Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 18 November 2007 - 01:34 PM
Posted 18 November 2007 - 01:54 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2007 - 07:30 PM
A zdej če hočeš novo temo odpret, kaj je treba narest?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 December 2007 - 07:52 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2007 - 08:30 PM
Posted 07 December 2007 - 08:55 PM
Jaz sem ti danes eno in te moram pohvaliti, ker je bila popolno narejena tema.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 December 2007 - 09:19 PM

Hec, da ne bo me še kdo resno jemal.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 08 December 2007 - 09:13 PM
Aha hvala. Bom jutri.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 December 2007 - 12:26 AM
morettina,
pri tvoji temi NI ankete, NI slike.
Prosim, če si prebereš navodila.
Zaenkrat bom temo spet skrila, upam, da se sem javiš in izraziš željo, da temo narediš, kot je po pravilih (potem pa ti jo spet objavimo za nekaj cajta, da skopiraš napisano oceno - da ti je ne bo treba še enkrat pisati).
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 11 December 2007 - 01:14 PM
Če te zanima na Ptuju, jih nekaj imajo v oni naravni trgovini nasproti Jagode...sam je bolj kot ne skromna izbira
Eli kaj si slučajno vidla, če imajo dnevno kremo nepozebnik?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 11 December 2007 - 03:20 PM
morettina,
pri tvoji temi NI ankete, NI slike.
Prosim, če si prebereš navodila.
Zaenkrat bom temo spet skrila, upam, da se sem javiš in izraziš željo, da temo narediš, kot je po pravilih (potem pa ti jo spet objavimo za nekaj cajta, da skopiraš napisano oceno - da ti je ne bo treba še enkrat pisati).
sori jenna

Posted 11 December 2007 - 03:22 PM
Jaz ti lahko brez problema jo za nekaj cajta naredim vidno, da ne boš rabila še enkrat ocene pisati.

Posted 11 December 2007 - 06:07 PM
Eli kaj si slučajno vidla, če imajo dnevno kremo nepozebnik?
Sem skoraj prepričana,da je nazadnje niso imeli,ampak jaz sem bila tam kar dolgo nazaj,tako da možno da majo kaj novega.
Posted 11 December 2007 - 07:15 PM
Ti kar v miru, oceno pa sem ti poslala na zs!
Posted 13 December 2007 - 04:48 PM

LP
Posted 13 December 2007 - 10:36 PM
Mogoče bi poskusila L'occitane čistilno olje, je pač olje pa zato mogoče malo bolj "hranljivo"? Ali recimo Bübchen malinova penica, če želiš peno. Je nežna, poceni in fajn. Ne vem kaj ti rečt, ogromno je tega.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 December 2007 - 04:39 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users