L'occitane
Posted 04 April 2006 - 11:21 AM

Posted 07 April 2006 - 12:48 PM

pohvalim gel za nego kože okoli oči iz oljčne linije. uporabljam ga kake dva tedna in so se mi dejansko podočnjaki 'zmanjšali', niso več tok opazni, koža je pa zelo lepo napeta. jaz ga vsekakor priporočam.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 April 2006 - 03:23 PM

Aha, ravno danes sm nekje prebrala, da je poslovodja koprske trgovine pevka Polona

Posted 13 April 2006 - 03:34 PM
Posted 13 April 2006 - 03:49 PM

Una Primoka, Ajdovka, nevem, kako se sploh piše, aja Furlan.
Posted 13 April 2006 - 05:02 PM
nanesla sem ga na mokro kožo po tuširanju z oljem za tuširanje iz iste kolekcije. za nanos po celem telesu sem ga porabila zanemarljivo malo (kakih 5 špricev), takoj se vpije v kožo in ne pušča mastnega filma. kožo sem po nanosu samo 'potapkala' z brisačo. omamno diši, vendar ne identično kot olje za tuširanje, tole mi deluje rahlo bolj sladkasto, ampak še vedno tipično l'occitanovsko mandljasto, skratka božansko. koža je na otip mehka, in deluje nahranjena. čeprav se ga malo porabi, ga bom verjetno šparala in ga uporabljala le ob posebnih priložnostih, ko pa ne bom mogla brez tega vonja, ga bom uporabila namesto parfuma.
p.s.: jenna, mislim, da je izdelek vreden sponzorjevega denarja.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 13 April 2006 - 05:12 PM
Poročilo vsekakor na moč mamljivo

In sploh 8k - kje pa mam dnar. Sponzorji pa svojega dela zadnje cajte ne opravljajo glih najbolj vestno.

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 April 2006 - 10:20 AM

jenna, držim pesti za vzorčke in darilce! poročaj!

dodajam: pojem slavospeve losjonu iz oljčne linije, ki je kao namenjen negi rok, jaz pa sem ga danes preizkusila tudi kot losjon za telo. krasna stvar: tekoča, hitro in popolnoma se vpije, čisto nič ni mastno, čeprav očitno sestavine govorijo temu v prid, koža je mehka, nahranjena (bo pa absolutno premalo za suho kožo). na koži razvije prijeten, diskreten vonj. cena za 300 ml je 4.5 k. definitivno moj hit poletja.

Posted 16 April 2006 - 10:22 PM

No, si že prebrala superkul poročilo po zsju.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 21 April 2006 - 01:15 PM
Lip Balm Cream - SPF 15
Delivers sun protection, smoothing Shea Butter and beeswax, and healthy vitamin E--all in one swipe. Convenient carry-along squeeze tube.

ali
Shea Butter Lip Balm Stick
Repair and nourish dry lips with this moisturizing balm formulated with Shea Butter.

Posted 28 April 2006 - 10:08 PM
Ne bodite skrte, ceprav vem, da so izdelki relativno dragi, saj vam ni treba kupit vsega kar majo.
Pisem vam pa zato, ker sem potnica za komercialno kozmetko in vam povem, da pri nasi firmi tud ne dajemo testerjev strankam, ki so jih ze dobile, saj so testerji za testirat ne pa zato, da si vsak teden prides po nekaj kar ti zmanjka! Ne mislite, da si prodajalke ne zapomnijo kaj so komu ze dale za probat!
Posted 28 April 2006 - 10:17 PM
Posted 28 April 2006 - 10:28 PM
To ni namenjeno tistemu, ko si gre po en tester ali dva, to je namenjeno, tisim, ki si hodijo po testerje in prav tekmujejo katerih bodo dobili vec. Smiselno se mi zdi vsako stvar preizkusiti prej preden jo kupis, ampak ne s stotimi testerji.
Posted 28 April 2006 - 10:35 PM

Posted 29 April 2006 - 09:31 AM
Ne bodite skrte, ceprav vem, da so izdelki relativno dragi, saj vam ni treba kupit vsega kar majo.
Pisem vam pa zato, ker sem potnica za komercialno kozmetko in vam povem, da pri nasi firmi tud ne dajemo testerjev strankam, ki so jih ze dobile, saj so testerji za testirat ne pa zato, da si vsak teden prides po nekaj kar ti zmanjka! Ne mislite, da si prodajalke ne zapomnijo kaj so komu ze dale za probat!
mene so si še predobr zapomnile, ker tam mesečno zapravim kar konkretno vsoto (govorim konkretno za l'occitane) in me pač tretirajo kot se šika in zmeraj pridobim kak tester in namig, kaj bo v kratkem na policah. če ne dobim nobenega testerja, ga pač ne dobim. nisem pa blesava, da bom kupila neko reč za 10k in ugotovila, da mi ne paše na kožo. mislim, pa tut če bi hodla vsak dan po tri ene te iste testerje, koga to briga, saj so testerji za to, da se jih zastonj potala. in sploh, kdo se kle tepe? konkretno ena izmed članic foruma je potožila, da dejansko NIKOLI še ni dobila nobene reči za sprobat kljub temu, da je zapravila tam malo morje. ne vem, meni se taka pritožba zdi popolnoma na mestu.
p.s.: če je tester kolikor toliko velikodušen, se komot lahko konkretno namažem. konkreten primer: v franciji sem dobila tester za en chanelov gel za okoli oči v velikodušni količini 4ml, sama pakunga za kupit je pa 15 ml. takisto količino kreme za obraz. in to ob nakupu ene boge šminke. mislim, jaz dam veliko na korekten način obravnave stranke. ne pa da maš kot prodajalec potem sokolje oko in se zapičiš v stranko in rečeš, da pa ja ne bo dobila nobenega testerja, ker je prejšnji teden že dobila enga. mislm, no, valda so testerji za potalat strankam.
Posted 29 April 2006 - 10:07 AM
Posted 29 April 2006 - 06:32 PM
Pred kake pol leta nazaj sem imela priložnost 1 mesec delat v L'occitanu. Preden sem začela delat v tej trgovini je bilo moje mnenje o vseh teh testerjih zelo podobno vašim, dokler dejansko nisem videla kako stvari dejansko potekajo.
Testerjev nikakor nismo, NIKOLI, smele jemati prez prisotnosti poslovodkinje, pa tudi samih punc (sodelavk) niti enkrat nisem videla, da bi si kaka vzela tester. Ravno nasprotno! Testerje in DARILA ob NAKUPU (kar je velika razlika) smo tudi same dobivale LE pri nakupu izdelkov!
Drugič. Še nikjer, .. ponavljam: NIKJER nisem doživela, da bi dobila vsaka stranka ne glede na količino (ali znesek) nakupa, testerje. Pri Loccitanu pa nisem doživela da jih stranka, ki je kaj kupila, NE BI dobila. Dobijo celo tiste ki NIČ ne kupijo! Tako, da kar se tiče testerjev nikakor ne škrtarijo. Tudi same si jih ne jemljejo! ??? Tako kot večina ljudi misli.
Tako da se blazno čudim, da nekdo ni dobil testerja ob nakupu, ker jim ga MORAMO dati. Včasih jih celo vsiljujejo! ??? Če pa rečejo da jih ni, jih pa dejansko NI! Sploh pa tisto ZLOGLASNO mandljevo mleko. Ta vzorček je postal taka fama, da ga enostavno ne izdelujejo tako hitro kot se dajejo!
za vse tiste, ki še ne veste. Za Loccitanove izdelke obstaka le ENA in EDINA tovarna za cel svet!
Linije se izdelujejo vsaka posebej za CEL svet. In ko izdelajo eno.. izdelajo tudi drugo. najprej.. IMMORTELE, potem mandlej.. etc. Glede na sezono.
Tako je tudi s testerji.
Sploh pa testerji niso za to, da jih boste dobivale za v torbico in za na pot, ampak zato da se sprobajo. Zarad takih strank kot so tiste, ki kar naprej sprobavajo mandljevo mleko, druge stranke ne dobijo priložnosti, da bi poizkusile izdelek. Potem so pa prodajalke krive, ker so škrte in jih po vašem mnenju zadržijo zase ali jih nočejo dat.
Testerji niso samo za zastonj talat, ampak za poizkusit v primeru reakcije kože. Oziroma, da ugotoviš če ti krema ustreza.
Kje pa še sploh dandanes dobiš toliko testerjev raznih izdelkov kot tukaj. Saj kje pa piše da morate imeti vse. Jaz bi tudi imela BMW X5, pa ga nimam, ker vem da si ga ne morem privoščiti.
Tipično SLOVENSKO.. Dejte čim več.. sam da je zastonj! Žalostno..
Posted 29 April 2006 - 09:34 PM
Vidim, da Slovenke res delate na tem, da bi vse dobile zastonj, plačale pa nič. ŽALOSTNO!
Mislim, da se ne zavedate, da ene res ne pridejo do testerjev, ker ste druge take, da bi si cimvec nagrabile (Cist balkansko).
Kot potnica se zavedam, da pac vsak clovek mora sprobat določeno kremo, deodorant, losjon,..., ampak kot sem ze napisala, v dolocenih kolicinah in ne tako, da si naberes sto testerjev- da jih imas za celo leto, to se mi ne zdi posteno do drugih uporabnic!
V Mueller-ju, DM-u, Limonni-ju,... in drugje, kjer sprejemam naročila vem, da jim dostavimo določeno količino testerjev, glede na to, kolko robe naročijo in to se mi zdi smiselno.Zato verjamem, da jim zmanjka testerjev zarad "enih", ki jih hočete v enormnih količinah!
Pa še replika na stavek, da so testerji za to, da se raztalajo.To vse drzi, ampak to ne pomeni, da eni osebi vse-za druge,ki bi pa izdelek morda res kupile, pa ne ostane nic.
Ni pa lepo,da za to krivite prav prodajalke, ki imajo kar stroga pravila o tem, koliko testerjev lahko dajo.
Malo se zamislite. Lep pozdrav!
Posted 29 April 2006 - 09:40 PM
Vidim, da Slovenke res delate na tem, da bi vse dobile zastonj, plačale pa nič. ŽALOSTNO!
Mislim, da se ne zavedate, da ene res ne pridejo do testerjev, ker ste druge take, da bi si cimvec nagrabile (Cist balkansko).
Kaj si pa te ti ?
Posted 29 April 2006 - 09:45 PM
Jaz si vzamem 1 tester mogoče 2 za več pa me je že skoraj sram prositi, saj imam nek bonton do soljudi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users