Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#381 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 May 2007 - 08:48 AM

Jaz grem v argentinsko 2 krat na leto in mi je super. Ambient mi je zelo všeč, enako tudi osebje (prijazno in hitro te postežejo). Vedno si privoščim kakšen zrezek in še sladico na koncu (lešnikov nougat je nebeško dober). Zadnjič me je večerja za 2 prišla tam okrog 40 ojrotov - predjed, 2 glavni jedi, 2 sladici, 2 vodi!
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#382 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 24 May 2007 - 02:30 PM

Moja picerija - bila sem prijetno presenečena nad vsem. Ambientom - vrt, kjer sva sedela je lepo urejen, miren, ni tako kot ponekod, ko ti mimo med jedjo avtomobili vozijo, postrežbo - ful prijazni, hitro sva dobila naročeno, pice pa so tudi super. Lahko si jo sam sestaviš. Več o tem tukaj: http://www.moja-pizzeria.com/
Skratka priporočam. thumbup.gif
  • 0

#383 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 24 May 2007 - 06:37 PM

QUOTE(Frčica @ 5. 3. 2007 - 0:05) View Post

Je pa baje v Tomačevem ena zelo dobra, ne vem imena lokala. Ne vem pa kakšni so kriteriji osebka, ki mi jo je priročil, za dobro pico.

Ja, v Tomačevem je ful dobra picerija Sonček. Velika izbira, pice so sočne, men je sploh vsec ker majo dobre vegi pice, tanko testo, ne tisto debelo...v glavnm super! thumbup.gif
  • 0

#384 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 24 May 2007 - 08:48 PM

že vem kam grem pol naslednjič na pizzo! Hvala Rafinesse smile.gif
A mi lah malo opišeš kako se do tja pride?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#385 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 24 May 2007 - 09:04 PM

Kalypso kakšne so pa cene teh pic približno?
  • 0

#386 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 25 May 2007 - 10:11 AM

Jaz sem jedla na bone in stane nekaj manj kot dva eura, dostava pa je 2,15€. Dobiš pa na bone osnovo (testo+pelati+sir) na katero lahko dodaš 4 dodatke. Dobiš pa še za posladek sadje.
Kakšne so pa cene, če ne ješ na bon pa ne vem točno.
  • 0

#387 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2007 - 10:18 AM

Še enkrat pohvalim Pena'sa - sem bila tam nazadnje za rojstni dan in za moje pojme tam zmešajo najboljši Sex On The Beach ever! Pa ona blont kelnarca je ful prijazna, nama je ful vredu mizo rezervirala zunaj, je še tringet od mene dobla. Pa hrana je tudi čedalje bolj okusna, se mi zdi. Sem pa za 2 glavni jedi (resnično konkretne porcije), eno sladico, 4 koktajle plačala 40 eur. Vredno vsakega centa.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#388 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 27 May 2007 - 03:11 PM

QUOTE(Jenna @ 25. 5. 2007 - 11:18) View Post

Vredno vsakega centa.

vsekakor, če tam ne ješ na študentske bone. ampak so se meni tako zamerili tam, ko sem še zobala na bone, da me ne bodo več videli na blizu.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#389 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 May 2007 - 03:20 PM

Špela- neprijazni, hiteči? No, men je vseen fajn tud na bon/potrpim zavoljo dobre hrane, kr uredu porcije.

Pišem zato, da POHVALIM restavracijo FRESCO, bon stane 2.70 kar je 640 sit, velik izbire, vsak dan lahko izbiraš med 10 jedmi. Mislim, da so vsak dan na voljo druge jedi. Od teh desetih jih je na voljo pet, ki vključujejo tud juho, solato, sladico (poleg glavne valda). Če pa zbereš tistih drugih 5 pa ne dobiš teh prilog zraven, ker so dražje že same po sebi in potem ne vključujejo prilog pač.
Porcije so res občutno večje kot drugje, osebje prijazno, vljudno, ustrežljivo. Supr, res
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#390 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 May 2007 - 06:01 PM

No, kaj sem jaz hodla na bone tja jest, sem tudi vredu prišla vedno skos. Čeprav sem pa slišala že ogromno kritik na ta račun.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#391 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 27 May 2007 - 06:10 PM

jz sm šla v penasa sam enkrat (na bone) pa nikol več!je cantina 100x bolš, čeprov se je zj ponudba na bone poslabšala (po mojem mnenju, vsaj vegetarjanski meni)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#392 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 May 2007 - 09:05 PM

QUOTE(sahara @ 27. 5. 2007 - 19:10) View Post

jz sm šla v penasa sam enkrat (na bone) pa nikol več!je cantina 100x bolš, čeprov se je zj ponudba na bone poslabšala (po mojem mnenju, vsaj vegetarjanski meni)

Tud men se tko zdi, ja. In res morm povedat da tko kot mi tud cantina na bone sicer v glavnem zna ugajat, me strašansko moti tista njihova tortilja ker ni zavita tko kot je meni všeč in tko, kto jo dobiš v penjasu. Vse štrli iz vsepoprek in zelenjava dejansko sploh ni v tortilji sami ampak vse naokrog. No, sj okusno je- in to šteje.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#393 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 May 2007 - 04:00 PM

Včeraj sem šla na pizzo v Sončka v Tomačevem.
Ni slaba, testo je kar v redu, lahko bi bila bolj sočna in sigurno bi lahko imeli večjo izbiro vegi pic, tako sem ostala pri margeriti sad.gif Primerjava s Piazzo ali Etno zame ni možna.
Odnos pa...bolj po domače vse skupaj kar me načeloma ne moti, ampak račun pa že pričakujem da mi prinese in grem potem z natakarjem plačat k pos terminalu evil.gif
Ambient bi lahko bil boljši, ravno duše niso spustili ko so jo opremljali.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#394 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 13 June 2007 - 10:26 AM

Zadnjič sem obljubil, da bom priobčil izkušnjo iz picerije Sorrento v Zupančičevi jami v Lj.
Torej: verjetno počnejo tam korektne pice za splošni okus, meni pa se je zdela nekam neizrazitega okusa. Ne sprašujte, katero vrsto sem naročil, ker se ne spomnim več, enako tudi cene ne. Je pa v mejah normale. Če bo katera soforumašica in kateri od redkejših soforumašev šel tja, naj napiše še kaj o tem lokalu.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#395 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 14 June 2007 - 07:33 AM

Včeraj kosilce pri Harambaši. Brez napake. Jedilnik: pola/pola (5 čevapčičev, 2 klobaski(suđukica), kepica kajmaka, jogurt, baklava in turška kava. Faktura: 10,43 €.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#396 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 20 June 2007 - 05:29 PM

Js vam pa prporočam ( če niste preveč finčkani:)) picerijo Vili v Mavčičah. Pice imajo zlo dobre, tud kr nekaj izbire (js sem pri njih jedla obično, margarito, poletno in vegeterjansko, baje pa da so ostale tud zelo dobre), pohvalim lahko tudi njihove solate, lignje in še kaj se najde. Cene so pa tudi zelo ugodne, saj za moj pojem. Pa še za tiste, ki vam gre mesto na živce je ful primerna lokacija, sej se boste pol lahko mal prešetal po naših "rovtah". Aja ambient je bolj kmečki, kajpada:)

Pol pa še malo naprej, v smeri proti Kranju je ena vas Breg, tam imajo pa ful, res ful dobro slaščičarno po imenu Lunca. Ambient je ful lep, izbira je ogromna, cene so tud kr cool.

Sprobejte, pa boste vidl.
  • 0

#397 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 21 June 2007 - 12:05 PM

Moram na kratko dodati gostilno Pod Lipo na Borštnikovem trgu v LJ. Katastrofa!!! Kaj več dodam drugič, ampak kaktastrofa. Posebej neverjento nesposobni in nevljudni kelnarji. Pa to ne govorim o hrani na bone, normalno 6 ljudi, ki bi kar precej zapravili, če bi bili zadovoljnji. Never again.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#398 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 June 2007 - 12:37 PM

Če kdo zaide v Koper, naj ne gre na tržnico v pizzerijo Štorija.
Pizze so sicer ok, drugi jih ful hvalijo, ampak meni osebno niso nič posebnega .. Testo je ful tanko, prav prozorno že, šugo pa je precej voden. Tudi s šunko, sirom&co. ful skoparijo. Postrežba je grozna. Natakarice so vedno, ampak res vedno nataknjene, nejevoljne in samo nergajo. Mislim ok, pač imajo dosti dela, slab dan, itd. ampak ne moreš bit takšen nonstop. rolleyes.gif Ambient je sicer lep, ampak to ne odtehta zgornjih minusov.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#399 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 June 2007 - 12:41 PM

luciferka, kje je Breg?pismo dost sm v kranju, 4 leta sm na gim hodila v kr, dost se furam po okolici, pa nevem kje je Breg. a majo v tej slaščičarni tut indijančke?zadne čase se jih sploh ne da več dobit. razn v cukrarni, tam jih pa že zmanjka ponavad k do ke pridem.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#400 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 21 June 2007 - 07:51 PM

Glej če greš iz Kranja, moraš na križiču tm k se gre na ravnost v Lj, ali pa desno v Stražišče ti zavit levo. Pol se pa skoz naravnost voziš po tej cest in najprej pridš na Orehek, pol naselje Drulovka, pol je pa Breg, še mal naprej sem pa js doma, heheh:) In ja majo tud indijančke, js jih obožujem:) Upam, da ti je zdej kej bolj jasno biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users