Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#381 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 17 March 2022 - 02:20 PM

Aaa, vem kaj je to. Meni je to dosti podobno grisinu. Ni mi okus tako poseben, da bi stalno kupovala. Pa na koncu imas pac v riti kup bele moke in nic drugega :D
Tudi parmezan ni bil vedno dober.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#382 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14256 posts

Posted 17 March 2022 - 02:22 PM

Jasno, ne gre za zdrav prigrizek.

Ma Podgana, tudi me nismo vedno perfektne, kaj ne bodo proizvodi iz naših rok :D pa tudi nismo poceni za vzdrževanje :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#383 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 27 March 2022 - 01:00 PM

Ce niste se nikoli kupile v Tusevi spletni, vam s kodo LSVMD25 odsteje 25€ od nakupa nad 60. Ne vem pa do kdaj je. Danes se dela, ceprav sem zasledila, da je bilo do vceraj.
To je 40% popust na vse? Lahko prevzamete kasneje v tednu ali vam pripeljejo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#384 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 27 March 2022 - 07:01 PM

Jutri so v Sparu banane po 1€.
  • 0

#385 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 27 March 2022 - 07:15 PM

A samo meni Tus spletna dela tako pocasi, da prav ne mores opraviti nakupa v eni uri?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#386 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 27 March 2022 - 08:53 PM

Si poskusila Hitri nakup?
Joj, Podgana, koda je kao še prijela, ampak potem pa naročila ne morem oddati. Škoda, sem se že veselila prihranka, pa same dobrote so bile v košarici. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#387 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 27 March 2022 - 09:30 PM

A res? Jaz sem 5 minut nazaj oddala 🤔 Sem pa osebni prevzem vzela.
  • 0

Tumblr

#388 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 27 March 2022 - 09:48 PM

Mi je končno uspelo, hvala. Ni najbolj pregledno vse skupaj, sem morala 2x vmes preklicati.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#389 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 27 March 2022 - 09:52 PM

Ja, precej bedna trgovina je pa izbira je slaba, ampak sem nekaj stvari, ki jih redno kupujemo, dobila ugodno :)
  • 0

Tumblr

#390 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19986 posts

Posted 28 March 2022 - 07:27 AM

Ma ja,,vse sva probala, grozno dela, iskalnik obupen, ni da ni.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#391 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 28 March 2022 - 09:22 AM

Meni je pa vse fajn delalo in sem zelo hitro lahko zaključila nakup...
  • 0

#392 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 28 March 2022 - 09:33 AM

To zdej govorite  o nakupih v spletni trgovini TUŠ?

• 0

#393 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 28 March 2022 - 09:37 AM

Ja.
  • 0

Tumblr

#394 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17621 posts

Posted 02 April 2022 - 11:51 AM

Tale Hitri nakup je sicer super (razen bedne spletne strani), bova še kdaj izkoristila. zapakirajo v ful uporabne kartonske škatle in papirnate vreče. Če še kakšna koda kdaj pride, let me know. :D
  • 0

Bill Bullard

#395 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 02 April 2022 - 12:10 PM

Mogoce celo se vedno dela koda samo z drugim mailom se je treba prijaviti. Vem da so po veckrat narocali, ampak ne vem pa, ce se dela. Ce vpisem v svojega, mi napise, da velja samo za prva narorocilo, tako da je mogoce se aktualno :)

Bom prilepila se kaksno akcijo, ce se mi bo zdela vredna. Zadnjic sem recimo Spar Premium kupovala s 30% pa sem vam pozabila napisati. Ker vse reklame pregledam :D
  • 0

Tumblr

#396 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 02 April 2022 - 12:13 PM

K nam pa ne dostavljajo preko hitrinakupi, sem ravnokar preverila.
  • 0

#397 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 09 April 2022 - 10:49 AM

Včeraj smo obiskali Eurospin v Logatcu. Se mi je zdela čisto drugačna trgovina, kot jo imamo pri nas, se vidi, da je novozgrajena stavba in bolj svetla. Sej kupili smo priblizno isto, kot jemljemo običajno, le tamala je težila za vsako čokoladno jajce in igrače... Običajno ne hodi z nama v trgovino, haha.
  • 0

#398 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16833 posts

Posted 15 April 2022 - 12:49 PM

Danes me je na rit vrglo v sparu. Ponavadi jemljeva zanrznjene maline v hofru ker sta tamaledva nora na to pac in jesta kar zmrznjene. Nimam pojma kaka je cena v hofru ampak bom drugic pogledala.

450 g zamrznjenih malin od naturete, 8.5 eura.

Ffs.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#399 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27352 posts

Posted 15 April 2022 - 01:11 PM

Smo ze govorile ja. V Hoferju so 4€, tam okrog.
  • 0

#400 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 15 April 2022 - 01:12 PM

V Sparu pa 1 kg Lušta 5€!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users