NOROST DNEVA
Posted 13 June 2007 - 04:25 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 June 2007 - 04:35 PM

Posted 19 June 2007 - 03:23 PM

Sm si pa malo popraskala roko in je tekla kri in je peeeklo

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 19 June 2007 - 03:58 PM
Jst sm začetnik na kolesu in zelo bogo vozim, in danes sva se s fantom zmenla za se it pač malo vozit. Dozdej je vedno mogu pridet on k meni na vrh hriba kr si jst nisem sama upala nikamor it, danes smo pa rekli da je čas za samostojnost in da naj pridem sama dol

Sm si pa malo popraskala roko in je tekla kri in je peeeklo

Kak to misliš? Šele zdaj si se naučla ali se enostavno, zaradi slabih izkušenj, ne voziš dosti?
Jaz bi po moje tudi

Verjamem, da je peklo. Nič mi ni bolj groznega kot pa od asfalta zguljena koža. Še če se vrežem, mi je manj grozno. vsa tista svinjarija, ki se ti nabere pod kožo.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 19 June 2007 - 04:09 PM

Koža pa niti ni tko zguljena kr ni bil raven zid, je bolj popraskana (kot da bi se stepla z ježevcem al pa kej takega).
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 20 June 2007 - 01:00 PM

2. z avtom, ki ima pokvarjeno voznikovo šipo in brez klime, it v mesto pr tej temperaturi
dan se še ni končal, se mi zdi, da je dans en tistih dni, k se dogajajo same neumnosti...

Posted 20 June 2007 - 01:40 PM
Zdej me je naučil moj fant kšn mesec nazaj. Vem, da je smešno in neumno, ena kolegica mi je rekla, da ne pozna nobenega drugega človeka, ki bi se prej naučil vozit avto kot kolo

Koža pa niti ni tko zguljena kr ni bil raven zid, je bolj popraskana (kot da bi se stepla z ježevcem al pa kej takega).
zakaj pa se nisi že prej naučila?
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 20 June 2007 - 01:48 PM
1. s sredino podlata popolnoma novih japank sm stopla v čisto svež, od sonca prijetno razmehčan čigumi.

Pinga, sočustvujem s tabo zarad čigumija. To gre tud men tako na živce, da skor znorim, če se mi to nardi. No, sej se mi je ne dolg nazaj.

Posted 20 June 2007 - 02:08 PM

Posted 20 June 2007 - 04:01 PM
Posted 20 June 2007 - 04:53 PM
zakaj pa se nisi že prej naučila?
nisem bla zainteresirana za take marginalne dejavnosti, on pa zelo rad kolesari in ni mogel spregledati moje nesposobnosti

Posted 20 June 2007 - 10:41 PM

2. dele sem ugasnila zvočnike, ko se je oglasla ta reklama za sladoled in potem začnem gledati filmček o ličenju, pa dam na brez zvoka, ko sem pozabla, da zvočniki itak niso vklopljeni (sem filmček hotela le gledati, ker zraven radio poslušam

Posted 23 June 2007 - 06:26 PM
1. se pogovarjam po mobiju in si zraven drgnem podlate

Tole je norost dneva?

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 26 June 2007 - 08:35 AM
Posted 27 June 2007 - 01:37 PM

Posted 27 June 2007 - 10:48 PM

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 June 2007 - 03:33 PM
Posted 29 June 2007 - 06:47 AM
ze tk je bedno zagovarjat nekej, proti cemer si, pol so pa se vsi zakoni na drugi strani ... ah, j* ga, se bomo pac sklicval na nepripravljenost druzbe pa dodatno, nepotrebno izpostavljanje otrok.
drzte pesti (grem js DIFovce pogledat, so glih prsli menda

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users