Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 24 May 2007 - 08:48 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 May 2007 - 02:30 PM
Skratka priporočam.

Posted 24 May 2007 - 06:37 PM
Je pa baje v Tomačevem ena zelo dobra, ne vem imena lokala. Ne vem pa kakšni so kriteriji osebka, ki mi jo je priročil, za dobro pico.
Ja, v Tomačevem je ful dobra picerija Sonček. Velika izbira, pice so sočne, men je sploh vsec ker majo dobre vegi pice, tanko testo, ne tisto debelo...v glavnm super!

Posted 24 May 2007 - 08:48 PM

A mi lah malo opišeš kako se do tja pride?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 May 2007 - 09:04 PM
Posted 25 May 2007 - 10:11 AM
Kakšne so pa cene, če ne ješ na bon pa ne vem točno.
Posted 25 May 2007 - 10:18 AM
Še enkrat pohvalim Pena'sa - sem bila tam nazadnje za rojstni dan in za moje pojme tam zmešajo najboljši Sex On The Beach ever! Pa ona blont kelnarca je ful prijazna, nama je ful vredu mizo rezervirala zunaj, je še tringet od mene dobla. Pa hrana je tudi čedalje bolj okusna, se mi zdi. Sem pa za 2 glavni jedi (resnično konkretne porcije), eno sladico, 4 koktajle plačala 40 eur. Vredno vsakega centa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 May 2007 - 03:11 PM
Vredno vsakega centa.
vsekakor, če tam ne ješ na študentske bone. ampak so se meni tako zamerili tam, ko sem še zobala na bone, da me ne bodo več videli na blizu.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 27 May 2007 - 03:20 PM
Pišem zato, da POHVALIM restavracijo FRESCO, bon stane 2.70 kar je 640 sit, velik izbire, vsak dan lahko izbiraš med 10 jedmi. Mislim, da so vsak dan na voljo druge jedi. Od teh desetih jih je na voljo pet, ki vključujejo tud juho, solato, sladico (poleg glavne valda). Če pa zbereš tistih drugih 5 pa ne dobiš teh prilog zraven, ker so dražje že same po sebi in potem ne vključujejo prilog pač.
Porcije so res občutno večje kot drugje, osebje prijazno, vljudno, ustrežljivo. Supr, res
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 May 2007 - 06:01 PM
No, kaj sem jaz hodla na bone tja jest, sem tudi vredu prišla vedno skos. Čeprav sem pa slišala že ogromno kritik na ta račun.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 May 2007 - 06:10 PM

Posted 27 May 2007 - 09:05 PM
jz sm šla v penasa sam enkrat (na bone) pa nikol več!je cantina 100x bolš, čeprov se je zj ponudba na bone poslabšala (po mojem mnenju, vsaj vegetarjanski meni)
Tud men se tko zdi, ja. In res morm povedat da tko kot mi tud cantina na bone sicer v glavnem zna ugajat, me strašansko moti tista njihova tortilja ker ni zavita tko kot je meni všeč in tko, kto jo dobiš v penjasu. Vse štrli iz vsepoprek in zelenjava dejansko sploh ni v tortilji sami ampak vse naokrog. No, sj okusno je- in to šteje.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 May 2007 - 04:00 PM
Ni slaba, testo je kar v redu, lahko bi bila bolj sočna in sigurno bi lahko imeli večjo izbiro vegi pic, tako sem ostala pri margeriti

Odnos pa...bolj po domače vse skupaj kar me načeloma ne moti, ampak račun pa že pričakujem da mi prinese in grem potem z natakarjem plačat k pos terminalu

Ambient bi lahko bil boljši, ravno duše niso spustili ko so jo opremljali.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 June 2007 - 10:26 AM
Torej: verjetno počnejo tam korektne pice za splošni okus, meni pa se je zdela nekam neizrazitega okusa. Ne sprašujte, katero vrsto sem naročil, ker se ne spomnim več, enako tudi cene ne. Je pa v mejah normale. Če bo katera soforumašica in kateri od redkejših soforumašev šel tja, naj napiše še kaj o tem lokalu.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 14 June 2007 - 07:33 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 20 June 2007 - 05:29 PM
Pol pa še malo naprej, v smeri proti Kranju je ena vas Breg, tam imajo pa ful, res ful dobro slaščičarno po imenu Lunca. Ambient je ful lep, izbira je ogromna, cene so tud kr cool.
Sprobejte, pa boste vidl.
Posted 21 June 2007 - 12:05 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 21 June 2007 - 12:37 PM
Pizze so sicer ok, drugi jih ful hvalijo, ampak meni osebno niso nič posebnega .. Testo je ful tanko, prav prozorno že, šugo pa je precej voden. Tudi s šunko, sirom&co. ful skoparijo. Postrežba je grozna. Natakarice so vedno, ampak res vedno nataknjene, nejevoljne in samo nergajo. Mislim ok, pač imajo dosti dela, slab dan, itd. ampak ne moreš bit takšen nonstop.

Pablo Picasso
Posted 21 June 2007 - 12:41 PM

Posted 21 June 2007 - 07:51 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users