Jump to content

Photo

Senčila

• Please log in to reply
677 replies to this topic

#381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 June 2007 - 04:54 PM

Ona viola je krasna, ja.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#382 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 01:26 PM

Od Lancome mi je ta dvojček padel v oči.

18 Vent d'Aurore

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#383 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 July 2007 - 03:10 PM

Tale senčka je ful lepa, sam fino bi blo, če bi bil še kak odtenek bele oz svetlo sive zravn. A v City parku majo trgovino in se da dobit prov te izdelke, al kako??? A kje to ve kupujete in dobivate najnovejše informacije o izdelkih.
  • 0

#384 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 03:11 PM

Lancome držijo v Müllerju in Limoniju (pa še kje, Douglasu?), pa Lancome prav trgovina je v mestu, poleg Palmersa - nasproti gostilne Figovec.
  • 0

#385 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 July 2007 - 03:57 PM

Aha, Muller vem kje je. Gostilna Figovec, se mi pa niti najmanj ne sanja kje je,mejbi v starem delu mesta? Veš mejbi ulco??? Sicer pa je tud Muller dovolj, bom šla ke mal pogledat. thanks.gif
  • 0

#386 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 July 2007 - 04:43 PM

Lancome imajo tudi v Beautique.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#387 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 July 2007 - 06:40 PM

Figovec je tam na onem ful vlkem križišču, če se pelješ po Dunajski oz. Slovenski proti Kongresnemu. Če se pelješ proti Kongresnemu iz npr. Bežigrada, je na desni strani (na vogalu Gosposvetske ceste in Slovenske ceste). Ful prepoznavno, no. Lancome je pa na levi, po Palmersu. Ne znam drugače povedat.

• 0

#388 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 09 July 2007 - 07:05 PM

Ali pa če greš iz bavarskega dvora peš po levi strani ceste proti centru. Zraven je pa še neka trgovina s čevlji.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#389 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 July 2007 - 07:44 PM

ja, med paciottijem pa palmersom, izlozbe so ponavadi bele, ful lepo, ne mors zgresit no
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#390 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 10 July 2007 - 07:48 AM

Tale viola zgleda ful huda. Kakšna je pa cena?
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#391 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 10 July 2007 - 10:26 AM

tam nekje med 8000 in 9000, če ne že več
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#392 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 10 July 2007 - 11:22 PM

Joj punce, kok ste se vse potrudile, da bi me bolj točno usmerle. Hvala, hvala, sej zdej že vem kje je to. Ful fajn ste:)
  • 0

#393 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 11 July 2007 - 05:51 PM

QUOTE(Jenna @ 9. 7. 2007 - 14:26) View Post

Od Lancome mi je ta dvojček padel v oči.

18 Vent d'Aurore

IPB Image

Js sem šla dons pogledat v to trgovino in tale senčlo, k mije tuki res ful všeč je v resnici čist drug. Sploh ni viola barve ampak roza, pa tud siva je veliko svetlejša. Mi je prodajalka pokazala svojga, k ma ravno ta kompletek, drgač se pa jih baje ne da več dobit, ker je lanskoletna jesenska kolekcija.

Aja, drgač majo pa ful enih lepih in dobrih stvari:)
  • 0

#394 Anaya

Anaya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 104 posts
  • Interests:Bloganje, branje, glasba, surfanje... :)

Posted 24 September 2007 - 06:43 PM

Oja. Imam vprasanje. Ne najdem specificne teme za to, zato bom kar pod sencila, saj se mi zdi podobno. Kje kupim čopiče za nanašat senčilo? Ne za lička ampak za senčke. Ne sme bit predolg ali pa premehek. Kje to prodajajo? V DMju nisem nasla... Muller?
  • 0
Dobimo se na -> Blogu !

#395 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 24 September 2007 - 06:47 PM

Pri nas se mi zdi imajo ful malo izbire čopičev. Isadorine maš, pa Artdeco baje, čeprav jih jaz nisem še vidla v Mullerju. Clinique se je nekoč dobilo, zdaj pa ne več, ma nisem ziher. Potem pa imaš še tiste no-name Mullerjeve.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#396 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 September 2007 - 06:52 PM

Anaya, poglej v milerju, znamka Alicia, fajn copici, pa se poceni so thumbup.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#397 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 September 2007 - 10:56 AM

QUOTE(Miss*69 @ 3. 4. 2007 - 12:16) View Post

Jst bi mela pa tele senčke od Givenchy woot.gif

IPB Image

Kolk pa stanejo? Se komu sanja?

huuudo. zakaj more bit cena tako zasoljena cry.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#398 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 04 October 2007 - 12:01 PM

Torej, MAC pigmente se prodajajo na Dunaju.Cena je 23€, cena od sencke je pa 14-17€,pozabla rolleyes.gif
Prodajalka mi je rekla da ima zdaj ze ene 7let pigment ter (kot ze vedmo) se lahko doda tud v lakih,glossih,blushu... ;)
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#399 babsi

babsi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 105 posts

Posted 04 October 2007 - 12:27 PM

QUOTE(Anaya @ 24. 9. 2007 - 19:43) View Post

Oja. Imam vprasanje. Ne najdem specificne teme za to, zato bom kar pod sencila, saj se mi zdi podobno. Kje kupim čopiče za nanašat senčilo? Ne za lička ampak za senčke. Ne sme bit predolg ali pa premehek. Kje to prodajajo? V DMju nisem nasla... Muller?

Čopiči MORAJO biti kvalitetni, z njimi boste lepše nanašale MU, dobri so od AD ! (Mueller), to so taki po dostopni ceni in se dobijo tudi v SLO.
Drugače pa jaz prisegam na M.A.C. - to je pa druga zgodba, dragi, ne dobijo se za vsakim vogalom, so pa praktično nesrtni, če z njimi ravnamo lepo (in ne dobijo nog), potrebno jih je redno prati z otroškim šamponom, ne brisati.... skratka kot z dojenčkom.
  • 0

#400 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 October 2007 - 03:51 PM

Mislim, da bo to kaj imam za povedat lahko spadalo med temo.

Zadnjic sem bila v TBS in se je prodajalka konstantno vrtela okrog Vitamin E Face Mist in se spricala z njim.Sem mislila da je malo mimo in sem sla.Vceraj sem spet sla notr in prodajalka se je spet spricala.Hotela sem si copic kupit.Sem ga tud sprobala ampak so delci sencke okrog padali in sem mislila ok, morda so sencke cudne.Pol pa mi je zenska pospricala copic z Vitamin E Face Mist in ej,majke mi, tako barvo sencke nisem vidla.Ful intenzivno in baje fixira.Zdaj pa me zanima, ce ima kdo tole stvar doma ali je svetloba bila tako dobra?

In btw, da ne bom cist iz teme: novo: IPB Image
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users