Vložki
Posted 28 February 2016 - 09:14 PM
Posted 28 February 2016 - 11:27 PM
Jaz jih nekaj časa, več tednov, sploh nisem našla ne v DM-ih, ne v Mercatorju. Sem že mislila, da so šli iz prodaje, ampak sem jih ta teden potem spet videla. Kupujem samo Libresse, tiste nature ali pa roza.
Imam tudi Lunette skodelico, ampak so mi vložki bolj prakticni, ker hitreje zamenjam.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 29 February 2016 - 09:49 AM
jaz sem pa že nekaj časa na bolj naravnih vložkih. Sicer mi beli tok ni izginil, se je pa malo zmanjšal, pa vnetij praktično nimam več ...
Pa niti ne vem kaj je razlog, le več stvari na enkrat sem spremenila in se mi ne ponavljajo več.
Do pred časom sem imela Natracare, zdaj pa Tosama organic.
So res dražji, ampak za enkrat se mi zdijo vredni denarja.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 March 2016 - 11:35 AM
Kami, v Tosamini trgovini so ti ta tanki znižani za 40%.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 08 March 2016 - 01:25 PM
ooo, hvala za info!
Put A Kilt On It!
Posted 08 September 2019 - 12:48 PM
Mojih dolgoletnih Carefree kot kaže ni več (po novem so vsi parfumirani ali vsebujejo dodatke - aloja). Iščem nekaj približno bombažnega, a da se ne raztrga po pol dneva nošenja.
Posted 08 September 2019 - 01:43 PM
Te sem za enkrat nasla najbolj naravne, saj jih moram jaz skoz nosit
Put A Kilt On It!
Posted 08 September 2019 - 01:59 PM
Posted 08 September 2019 - 03:21 PM
Kami, zakaj skos? Kaj pa pralni recimo?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 08 September 2019 - 03:26 PM

Jaz uporabljam te neodisavljene. Super so, ker so čisto tanki, dobro se zalepijo in niso preveliki. Še pred kratkim sem jih kupila, upam, da ne grejo res iz prodaje

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 08 September 2019 - 03:52 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 September 2019 - 04:14 PM
Posted 08 September 2019 - 04:16 PM
Posted 08 September 2019 - 06:29 PM
Meni so najboljsi od Libresse, ker so res tanki in se lepo zalepijo na spodnjice. Tudi Natura Feminina so kar ok, ampak se ne zalepijo tako fajn in se mi vcasih namesto na hlacke zalepijo na rit. 😅
[Napoleon]
Posted 08 September 2019 - 08:20 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 September 2019 - 07:03 AM
Kami, zakaj skos? Kaj pa pralni recimo?
Jaz imam že od najstniških let močan beli tok. Malo se je zmanjšal, ko sem začela uporabljat naravnejše vložke (tako dnevne, kot za M), ampak še vedno imam kakšen dan močnejšega in ker nikoli ne vem, kdaj bo to, jih imam vedno.
Nisem zasledila, da bi kdo imel pralne dnevne, lahko pa da sem zgrešila.
Put A Kilt On It!
Posted 09 September 2019 - 02:24 PM
Posted 09 September 2019 - 03:46 PM
Posted 09 September 2019 - 04:50 PM

Posted 09 September 2019 - 07:20 PM
Naturelle, prej sem pa te zgornje Carefree. So mi N boljsi, veliko tanjsi.
NaturellA. Meni so ti tudi super, za med M, če skodelica spusti kako kapljo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users