Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#381 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 13 June 2007 - 04:25 PM

Ja meni tudi ni čisto jasen post od ore. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#382 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 13 June 2007 - 04:35 PM

Ok tole je blo pa tut smešno:) Nej sam to povdarim, da naša Pika(kuža) ne prenese naših mačkov in obratno, niso oni nč boljši, jo skoz hodjo izzivat. Vglavnem zadeva je pa takale: Pika ne mara nobene živali in danes je sosedova kužika Zala pršla mojo mtko pogledat, k je v vrtu plela in valda jo je Pika napadla, pa ne samo ona, še mački so ji pršli pomagat in so natepl bogo Zalico, da jo je cvileč ucvrla domov cry.gif Opažam, da mam doma klonirane živlaske Hitlerje!!!
  • 0

#383 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 June 2007 - 03:23 PM

Jst sm začetnik na kolesu in zelo bogo vozim, in danes sva se s fantom zmenla za se it pač malo vozit. Dozdej je vedno mogu pridet on k meni na vrh hriba kr si jst nisem sama upala nikamor it, danes smo pa rekli da je čas za samostojnost in da naj pridem sama dol biggrin.gif In seveda jst pogumno grem, in je blo vse ok, dokler nisem prišla do enih stopnic in zraven je bil klanček in en zid. Ta klanček je bil nekam strm in jst si nisem upala it s kolesom dol, ampak žal sm slabo zabremzala in je kolo šlo lepo samo dol, jst sm pa že sestopala, in sm se zabila v uni zid biggrin.gif Sm bla samo srečna da fanta ni zraven kr bi crknu od smeha.

Sm si pa malo popraskala roko in je tekla kri in je peeeklo cry.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#384 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 19 June 2007 - 03:58 PM

QUOTE(Hevea @ 19. 6. 2007 - 16:23) View Post

Jst sm začetnik na kolesu in zelo bogo vozim, in danes sva se s fantom zmenla za se it pač malo vozit. Dozdej je vedno mogu pridet on k meni na vrh hriba kr si jst nisem sama upala nikamor it, danes smo pa rekli da je čas za samostojnost in da naj pridem sama dol biggrin.gif In seveda jst pogumno grem, in je blo vse ok, dokler nisem prišla do enih stopnic in zraven je bil klanček in en zid. Ta klanček je bil nekam strm in jst si nisem upala it s kolesom dol, ampak žal sm slabo zabremzala in je kolo šlo lepo samo dol, jst sm pa že sestopala, in sm se zabila v uni zid biggrin.gif Sm bla samo srečna da fanta ni zraven kr bi crknu od smeha.

Sm si pa malo popraskala roko in je tekla kri in je peeeklo cry.gif

Kak to misliš? Šele zdaj si se naučla ali se enostavno, zaradi slabih izkušenj, ne voziš dosti?

Jaz bi po moje tudi laugh.gif Sem zelo slaba moralna podpora, ko se komu kaj zgodi, ker se začnem smejat do neobvladljivega. oops.gif Grozna sem...

Verjamem, da je peklo. Nič mi ni bolj groznega kot pa od asfalta zguljena koža. Še če se vrežem, mi je manj grozno. vsa tista svinjarija, ki se ti nabere pod kožo. mad.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#385 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 19 June 2007 - 04:09 PM

Zdej me je naučil moj fant kšn mesec nazaj. Vem, da je smešno in neumno, ena kolegica mi je rekla, da ne pozna nobenega drugega človeka, ki bi se prej naučil vozit avto kot kolo biggrin.gif
Koža pa niti ni tko zguljena kr ni bil raven zid, je bolj popraskana (kot da bi se stepla z ježevcem al pa kej takega).
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#386 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 20 June 2007 - 01:00 PM

1. s sredino podlata popolnoma novih japank sm stopla v čisto svež, od sonca prijetno razmehčan čigumi. mad2.gif
2. z avtom, ki ima pokvarjeno voznikovo šipo in brez klime, it v mesto pr tej temperaturi

dan se še ni končal, se mi zdi, da je dans en tistih dni, k se dogajajo same neumnosti... blink.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#387 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 June 2007 - 01:40 PM

QUOTE(Hevea @ 19. 6. 2007 - 17:09) View Post

Zdej me je naučil moj fant kšn mesec nazaj. Vem, da je smešno in neumno, ena kolegica mi je rekla, da ne pozna nobenega drugega človeka, ki bi se prej naučil vozit avto kot kolo biggrin.gif
Koža pa niti ni tko zguljena kr ni bil raven zid, je bolj popraskana (kot da bi se stepla z ježevcem al pa kej takega).

zakaj pa se nisi že prej naučila?
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#388 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 June 2007 - 01:48 PM

QUOTE(pinga @ 20. 6. 2007 - 14:00) View Post

1. s sredino podlata popolnoma novih japank sm stopla v čisto svež, od sonca prijetno razmehčan čigumi. mad2.gif

Pinga, sočustvujem s tabo zarad čigumija. To gre tud men tako na živce, da skor znorim, če se mi to nardi. No, sej se mi je ne dolg nazaj. rolleyes.gif Sej pol je vrejtn ful debilno, ker tam sred pločnika drgnem ob tla s podplatom, da bi šel čigumi dol biggrin.gif Al pa ob rob pločnika, ker je bol ostro drgnem podplat.. biggrin.gif

• 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#389 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 20 June 2007 - 02:08 PM

Čigumi mala malica laugh.gif jaz v Rimu z japonkami stopla na žebljiček, in mi prodrl do noge blink.gif ampak ni blo nič hudega, sam skoraj me je kap, ko sem začutla, da me nekaj riblje, pa ugotovim kaj je
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#390 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18454 posts

Posted 20 June 2007 - 02:32 PM

QUOTE(ora @ 13. 6. 2007 - 16:50) View Post

od fanta punca je svojga fanta

???Kdo???

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#391 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 20 June 2007 - 02:45 PM

QUOTE(Errol @ 20. 6. 2007 - 15:32) View Post

???Kdo???

Po moje je hotla napisat od fanta sestra, čeprov tud men še zmeri ni čist jasn kdo in kaj in kje smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#392 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 20 June 2007 - 04:01 PM

al pa bratova punca? možnosti je več =)
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#393 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 20 June 2007 - 04:53 PM

QUOTE(sade @ 20. 6. 2007 - 14:40) View Post

zakaj pa se nisi že prej naučila?

nisem bla zainteresirana za take marginalne dejavnosti, on pa zelo rad kolesari in ni mogel spregledati moje nesposobnosti biggrin.gif Sej sm vozla ko sm bla majhna kolo, ampak sm mela vedno una pomožna kolesa zraven, potem pa nisem več dobila kolesa, ampak rolerje.
  • 0

#394 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 20 June 2007 - 10:41 PM

1. se pogovarjam po mobiju in si zraven drgnem podlate laugh.gif

2. dele sem ugasnila zvočnike, ko se je oglasla ta reklama za sladoled in potem začnem gledati filmček o ličenju, pa dam na brez zvoka, ko sem pozabla, da zvočniki itak niso vklopljeni (sem filmček hotela le gledati, ker zraven radio poslušam smile.gif ) laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#395 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 June 2007 - 06:26 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 20. 6. 2007 - 23:41) View Post

1. se pogovarjam po mobiju in si zraven drgnem podlate laugh.gif

Tole je norost dneva? rolleyes.gif No kakor za koga..
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#396 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 26 June 2007 - 08:35 AM

hahaha, mozolj se mi je naredu ksn cm stran od ustnice, gor prot licku, hahah, pa sm ga pobarvala s temno rjavo pa crno barvico, da zgleda kokr lepotna pika hahahah
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#397 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 27 June 2007 - 01:37 PM

laugh.gif Umrla bom, piko ti si nora lol1.gif
  • 0

#398 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 27 June 2007 - 10:48 PM

Med hranjenjem si je punca naredila sok za pit. Jaz sem čisto tako pač pripomnil: "A veš da imaš črne gate oblečene?" pa se je tako nasmejala, da ji je sok špricnil čez nos ven! biggrin.gif
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#399 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 28 June 2007 - 03:33 PM

Se še kr mal tresem, ko se sam spomnim, kaj bi se lahko zgodilo:( Sestra mi je naročila, oz. me je prosila, če lahko zlobca od vevrce spucam. Itak, da sem ga, kot že mnogokrat prej. Dones se mi pa nekak ni ljubilo zapret ne balkonskih vrat in ne varat od njene sobe (hiša je pa itak na stežaj odprta, baje se more luftat). No in, ko mi ga je uspelo stlačit v tako mini-prenosno posodico, sem se neki spotaknila al kaj js vem kaj in ga stresla na tla. Posodica se je pa odprla in vevrček je valda spizdil takoj vn iz nje. Js sem ga sicer takoj prjela, sam mi je ušel iz rok. Dobr, da je bla še mtka v sobi in je hitr zaprla oboja vrata, preden je opazil, da so odprta. Pol pa itak navali narode name. Edino kar se je slišal je blo, sprav ga dol iz mene, sam dol ga dej,.... Js se tega malega hudiča namreč ful bojim:)! (mu je že prevečkrat uspelo, da me je ful nemarno napadu)
  • 0

#400 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25886 posts

Posted 29 June 2007 - 06:47 AM

zdejle morem zagovarjat trditev, da istospolnim partnerjem ne bi smel dovolit posvojitve otrok. any ideas?

ze tk je bedno zagovarjat nekej, proti cemer si, pol so pa se vsi zakoni na drugi strani ... ah, j* ga, se bomo pac sklicval na nepripravljenost druzbe pa dodatno, nepotrebno izpostavljanje otrok.

drzte pesti (grem js DIFovce pogledat, so glih prsli menda biggrin.gif)
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users