Jump to content

Photo

vpis v srednjo šolo

• Please log in to reply
509 replies to this topic

#381 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 17 July 2007 - 08:39 AM

Ja, eno maš potem kombinirano(vlak+bus), eno pa posebi(trolo).
Trola je 4 čuke, lahko da se bo kaj podražila. Kombinirana pa tam od 10-15 čukov. Odvisno od tistih dohodkov, nekaj takega. Mene je prišlo 14 čukov vse skupaj, tak da lahko da tudi tebe pride tam okol.
  • 0

#382 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 July 2007 - 08:43 AM

fajn .. ker 14 za vse tri se mi zdi sprejemljiva cena smile.gif

torej grem na železniško postajo, rečem, da bi rada kombinirano mesečno za bus in vlak, dam sliko, osebni dokument in potrdilo o vpisu, potem pa grem še do lota in tam vzamem mesečno za trolo, s seboj imam potrdilo in osebni dokument (za vsak slučaj).

Še to. Glede na to, da je pač cena različna glede na dohodke, me zanima, a moraš potem kakšen list nest domov, da se kej izpolne al so to take stvari, da jih znaš tam že sam napisat/povedat ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#383 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 17 July 2007 - 11:01 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 7. 2007 - 9:43) View Post

fajn .. ker 14 za vse tri se mi zdi sprejemljiva cena smile.gif

torej grem na železniško postajo, rečem, da bi rada kombinirano mesečno za bus in vlak, dam sliko, osebni dokument in potrdilo o vpisu, potem pa grem še do lota in tam vzamem mesečno za trolo, s seboj imam potrdilo in osebni dokument (za vsak slučaj).

Še to. Glede na to, da je pač cena različna glede na dohodke, me zanima, a moraš potem kakšen list nest domov, da se kej izpolne al so to take stvari, da jih znaš tam že sam napisat/povedat ?

Vse to lahko urediš na lotu. Če boš vzela kombinirano zanjo ne rabiš slike(ker je to samo neka kartica), za trolo pa rabiš. Greš na loto pa prosiš za obrazce. Doma izpolniš, daš mami da napiše neke procente dohodkov, neseš na šolo da ti dajo žig pa najbrž kak podpis. In potem neseš te obrazce, fotko za trolo, pa za vsak slučaj osebni dokument na loto. Tam ti potem izdelajo mesečni, ti jih plačaš in voila smile.gif Pa potrdil o vpisu ne rabiš, je dovolj samo žig.
  • 0

#384 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 July 2007 - 01:05 PM

Zakaj moraš v šolo nest ? mislim ker jaz imam 4 izvode tega, da bom zdaj pač dijakinja škofijske, pa je že tam žig se mi zdi, ravno v take namene, kot je nakup mesečne verjetno hmm.gif

Samo še tole oops.gif

Recimo kdaj je prvi datum, ko bom šla lahko jaz to mesečno za september dat delat ?
  • 0

#385 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 17 July 2007 - 01:06 PM

septembra biggrin.gif

oz...konc avgusta
  • 0

#386 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 17 July 2007 - 01:55 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 7. 2007 - 14:05) View Post

Zakaj moraš v šolo nest ? mislim ker jaz imam 4 izvode tega, da bom zdaj pač dijakinja škofijske, pa je že tam žig se mi zdi, ravno v take namene, kot je nakup mesečne verjetno hmm.gif

Samo še tole oops.gif

Recimo kdaj je prvi datum, ko bom šla lahko jaz to mesečno za september dat delat ?

Ker pač moraš. Bog ti ga vedi zakaj. Potrdila o vpisu pa ne rabiš.
Kupit greš pa konec avgusta/začetek spetembra.
  • 0

#387 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 17 July 2007 - 04:48 PM

Hvala wink.gif

Bog, še enkrat bo treba rint v Šentvid cry.gif
  • 0

#388 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 17 July 2007 - 06:11 PM

Ni problema wink.gif

Če ti še kaj ne bo jasno, piš na zs. Upam da sm ti vse prav povedala smile.gif
  • 0

#389 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 28 August 2007 - 06:28 PM

Danes sem si šla naredit kombinirano in za trolo, vendar še nimajo nalepk, tako da mi je samo tisto kartico naredila. Skupaj me je prišlo okoli 65€

Ali se samo meni zdi ali imajo res ene zastarele obrazce za izpolnjevat ? Tam ti za kam bus kar na list napišejo še za vlak in v obrazcu ročno popravijo 20006/07 na 07/08 blink.gif . In potem mi tista uslužbenka pribije : " Pa saj ti vse piše !" Wtf ?! huh.gif , če pa jaz čem kombinirano in izpolnjujem le za bus, kako naj pa vem, da ti mora ona kar ročno zraven to pripisat rolleyes.gif

Zdaj imam en kartonček, gor so napisani meseci za žige in kombinirano karto. In tam je rekla uslužbenka, da na vlaku kažem ta kartonček, jaz pa mislim, da se kaže karta laugh.gif .. kaj je prav ?

In ali naslednjič za oktober le plačam in mi ona naredi žih na karton, karta pa mi ista ostane ane ?

Jutri grem še po vozne rede smile.gif
  • 0

#390 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 03 September 2007 - 05:35 PM

QUOTE(MLadoLetNa @ 28. 8. 2007 - 19:28) View Post

Zdaj imam en kartonček, gor so napisani meseci za žige in kombinirano karto. In tam je rekla uslužbenka, da na vlaku kažem ta kartonček, jaz pa mislim, da se kaže karta laugh.gif .. kaj je prav ?

In ali naslednjič za oktober le plačam in mi ona naredi žih na karton, karta pa mi ista ostane ane ?

Jutri grem še po vozne rede smile.gif

A misliš kartico(čip) ali je zdaj kaj drugače spet? Še nisem šla sploh iskat.

Na vlaku pokažeš oboje, včasih poskenira kartico ali pa preveri če se šifri ujemata.

Oktobra ti da nov žig in ti napolni kartico.

Kako je bilo prvi dan? smile.gif
  • 0

#391 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 04 September 2007 - 04:34 PM

Prvi dan - nič neki posebnega. sošolci vredu, kakšnih hudih napadih oz. niti milih name ni bilo, s prevozi nisem nič zamuštrala in je vse res zelo enostavno laugh.gif , le majčkeno me skrbi to, da bomo pri slovenščini dobili 17 ocenčic cry.gif
  • 0

#392 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2007 - 07:04 PM

Mladoletna dobila jih boš da sploh vedla ne boš. Pa vrjetno jih ne bo 17. To pač rečejo. Računaj, da si 2x vprašana, 3x pišete test (književnost), 2x slovnica, 3x spis, govorni nastop in je že 11 ocen. biggrin.gif Hitro gre to. Potem pa še kaj vmes pa je. Mi smo meli npr 10 domačih branj. nanese !
  • 0
Viens, reste ici!

#393 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 04 September 2007 - 08:41 PM

Ana, v katerem letniku si ti zdaj?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#394 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2007 - 08:56 PM

V drugem. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 04 September 2007 - 09:01 PM

Aha, sem mislila, da si v tretjem. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#396 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 September 2007 - 09:02 PM

Žal ne. Ampak bi rada bla, ker se mi ful več ne da.
  • 0
Viens, reste ici!

#397 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 September 2007 - 09:11 PM

Uh, natanko 10 let si mlajša od mene... sem mislila, da si manj. wink.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#398 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4150 posts

Posted 04 September 2007 - 09:40 PM

QUOTE(Ana @ 4. 9. 2007 - 22:02) View Post

Žal ne. Ampak bi rada bla, ker se mi ful več ne da.

laugh.gif Svetovn stavek. Ti kr uživaj in lepo počasi.
  • 0

#399 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 05 September 2007 - 03:17 PM

Hitro si se ti to naveličala biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#400 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 07 September 2007 - 04:18 PM

QUOTE(Ana @ 4. 9. 2007 - 20:04) View Post

Mladoletna dobila jih boš da sploh vedla ne boš. Pa vrjetno jih ne bo 17. To pač rečejo. Računaj, da si 2x vprašana, 3x pišete test (književnost), 2x slovnica, 3x spis, govorni nastop in je že 11 ocen. biggrin.gif Hitro gre to. Potem pa še kaj vmes pa je. Mi smo meli npr 10 domačih branj. nanese !

mi imamo 8 domačih branj in se vsi ocenjujejo, zraven je poleg naštetega še ocena za razredni "časopis", ki izhaja na dva tedna.

meni je pa že zdaj po enem tednu majčkeno zadost se z vlaki, busi in trolami okol vlačit laugh.gif .. je treba bit ob najkasneje 5ih pokonci in to zdele, ko ne rabim zjutri nič delat
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users