Senčila
Posted 30 June 2007 - 04:54 PM
Ona viola je krasna, ja.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 09 July 2007 - 01:26 PM
Od Lancome mi je ta dvojček padel v oči.
18 Vent d'Aurore

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 July 2007 - 03:10 PM
Posted 09 July 2007 - 03:11 PM
Lancome držijo v Müllerju in Limoniju (pa še kje, Douglasu?), pa Lancome prav trgovina je v mestu, poleg Palmersa - nasproti gostilne Figovec.
Posted 09 July 2007 - 03:57 PM

Posted 09 July 2007 - 04:43 PM
Posted 09 July 2007 - 06:40 PM
Figovec je tam na onem ful vlkem križišču, če se pelješ po Dunajski oz. Slovenski proti Kongresnemu. Če se pelješ proti Kongresnemu iz npr. Bežigrada, je na desni strani (na vogalu Gosposvetske ceste in Slovenske ceste). Ful prepoznavno, no. Lancome je pa na levi, po Palmersu. Ne znam drugače povedat.
Posted 09 July 2007 - 07:05 PM
Ali pa če greš iz bavarskega dvora peš po levi strani ceste proti centru. Zraven je pa še neka trgovina s čevlji.
Posted 09 July 2007 - 07:44 PM
Posted 10 July 2007 - 07:48 AM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 July 2007 - 10:26 AM
Posted 10 July 2007 - 11:22 PM
Posted 11 July 2007 - 05:51 PM
Od Lancome mi je ta dvojček padel v oči.
18 Vent d'Aurore

Js sem šla dons pogledat v to trgovino in tale senčlo, k mije tuki res ful všeč je v resnici čist drug. Sploh ni viola barve ampak roza, pa tud siva je veliko svetlejša. Mi je prodajalka pokazala svojga, k ma ravno ta kompletek, drgač se pa jih baje ne da več dobit, ker je lanskoletna jesenska kolekcija.
Aja, drgač majo pa ful enih lepih in dobrih stvari:)
Posted 24 September 2007 - 06:43 PM
Posted 24 September 2007 - 06:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 24 September 2007 - 06:52 PM

Posted 04 October 2007 - 12:01 PM
Torej, MAC pigmente se prodajajo na Dunaju.Cena je 23€, cena od sencke je pa 14-17€,pozabla

Prodajalka mi je rekla da ima zdaj ze ene 7let pigment ter (kot ze vedmo) se lahko doda tud v lakih,glossih,blushu...

Posted 04 October 2007 - 12:27 PM
Oja. Imam vprasanje. Ne najdem specificne teme za to, zato bom kar pod sencila, saj se mi zdi podobno. Kje kupim čopiče za nanašat senčilo? Ne za lička ampak za senčke. Ne sme bit predolg ali pa premehek. Kje to prodajajo? V DMju nisem nasla... Muller?
Čopiči MORAJO biti kvalitetni, z njimi boste lepše nanašale MU, dobri so od AD ! (Mueller), to so taki po dostopni ceni in se dobijo tudi v SLO.
Drugače pa jaz prisegam na M.A.C. - to je pa druga zgodba, dragi, ne dobijo se za vsakim vogalom, so pa praktično nesrtni, če z njimi ravnamo lepo (in ne dobijo nog), potrebno jih je redno prati z otroškim šamponom, ne brisati.... skratka kot z dojenčkom.
Posted 07 October 2007 - 03:51 PM
Mislim, da bo to kaj imam za povedat lahko spadalo med temo.
Zadnjic sem bila v TBS in se je prodajalka konstantno vrtela okrog Vitamin E Face Mist in se spricala z njim.Sem mislila da je malo mimo in sem sla.Vceraj sem spet sla notr in prodajalka se je spet spricala.Hotela sem si copic kupit.Sem ga tud sprobala ampak so delci sencke okrog padali in sem mislila ok, morda so sencke cudne.Pol pa mi je zenska pospricala copic z Vitamin E Face Mist in ej,majke mi, tako barvo sencke nisem vidla.Ful intenzivno in baje fixira.Zdaj pa me zanima, ce ima kdo tole stvar doma ali je svetloba bila tako dobra?
In btw, da ne bom cist iz teme: novo:

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users