Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#381 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 18 November 2007 - 01:34 PM

Če te zanima na Ptuju, jih nekaj imajo v oni naravni trgovini nasproti Jagode...sam je bolj kot ne skromna izbira
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#382 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 November 2007 - 01:54 PM

Sade, zakaj pa ne naročiš na netu? Zastonj, brez poštnine je.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 18 November 2007 - 08:03 PM

Sade - klik. smile.gif
  • 0

#384 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 07 December 2007 - 07:30 PM

A zdej če hočeš novo temo odpret, kaj je treba narest?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#385 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2007 - 07:52 PM

Moderatorka ti jo mora odobrit...
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#386 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 December 2007 - 08:30 PM

Normalno jo odpreš oz. jo postaš, samo ne bo se takoj pojavila. Moram jo jaz odobrit (ali Jenna), da bo postala vidna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#387 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2007 - 08:55 PM

QUOTE(Sarah @ 7. 12. 2007 - 19:52) View Post
Moderatorka ti jo mora odobrit...

Jaz sem ti danes eno in te moram pohvaliti, ker je bila popolno narejena tema.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#388 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 December 2007 - 09:19 PM

Sem talent a? tongue.gif

Hec, da ne bo me še kdo resno jemal.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#389 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 08 December 2007 - 09:13 PM

Aha hvala. Bom jutri. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#390 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 09 December 2007 - 03:12 PM

QUOTE(Nila @ 18. 11. 2007 - 20:03) View Post

Sade - klik. smile.gif

hvala smile.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#391 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2007 - 12:26 AM

morettina,
pri tvoji temi NI ankete, NI slike.
Prosim, če si prebereš navodila.
Zaenkrat bom temo spet skrila, upam, da se sem javiš in izraziš željo, da temo narediš, kot je po pravilih (potem pa ti jo spet objavimo za nekaj cajta, da skopiraš napisano oceno - da ti je ne bo treba še enkrat pisati).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#392 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 11 December 2007 - 01:14 PM

QUOTE(Eli @ 18. 11. 2007 - 13:34) View Post

Če te zanima na Ptuju, jih nekaj imajo v oni naravni trgovini nasproti Jagode...sam je bolj kot ne skromna izbira

Eli kaj si slučajno vidla, če imajo dnevno kremo nepozebnik?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#393 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 11 December 2007 - 03:20 PM

QUOTE(Jenna @ 11. 12. 2007 - 0:26) View Post

morettina,
pri tvoji temi NI ankete, NI slike.
Prosim, če si prebereš navodila.
Zaenkrat bom temo spet skrila, upam, da se sem javiš in izraziš željo, da temo narediš, kot je po pravilih (potem pa ti jo spet objavimo za nekaj cajta, da skopiraš napisano oceno - da ti je ne bo treba še enkrat pisati).

sori jenna oops.gif bom vse na novo napisala pa uredila, da bo ok. lahko kenslaš mojo prejšno oceno.nisem bila še nikol na forumih pa navodil nisem prebrala za ocenjevanje. baby sem obljubila, da bo ocenila ta piling pa sem pol neki načičala, ker nisem imela toliko časa...
  • 0

#394 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2007 - 03:22 PM

Jaz ti lahko brez problema jo za nekaj cajta naredim vidno, da ne boš rabila še enkrat ocene pisati. wink.gif
  • 0

#395 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 11 December 2007 - 06:07 PM

QUOTE(sade @ 11. 12. 2007 - 13:14) View Post

Eli kaj si slučajno vidla, če imajo dnevno kremo nepozebnik?

Sem skoraj prepričana,da je nazadnje niso imeli,ampak jaz sem bila tam kar dolgo nazaj,tako da možno da majo kaj novega.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#396 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 11 December 2007 - 06:24 PM

QUOTE(Jenna @ 11. 12. 2007 - 15:22) View Post

Jaz ti lahko brez problema jo za nekaj cajta naredim vidno, da ne boš rabila še enkrat ocene pisati. wink.gif

tenks cara smile.gif samo ne vem kdaj se bom tega lotila, ker to je zame en mali projektič smile.gif zaenkrat kar pustimo stat wink.gif
  • 0

#397 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 December 2007 - 07:15 PM

Ti kar v miru, oceno pa sem ti poslala na zs!

• 0

#398 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 13 December 2007 - 04:48 PM

Jaz pa iščem kakšen čistilni gel ali peno za obraz, ki bi lahko nadomestil Schellerjev gel z meliso in bi bil mogoče malce bolj "hranljiv" za zimske dni, nikakor pa komedogen. Z melisinim gelom sem sicer zelo zadovoljna, a bi rada poskusila kaj novega smile.gif
LP
  • 0

#399 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 December 2007 - 10:36 PM

Hranilne te zadeve ravno niso, itak se jih spere iz obraza tako da to ne igra nobene vloge. Komedogenost enako, ker je itak v stiku s kožo samo za par sekund.
Mogoče bi poskusila L'occitane čistilno olje, je pač olje pa zato mogoče malo bolj "hranljivo"? Ali recimo Bübchen malinova penica, če želiš peno. Je nežna, poceni in fajn. Ne vem kaj ti rečt, ogromno je tega. smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#400 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 15 December 2007 - 04:39 PM

Kje se dobi SebaMed izdelke?