Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#381 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 13 October 2009 - 04:02 PM

Je katera že sprobala nove Schwarzkopf-ove barve brez amoniaka Essential?

http://www.henkel.si...12_SIS_HTML.htm

http://www.nosclient...tial_240309.jpg

[attachmentid=6060]

Attached Files

• 0

#382 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 October 2009 - 04:05 PM

Meni je ful smotan izbor odtenkov, so sami pusti ...npr naravno rjava(svetla, srednja temna..)..sem upala da bo kakšen čokoladen bogat odtenek pa se mi zdi ful škoda..
  • 0

#383 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 23 October 2009 - 03:13 PM

Spet se mislim pobarvat doma - isto s Subrino blond special kot zadnjič. Zdej pa ne vem - a je boljše si barvat na umite al umazane lase (prala sem si jih predvčerajšnjim)? Obstaja sploh kaka razlika? Na škatlici nič ne piše glede tega. Zadnjič sem si barvala na "umazane" lase, pa mi barva ni prav lepo prijela - a je možno da je to zarad tega, da če je kej mastno, barva ne prime?
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#384 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 23 October 2009 - 03:17 PM

Ne, meni je enkrat Dilema razložila (če sem si prav zapomnila smile.gif ), da se barva na umazane samo zato, da se na lasišču ustvari že tanšči zaščitni sloj maščobe, in da barva potem manj iritira lasišče. To na barvo las ne vpliva. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#385 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 23 October 2009 - 03:22 PM

Kul, potem pa si bom kar zdele :-) Nincha, ful ti hvala za ekspresen odgovor kiss1.gif
  • 0

#386 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 23 October 2009 - 03:26 PM

Ni kaj smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#387 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 October 2009 - 09:12 PM

jah to je res da se je včasih ( govorim za salonsko barvanje, ne doma ) barval na mastne zato, da ne bi iritiral... ampak dejansko pa vpliva na barvo las... ker že kr neki časa v salonih lase najprej umijejo in posušijo in barvajo na sveže oprane in posušene lase ( pol valda še 1x po končanem barvanju lase umijejo ...) lih zato, ker barvanje na sveže oprane lase bolj prime in nrdi barvo las bolj intenzivno

btw nincha a ti ne greš na armina?? cry.gif laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#388 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18599 posts

Posted 23 October 2009 - 09:54 PM

^^To pa nisem vedla. Pri frizerju sem se barvala samo 1x, in se nikoli več nebom upam. No, ko se sama barvam se barvam na umazane, torej 1. ali 2. dan PO pranju. ermm.gif

..Koga? laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#389 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 October 2009 - 09:59 PM

QUOTE(rea @ 23. 10. 2009 - 22:12) View Post

jah to je res da se je včasih ( govorim za salonsko barvanje, ne doma ) barval na mastne zato, da ne bi iritiral... ampak dejansko pa vpliva na barvo las... ker že kr neki časa v salonih lase najprej umijejo in posušijo in barvajo na sveže oprane in posušene lase ( pol valda še 1x po končanem barvanju lase umijejo ...) lih zato, ker barvanje na sveže oprane lase bolj prime in nrdi barvo las bolj intenzivno

No, to ni čisto res. V salonih so barve precej bolj nežne kot tiste, ki jih kupiš v trgovini. Trgovinske barve so veeeeliko bolj obstojne in agresivne in garantiram, da nanašanje na mastne lase ne vpliva na barvni rezultat. Pa tudi v salonih nikakor ne barvajo vedno na sveže umite lase, če smo že pri tem. Meni jih niso nikoli pred barvanjem oprali, očitno se to razlikuje od salona do salona.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#390 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 23 October 2009 - 10:06 PM

Eh... ne vem kaj zdj...
men so medtem k so mi to delal, tko tud povedal, pa v večih salonih že

pa kva vem, men s ezdi kr logičn, da pride barva bolj intenzivna nab suh svež las kokr na drseč masten las, to je pomoje res sam zato bolj okej, da si ne uničš še bolj las
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#391 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2009 - 10:12 PM

QUOTE(DiLeMa @ 23. 10. 2009 - 22:59) View Post
V salonih so barve precej bolj nežne kot tiste, ki jih kupiš v trgovini. Trgovinske barve so veeeeliko bolj obstojne in agresivne

Aha, to pa drži. Jaz sem se, predno sem šla na rjavo barvo, kar lep čas barvala s kupljeno barvo. Potem sem šla k frizerki in mi je na črno pobarvala narastek. Zatem pa sem šla na beljenje in rjavo barvo. Tam, kjer je bil narastek in lasje, pobarvani z njeno barvo, mi je lepo razbelilo lase ... tam, kjer so bili pobarvani z v trgovini kupljeno barvo, pa praktično nič razbeljeni in so zdaj še vedno bolj kot ne črni. Tako da ja, trgovinske barve se zelo zažrejo v lase.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#392 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 26 October 2009 - 12:46 AM

Res je, meni so tudi včasih v salonih barvali kar direkt na umazane lase. Potem pa so kar naenkrat začeli lase najprej oprati in šele potem pobarvali.
Ampak mislim, da je fora mogoče čisto "ekonomska" - da dvakrat zaračuna pranje in sušenje. hmm.gif
  • 0

#393 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 November 2009 - 07:13 PM

QUOTE(november.rain @ 13. 10. 2009 - 16:05) View Post

Meni je ful smotan izbor odtenkov, so sami pusti ...npr naravno rjava(svetla, srednja temna..)..sem upala da bo kakšen čokoladen bogat odtenek pa se mi zdi ful škoda..

meni se isto zdi .... sem se že odločila za Movido, samo odtenka še vedno nisem izbrala, butl.gif. pri moji hitrosti sem bom glih marca enkrat pobarvala, laugh.gif.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#394 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 01 November 2009 - 07:35 PM

Haha biggrin.gif
Jaz sem se nazadnje z casting creme gloss #Chocolate, pa sem potem v Muellerju videla da imajo ful večjo izbiro odtenkov teh essential color kot pa v dm-u blink.gif
  • 0

#395 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 02 November 2009 - 09:53 AM

Kako naj človek pride iz platinasto blond na peščeno blond, brez da si še bolj poškoduje lase?
  • 0

#396 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 November 2009 - 10:19 AM

^Uf, nimam nasveta. Kakšne pa maš naravno svoje lase?
jaz sem si jih v času barvanja na blond tako uničla, da se na blond ne pobarvam nikoli več....
Drugače pa barvanje itak uničuje lase, tako da mislim da na tvoje vprašanje ni pravega odgovora..

Jst sm pršla povedat, da se nism barvala že od aprila biggrin.gif In da mam čist svojo naravno barvo in da zdaj ko jo vidim se ves čas sprašujem zakaj sem se sploh barvala kadarkoli, ker mi je moja barva las zelo všeč.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#397 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 02 November 2009 - 10:31 AM

a sm sploh v tapravi temi, zanima me namreč, katera barva bi bila bolj taka lešnik rjava oz svetlo blond..ne znam opisat, če katera mogoče ve?
  • 0

#398 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 02 November 2009 - 11:11 AM

QUOTE(Sally @ 2. 11. 2009 - 10:19) View Post

^Uf, nimam nasveta. Kakšne pa maš naravno svoje lase?
jaz sem si jih v času barvanja na blond tako uničla, da se na blond ne pobarvam nikoli več....
Drugače pa barvanje itak uničuje lase, tako da mislim da na tvoje vprašanje ni pravega odgovora..
Jst sm pršla povedat, da se nism barvala že od aprila biggrin.gif In da mam čist svojo naravno barvo in da zdaj ko jo vidim se ves čas sprašujem zakaj sem se sploh barvala kadarkoli, ker mi je moja barva las zelo všeč.

Moja naravna barva je temno rjava. Ampak to nima veze. Na blond se barvam že nekaj let, z frizersko barvo (colorianne prestige) in sicer super ash platinum blond, ki mi prime lepo peščeno blond. Ampak problem je v tem, da mi je letos poleti sonce kljub negi zelo posvetlilo lase, tako da so čisto skoraj belo blond. In zdaj ko si barvam narastek se seveda pozna, ker je narastek peščeno-zlato blond, ostali lasje pa svetlejši. Sem bila tudi pri frizerki, ki mi je na lase dala preliv, ampak potem ni bila lepa barva, neka marelična, nenaravna. Še dobro, da se je hitro sprala.
Potem sem se v soboto pobarvala z Essential Color barvo brez amonijaka, naravno blond se mi zdi, pa mi je samo bolj na sivo potegnilo... ermm.gif cry.gif
  • 0

#399 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 02 November 2009 - 08:03 PM

jaz se ne spomnim, kdaj sem se nazadnje barvala. še preden sem se preselila (skoraj leto in pol nazaj) , sem kupila še eno črno barvo, ki sem jo potem podarila, ker se mi ni dalo barvat. zdaj me že par mesecev prijema, da bi se s kako lepo rjavo (frizer me nagovarja na čokoladno rjavo - ga bom v sredo prosila, naj mi odtenek pokaže) pobarvala, pa se mi, presenečenje!, ne da. laugh.gif verjetno se bom pobarvala, ko se vrnem z dopusta.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#400 aeylita

aeylita

sramežljivec

• Člani
  • 60 posts

Posted 23 November 2009 - 11:38 AM

Dve vprašanji: smile.gif
Katera barva se počasneje spere, črna ali viljolična?
Katera "znamka" je najbolj obstojna? (vaše izkušnje itd biggrin.gif)
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users