vpis v srednjo šolo
Posted 17 July 2007 - 08:39 AM
Trola je 4 čuke, lahko da se bo kaj podražila. Kombinirana pa tam od 10-15 čukov. Odvisno od tistih dohodkov, nekaj takega. Mene je prišlo 14 čukov vse skupaj, tak da lahko da tudi tebe pride tam okol.
Posted 17 July 2007 - 08:43 AM

torej grem na železniško postajo, rečem, da bi rada kombinirano mesečno za bus in vlak, dam sliko, osebni dokument in potrdilo o vpisu, potem pa grem še do lota in tam vzamem mesečno za trolo, s seboj imam potrdilo in osebni dokument (za vsak slučaj).
Še to. Glede na to, da je pač cena različna glede na dohodke, me zanima, a moraš potem kakšen list nest domov, da se kej izpolne al so to take stvari, da jih znaš tam že sam napisat/povedat ?
Posted 17 July 2007 - 11:01 AM
fajn .. ker 14 za vse tri se mi zdi sprejemljiva cena

torej grem na železniško postajo, rečem, da bi rada kombinirano mesečno za bus in vlak, dam sliko, osebni dokument in potrdilo o vpisu, potem pa grem še do lota in tam vzamem mesečno za trolo, s seboj imam potrdilo in osebni dokument (za vsak slučaj).
Še to. Glede na to, da je pač cena različna glede na dohodke, me zanima, a moraš potem kakšen list nest domov, da se kej izpolne al so to take stvari, da jih znaš tam že sam napisat/povedat ?
Vse to lahko urediš na lotu. Če boš vzela kombinirano zanjo ne rabiš slike(ker je to samo neka kartica), za trolo pa rabiš. Greš na loto pa prosiš za obrazce. Doma izpolniš, daš mami da napiše neke procente dohodkov, neseš na šolo da ti dajo žig pa najbrž kak podpis. In potem neseš te obrazce, fotko za trolo, pa za vsak slučaj osebni dokument na loto. Tam ti potem izdelajo mesečni, ti jih plačaš in voila

Posted 17 July 2007 - 01:05 PM

Samo še tole

Recimo kdaj je prvi datum, ko bom šla lahko jaz to mesečno za september dat delat ?
Posted 17 July 2007 - 01:06 PM

oz...konc avgusta
Posted 17 July 2007 - 01:55 PM
Zakaj moraš v šolo nest ? mislim ker jaz imam 4 izvode tega, da bom zdaj pač dijakinja škofijske, pa je že tam žig se mi zdi, ravno v take namene, kot je nakup mesečne verjetno

Samo še tole

Recimo kdaj je prvi datum, ko bom šla lahko jaz to mesečno za september dat delat ?
Ker pač moraš. Bog ti ga vedi zakaj. Potrdila o vpisu pa ne rabiš.
Kupit greš pa konec avgusta/začetek spetembra.
Posted 17 July 2007 - 04:48 PM

Bog, še enkrat bo treba rint v Šentvid

Posted 17 July 2007 - 06:11 PM

Če ti še kaj ne bo jasno, piš na zs. Upam da sm ti vse prav povedala

Posted 28 August 2007 - 06:28 PM
Ali se samo meni zdi ali imajo res ene zastarele obrazce za izpolnjevat ? Tam ti za kam bus kar na list napišejo še za vlak in v obrazcu ročno popravijo 20006/07 na 07/08

Zdaj imam en kartonček, gor so napisani meseci za žige in kombinirano karto. In tam je rekla uslužbenka, da na vlaku kažem ta kartonček, jaz pa mislim, da se kaže karta

In ali naslednjič za oktober le plačam in mi ona naredi žih na karton, karta pa mi ista ostane ane ?
Jutri grem še po vozne rede

Posted 03 September 2007 - 05:35 PM
Zdaj imam en kartonček, gor so napisani meseci za žige in kombinirano karto. In tam je rekla uslužbenka, da na vlaku kažem ta kartonček, jaz pa mislim, da se kaže karta

In ali naslednjič za oktober le plačam in mi ona naredi žih na karton, karta pa mi ista ostane ane ?
Jutri grem še po vozne rede

A misliš kartico(čip) ali je zdaj kaj drugače spet? Še nisem šla sploh iskat.
Na vlaku pokažeš oboje, včasih poskenira kartico ali pa preveri če se šifri ujemata.
Oktobra ti da nov žig in ti napolni kartico.
Kako je bilo prvi dan?

Posted 04 September 2007 - 04:34 PM

Posted 04 September 2007 - 07:04 PM

Posted 04 September 2007 - 08:41 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 September 2007 - 08:56 PM

Posted 04 September 2007 - 09:01 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 04 September 2007 - 09:02 PM
Posted 04 September 2007 - 09:11 PM
Uh, natanko 10 let si mlajša od mene... sem mislila, da si manj.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 September 2007 - 03:17 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 07 September 2007 - 04:18 PM
Mladoletna dobila jih boš da sploh vedla ne boš. Pa vrjetno jih ne bo 17. To pač rečejo. Računaj, da si 2x vprašana, 3x pišete test (književnost), 2x slovnica, 3x spis, govorni nastop in je že 11 ocen.

mi imamo 8 domačih branj in se vsi ocenjujejo, zraven je poleg naštetega še ocena za razredni "časopis", ki izhaja na dva tedna.
meni je pa že zdaj po enem tednu majčkeno zadost se z vlaki, busi in trolami okol vlačit

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users