Pomoje ne bo nič ven s tega mojega barvanja. Bog ve, kakšna barva bi prišla vem, pretemna/presvetla.(ker se gre za plavo)...Hvala vseeno smile.gif
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#383 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 August 2007 - 06:14 PM

Jaz bi pa po tvojem pobarvala. Kupi malo temnejšo modro barvo. Itak se še mičkeno potem spere. Jaz bi.biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#384 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12167 posts

Posted 29 August 2007 - 10:40 PM

Moje vprašanje je malo čudno, ma ajde:

Kolko oblačil maste vi?? In kolko si jih sproti kupujete?? Kr jst ko gledam uno temo kdaj si je kdo kej kupu, vidim da maste nekatere ene enormous shopping spreeje in si kupite na tone stvari. Meni je to osebno ful čudno, jst si redko kupim več kot eno al pa dve stvari naenkrat in ne šopingiram preveč pogosto, pa se mi ne zdi da bi mela strašno pomanjkanje oblek (razen hlač, ampak to zato kr so zadnja leta same grde tongue.gif ) Me samo zanima približno kolko cunj maste in kolko si jih recimo kupite na mesec.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#385 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 August 2007 - 10:46 AM

ja, se strinjam s tabo. jz si ne kupujem prov velik, ker pač ni keša, edin kadar kej rabm, oz. kadar ne morem mimo česa. največ kupim tko, pred poletjem pa jesenjo, ko se pač spremeni vreme. drgač pa mislm da 1 stvar na mesec, kdaj več, kdaj pa niti tok ne. uporabnih stvari nimam nevem kok, pač tok kukr rabim, neuporabnih pa PREVEČ, se ne morm spravt stran metat. oops.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#386 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27637 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 August 2007 - 11:57 AM

Agree. Ne vem, jstkupim, ko naletim na kaj kar rabim in mi je všeč in to je to. Omare imam sicer polne (ampak tu so tudi oblačila, na katera sem navezana in ki jih nosim za po doma, ker so že ponucana in ful obrabljena), ampak da bi imela neko enormno število oblek, to pa ne. Vsaj ne tistih, ki jih nosim. Tko recimo imam 1 dolge poletne hlače, 1 pomladansko/jesenske, 3 kavbojk in to je to. Potem 3 kratkih. Imam precej poletnih majčk, dolgih majc imam ful malo, 2 al 3, potem par home made puloverjev in tu bi se počasi zaključlo. Nosim večinoma samo to.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#387 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 August 2007 - 03:22 PM

Jaz tut ne kupujem dosti. Ker ni keša (Sahara biggrin.gif biggrin.gif ). Ampak mam pa ogromno oblačil resno. Zaradi tega, ker imam podobni stil že dolgo časa in si pač kupim zdaj eno majčko, drugo tretjo.. in potem se nabere. Tak da mam v grobem 40 poletnih majčki (na naramnice&kratki rokav), 10 dolgih rokavov, tri-štiri puloverčke, potem se najdejo tut tanjke jopce in dve črni jakni. Hlač mam ene 5 kavbojk (najrajši nosim 3), pa ene rdeče oops.gif , ene temni jeans (jih ne maram), ene sive in ene rjave. Vse skiny. Ampak hlače mi kupi mama. Rada si kupujem v tujih državah v unknown trgovinah oz. v trgovinah, ki so samo v tisti državi. Ker res ne maram, da ma potem stop ljudi enake cunje kot jaz. Drugače pa jaz ne kupujem tolko kot npr. lala* al pa Jina.. ni keša, oz. šparam za potovanja, ki mi pomenijo več. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#388 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 30 August 2007 - 03:30 PM

Mah jst kupujem tud takrat, ko vem, da ne rabim. huh.gif Vsake tolko časa (1x, 2x letno) si privoščm mal večji šoping, ko grem v Lj, drugače pa bolj kupujem tko, po eno al pa 2 stvari... smile.gif Mam pa tud jst ful za oblečt, sama vem, da preveč. Hm... hlač mam kakih 15, tam okoli, dolgih majčk okol 20, precej puloverjev, ene par jopic, 3 bunde, jakno... Vsega mam dost in tud velik mojga dnarja gre za cunje. Se pa probam brzdat. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#389 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87153 posts

Posted 30 August 2007 - 04:39 PM

QUOTE(Ana @ 30. 8. 2007 - 16:22) View Post

Drugače pa jaz ne kupujem tolko kot npr. lala* al pa Jina..

Pa saj jaz sploh ne kupujem tok, resno. huh.gif Večje nakupe pač pred sezono, vmes kadar kaj rabim, ali mi je všeč (če je kaj cvenka smile.gif ). V bistvu nikoli ne kupim toliko, da bi mela slabo vest, in nikoli ne kupim neuporabnih stvari, vse nosim. Pa vedno najdem kaj ful znižanega, ne samo med razprodajami. Imam pa precej cunj, se pač nabira, najmanj hlač, ker jih težko dobim. Ne maram preveč kavbojk (izjema so črne in sive), rada imam žametne itd. In glede čevljev sem nadpovprečno izbirčna. Največ je majic, puloverjev in oblekic. smile.gif In cca. 30 šalov/rut. oops.gif
Res pa je, da sem obsedena z modo in lepimi stvarmi. happy.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#390 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 August 2007 - 05:55 PM

Jaz kupujem isto kot Jina. Ko pač kaj rabim, vmes pa, če mi je kaj všeč. Največ imam poletnih majic, kavbojk in pulovrov. Čevljev pa tega mi pa primankuje.
  • 0

#391 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 30 August 2007 - 07:10 PM

QUOTE(laLa° @ 30. 8. 2007 - 18:55) View Post

Jaz kupujem isto kot Jina. Ko pač kaj rabim, vmes pa, če mi je kaj všeč. Največ imam poletnih majic, kavbojk in pulovrov. Čevljev pa tega mi pa primankuje.

teb je stalno kej všeč biggrin.gif laugh.gif Brez zamere, mal te hecam.
Js sm nazadnje kupila skinny hlače, majice pa lani biggrin.gif Dejansko si za letos polet nism nič takega kupila: spodnji del kopalk in to je to. Ful sm postala šparovna in ne kupujem brezveznih stavri. Isto je pr make upu- včasih sm nonstop kupovala ne vem kakšne senčke, potem sm mela pa enkrat generalko in sm se nadvse čudila kok jih mam in sm se odločila, da ne bom ničesar več kupovala, dokler teh ne bom porabila in se res držim pr tem. Za letos mam namen kupit kakšno majco z dolgimi rokavi, si naštrikat pulover laugh.gif , kupit zimsko jakno, superge in škornje (ker jih res nimam) biggrin.gif
  • 0

#392 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 August 2007 - 07:29 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 8. 2007 - 17:39) View Post

In cca. 30 šalov/rut. oops.gif

Well jaz jih mam vrjetno manj ampak se nevarno nabirajo. biggrin.gif

• 0
Viens, reste ici!

#393 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 August 2007 - 07:30 PM

ananas, sej na nek način maš prav oops.gif Sej zdaj, ko bo šola bom waaay majn po trovinah hodila & posledično dosti majn zapravila. (:
  • 0

#394 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27637 posts

Posted 30 August 2007 - 08:29 PM

QUOTE(Ana @ 30. 8. 2007 - 16:22) View Post

Rada si kupujem v tujih državah v unknown trgovinah oz. v trgovinah, ki so samo v tisti državi. Ker res ne maram, da ma potem stop ljudi enake cunje kot jaz.

Podpis, I love šoping v tujini. Tko med kakim potovanjem, ko skočiš v kako trgovinico pa si malček privoščiš in veš, ta tega v tvoji okolici ne bo imel nihče. Ha!
  • 0
Pablo Picasso

#395 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 August 2007 - 08:39 PM

Ja ni noro !? Pa da hodiš v enih stranskih uličicah in so tam tiste tredicionalne trgovinice. Super je ! Jaz sem v Barceloni hodla samo po stranskih poteh in so čudovite trgovine in res super je!
  • 0
Viens, reste ici!

#396 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 August 2007 - 09:00 PM

Ana, kje imamo v Mb take stranske ulice s kul trgovinami ? biggrin.gif
  • 0

#397 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27637 posts

Posted 30 August 2007 - 09:01 PM

Ni jih, hahha, v tem je fora.
  • 0
Pablo Picasso

#398 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 August 2007 - 09:06 PM

E daj Kekec, je*i se laugh.gif Ana, povej mi biggrin.gif
  • 0

#399 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 August 2007 - 09:07 PM

Pa lala, ana to govori za tujino, a ne ? laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#400 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 30 August 2007 - 09:07 PM

Ja sej vem biggrin.gif Ampak jaz jo sprašujem, kje imamo mi v našem čudovitem mestu kaj takega. =)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users