Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#381 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 17 March 2007 - 03:18 PM

Stuširala sem se šele pol ure zatem, ko sm pršla z 2,5 urnega kolesarjenja, ker sm bla enostavno preveč zmatrana, fanta pa tud ni blo v bližini, da bi me on oops.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#382 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 March 2007 - 03:23 PM

Vsakič znova si pravim, da ne smem bit žleht, pa ne zato k to ni lepo, ampak ker bi se rada ognila negativnim čustvom. Ampak teli spodnji sosedi so pa dosegli mejo. Iz srca jih privoščim zastrupljeno kosilo, da bi jim kamen ''padel'' na glavo ali pa fen padel v banjo. Višek viška. Če je kdo zrel za umobolnico, potem so to oni...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#383 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 17 March 2007 - 03:34 PM

Urška, se ti pridružujem. Mi mamo tud totalno bedne in zabite, vasezagledane sosede. Kumi jiih prenašam.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#384 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 17 March 2007 - 03:49 PM

Sissy: Kakšno neumnost pa? smile.gif
Piguet: O ja, to grem že tko in tko biggrin.gif

Aja pa jaz sem se tudi zapletla z enim tipom s katerim se ne bi smela. aja, pa zaseden je hmm.gif n U bistvu, nimava nič, samo malce namigovanj, ampak me ne peče vest, ker približno poznam njegovo punco, ki slovi kot največja k*** daleč naokoli down.gif Upam samo da ne postane preveč resno, ker ga bom težko prebolela verymad.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#385 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 17 March 2007 - 04:02 PM

QUOTE(*simoncy* @ 17. 3. 2007 - 15:49) View Post

Aja pa jaz sem se tudi zapletla z enim tipom s katerim se ne bi smela. aja, pa zaseden je hmm.gif n U bistvu, nimava nič, samo malce namigovanj, ampak me ne peče vest, ker približno poznam njegovo punco, ki slovi kot največja k*** daleč naokoli down.gif Upam samo da ne postane preveč resno, ker ga bom težko prebolela verymad.gif

Moj je pa samski, sam je player. Jao mene.
  • 0

#386 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 17 March 2007 - 04:10 PM

Totalno bi se mogla drkat za fax,sam tko pa sam neki urejam zapiske pa poslušam zravn najhujši elektro ever,pijm črnga pa čakam da uleti tip biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#387 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 17 March 2007 - 05:24 PM

Sissy: Kakšno neumnost pa? smile.gif

Punci iz paralelke sem pustila, da si je izposodila 9 knjig na mojo kartico v knjižnici. Sej ji zaupam, sam nikol se ne ve. Tega ne bom več naredila, mam slab občutek in ga bom mela dokler ne bom knjig vrnila. Vem da se razburjam za brez veze, sam si ne morem pomagat.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#388 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 17 March 2007 - 08:03 PM

Nekoga bi najraje ubila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif rpg.gif
Fentala bi ga!!! Nekaj nej se zaleti pa crkne, d ga nikol več ne vidm!!!!!! Sovražm ga!!!!!!!!!!!!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#389 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 March 2007 - 11:16 AM

Napila sem se ga. V Orto baru lahko kar račun odprem! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#390 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 18 March 2007 - 11:23 AM

Na živce mi gre kolegica k jo dva dni 'čakam' da greva na kavo in ko se ona spomn it na kavo je vse narobe če jaz nimam časa... ooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhh!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#391 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 18 March 2007 - 11:36 AM

jezna sm na sestro, ker nej bi sle danes zjutrej skupej tect ('samo ne prezgodej'), pol pa rece, da ne gre zravn. ja tud prov, lahko bi ucerej rekla, pa bi sla js ze doma do 9ih. kr nekej.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#392 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 18 March 2007 - 04:28 PM

Argh, včasih si želim, da eni ljudje ne bi bli taki geniji. grdo, ampak je res. Jz se nonstop ful trudm, eni pa dva dni pred kolokvijem 1 prst premaknejo pa pišejo 100%. Kljub temu, da ljubim reč, ki jo študiram, si včasih želim, da bi študirala kšno piflarijo, kjer maš povprečje z lahkoto 10.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#393 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 18 March 2007 - 05:49 PM

Simoncy meni se je isto zgodilo blink.gif rolleyes.gif verymad.gif

• 0

#394 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 18 March 2007 - 07:36 PM

Ju3 popravljam matematiko in se skoraj nič nisem učila. Razlog je pa ta, da mislim na fanta, ki ga ne morem imet. Bravo zame.
  • 0

#395 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3354 posts

Posted 20 March 2007 - 05:06 PM

Zadnje čase samo na to mislm kaj bi delala z mojmu tipčkom ko bi bla mal sama... v glavnm sama pokvarjenost me je blush3.gif
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#396 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 20 March 2007 - 05:20 PM

ok, kr nekej. zadnjih par dni je moj velecenjeni oce sitn k ... ma, bom tih. kukr pride u mojo sobo mu kej ne pase. ugasni to, przgi uno, dvigni rolete ... pa kaj ti ni jasn, ce mi pase tko!! a njega mot, k pride za pol minute na dan sm, glih tok da me sprovucira. se tisto urco k si jo uzamem cist zase v tem presranem tednu mi more frderbat.jooooooooooj, ej. nej gre na morje da bo mir.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#397 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 20 March 2007 - 08:52 PM

Spet se ne učim. blush2.gif
  • 0

#398 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 March 2007 - 08:36 AM

Fantu sem skrila kapo. Kakšna otročarija, saj vem! Ima namreč eno kapo, ki je ogabna. Nosi jo že odkar ga poznam. In letos je bila zelo topla zima, zato je ni nikoli dal na glavo. Sedaj pa zopet sneg in jo je privlekel iz omare. Potem se pa zelo lepo obleče in si na glavo povezne to kapo! Kapa je sedaj skrita, on jo pa vztrajno išče! Joj joj! smile.gif Kot da imam 5 let! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#399 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 21 March 2007 - 09:00 AM

LOL ti si taprava biggrin.gif
  • 0

#400 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 March 2007 - 09:30 AM

Hahahaha, hudoba!! Pa sej maš prav, če ne gre zlepa, gre pa zgrda. laugh.gif laugh.gif Ampak vseen si mal hudoba. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users