Vitamini, minerali, dodatki k prehrani
Posted 06 November 2012 - 08:20 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 November 2012 - 09:02 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 November 2012 - 12:06 AM
― V. Van Gogh
Posted 07 November 2012 - 06:52 PM

Potem pa moraš gledat še to, da je tableta in ne kapsula, ker slednje apriori odpadejo, zaradi želatine. Če iščeš veganske, ane

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 November 2012 - 03:31 AM

― V. Van Gogh
Posted 08 November 2012 - 10:14 AM

Vidim zdaj, da ne pošiljajo izven UK.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 November 2012 - 03:15 PM
Če se boš mogoče spominila za tiste veganske, let me know.

― V. Van Gogh
Posted 08 November 2012 - 03:17 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 November 2012 - 03:55 PM
― V. Van Gogh
Posted 08 November 2012 - 04:04 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 November 2012 - 04:07 PM
― V. Van Gogh
Posted 25 January 2013 - 07:20 PM
Pritegnila me je TALE reč. Pozna katera?
Drugače jemljem Spirulina alge in Reishi gobe, pa bio cvetni prah. Nekaj časa sem tudi bio matični mleček.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 January 2013 - 07:48 PM
Nikoli slišala.. za pomoč pri depresiji in zmanjševanju apetita, hmm
Jaz sem o tem sicer že spraševala tukaj, a moram spet Pozna katera kolagen v tbl? Vem, da ga imajo na HealthSpan, kjer ga nameravam naročit, ampak če ga imajo slučajno tudi kje pri nas.. ? V DM nimajo, kar je prava škoda - njihova znamka ima fejst in poceni te zadeve. Imajo samo od Medexa, v prahu, ampak jaz tega ne morem, preferiram tablete.
Jemlje morda katera cink? V DM sem opazila, da imajo za lase kao cink.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 January 2013 - 07:52 PM
No, ni AD, seveda, ampak me niti to ne zanima ... bolj me zanima, kako učinkuje na
zmanjšanje apetita in na boljše spanje. Predvsem to zadnje. Morda sprobam, cena
se mi ne zdi pretirana.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 January 2013 - 07:57 PM
Aja, verjamem. Bwoo, najboljše da poskusiš - ocen še nima nič. Ali pa poglej na original HS stran, mogoce je tam kak reply.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 January 2013 - 09:04 PM
TUKAJ je nekaj ocen uporabnikov, so pozitivne.
Posted 26 January 2013 - 01:52 AM
5-hidroksitriptofan je vmesen produkt pri nastajanju serotonina. KLIK1 KLIK2
Zelo na kratko, vzpodbuja še več sinteze serotonina, ki je hormon sreče in ima še mnogo drugih pozitivnih učinkov, ki so napisani v 1.linku.
Učinek torej ziher mora bit.
Se pa ravno učim med drugim tudi o tem, malo se mi že meša.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 January 2013 - 02:30 AM
Hvala! *
Posted 26 February 2013 - 08:57 PM
Kdaj je najbolj smiselno vzeti magnezij, za omilitev muskfibra? Takoj po vadbi, že pred, naslednji dan ko/če so bolečine?
[Napoleon]
Posted 26 February 2013 - 09:03 PM
Bolj v popodanskem času, recimo po kosilu pa po večerji, lahko tudi pred spanjem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users