Meni je ze to vrh glave in ne razumem zakaj si ljudje v nove hise dajejo po 3 kopalnice. Od takih res tezko poslusam kako je gradnja draga.
Kopalnice, kopalniška oprema
Posted 29 April 2022 - 01:40 PM
Meni je ze to vrh glave in ne razumem zakaj si ljudje v nove hise dajejo po 3 kopalnice. Od takih res tezko poslusam kako je gradnja draga.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 April 2022 - 01:52 PM
Ali 12 kvadratov, a ni to ful veliko za kopalnico? ![]()
Posted 29 April 2022 - 02:19 PM
3 kopalnice pa za koga? Mogoče, če je 10 ljudi v hiši, lol.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 April 2022 - 02:34 PM
Posted 29 April 2022 - 02:37 PM
Posted 29 April 2022 - 02:39 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2022 - 02:49 PM
Posted 29 April 2022 - 03:30 PM
Malo se bom vrinila - ima katera kopalniški pult iz ultrapasa? Oziroma pozna katera še kakšno trpežno, ne-preveč-grdo in denarnici prijazno varianto?
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 April 2022 - 03:51 PM
p.s. sajku sem nekaj poslala
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 April 2022 - 05:04 PM
Ja, arhitekt nama je narisal en suite kopalnico.... Pa še eno poleg kao za vse ostale pa sem hitro rekla, da jaz ne bom pucala toliko kopalnic 😂
Midva si deliva … Jaz pucam banjo in 4 umivalnike, on pa 3 skrete. 😂 Tusa ne uporabljamo. Ce ni walk-in, mi je neuporaben.
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2022 - 05:44 PM
Posted 29 April 2022 - 06:24 PM
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2022 - 08:05 PM
Posted 08 May 2022 - 10:53 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 May 2022 - 11:45 AM
Instalacije ostanejo, vse bo na istem mestu. Omara za pralni stroj in susilec, da se zapreta. Vecji oziroma daljsi kopalniski blok. Prestavila bova samo lojtrico, da bova imela vertikalno, pa se to po isti steni nazaj.
Pa podrla knauf stenco za tus, tam dala steklo za vhod in dozidala na drugi strani.
Nova keramika - barvna shema bo pa bela, puder roza in siva. Sive ploscice po tleh, bele omare, puder roza stena zadaj za kopalniskim blokom.
Posted 08 May 2022 - 03:47 PM
Bill Bullard
Posted 08 May 2022 - 05:32 PM
Posted 07 August 2022 - 10:47 AM
Midva sva se odločila, da greva v komplet prenovo, mal me boli zarad denarja ker itak ne bova večno tu, ampak konec koncev je investicija, lepo in bolj funkcionalno kopalnico imet pa tudi nekaj pomeni.
Kombinirala bova svetlo in temno sive ploščice, ena stena pa bo imela še videz 3d vzorca. Banjo ven, pa namesto tega tuš steno čez celo širino kopalnice (1,77m) ali pa delno (100x75cm) pa bi v tisti kot stisnili še pralni stroj.
Je pa še cel kup vprašanj in dilem.
Včeraj sem slišala, da se baje da prenosni tuš in wc najet za čas prenove kopalnice, a kdo kaj ve o tem?
Bill Bullard
Posted 08 August 2022 - 07:24 AM
Ja. Bova. V prvi polovici naslednjega leta. Nekje v jeseni bo prisel ta ki bo delal, da se zmenimo. Ne bova dala nobenih ploscic, vse bo ta hydrosol oziroma tadelakt. Se za omarico pod umivalnikom razmisljam da bo iz tega in bo potem mizar notri naredil samo dva vgradna predala ce bo slo,isto da bi naredili tudi okrog pralnega stroja in susilca.
Trenutno zbiram ideje na pinterestu. To je plan za izvedbo nekje prva polovica naslednjega leta.
Hocem kopalnico ki bo cimbolj enostavna za pucat in cimbolj vecna. Se pravi vecina iz tega pa cim manj lesa (po moznosti nic).
Posted 08 August 2022 - 08:31 AM
Matilda, samo to bi omenila, dobro zaščitita vhod v kopalnico, drugače boš imela prah povsod. Ki se ga zlepa ne znebiš zelo dolgo.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users