Jump to content

Photo

Kateri operater - Mobitel, Simobil..?

• Please log in to reply
699 replies to this topic

#381 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 03 June 2014 - 10:34 AM

Jaz sem lani menjala in šla k Mobitelu, se pa res ne spomnim, ali sem morala kakšne dodatne stroške plačat...

• 0

#382 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 03 June 2014 - 10:36 AM

Jaz govorim za en mesec nazaj. Tako da stroški so. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#383 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24726 posts

Posted 03 June 2014 - 10:51 AM

stroški so ... simobil je nekaj vzel za zaprtje računa, Mobitel pa za priklop :)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#384 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18522 posts

Posted 03 June 2014 - 02:33 PM

Itak je vse skupaj rip off. Še sreča, da bojo do konca prihodnjega leta ukinili gostovanje.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#385 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 June 2014 - 02:50 PM

A je mozno kupit telefon na obroke in brez vezave z narocnino/narocniskim paketom? Verjetno ne, a?

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#386 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 03 June 2014 - 02:51 PM

Jaz sem tudi razmišjala, da bi zamenjala operaterja...pa sem ugotovila, da imam isto stroškov z menjavo operaterja, kot sem jih imela z menjavo paketa....in sem ostala na SiMobilu.

Olivija, mislim da ne...ampak se splača vprašat :)

• 0

#387 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 03 June 2014 - 03:14 PM

Hvala vam. Verjetno bom tudi jaz ostala na si.mobilu. 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#388 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 03 June 2014 - 03:42 PM

A je mozno kupit telefon na obroke in brez vezave z narocnino/narocniskim paketom? Verjetno ne, a?

Se da, ampak so cene telefonov temu primerno visoke.

Pri Simobilu je npr. tak paket brez naročnine (plačaš toliko kot porabiš) Simpl. 

edit: aja. Površno berem :oops: Če se da odplačevat na obroke sprašuješ. To pa ne vem. 

• 0

#389 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 June 2014 - 10:46 AM

A ima katera težave s Tušmobilom, omrežje?

Jaz fanta 3/4 časa ne slišim, ko se pogovarjava, in vem, da je težava tam, sama sem pri Mobitelu. 

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#390 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 26 June 2014 - 10:53 AM

moja mami je bila včasih na Tušmobilu. Katastrofa.

• 0

#391 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 26 June 2014 - 10:55 AM

Ma groza. Samo čakam, da gre nekam drugam, ker to ni nobeni stvari podobno, no. Hvala za odgovor. 

• 0

#392 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 June 2014 - 07:28 PM

Mi doma smo vsi na Tušmobilu razen sestre, nikoli nobenih problemov. Jaz sem ravno ta mesec podaljšala naročnino in vzela nov mobitel.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#393 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12026 posts

Posted 26 June 2014 - 07:31 PM

Kolega je na tušmobilu... Obup.

• 0

#394 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 27 June 2014 - 09:31 AM

Jaz sem pa pravkar sklenila pogodbo z njimi :lol: Zakaj katastrofa, se sploh ne sliši? Sem vprašala, kako so pokriti, in je rekla gospa, 

da tam, kjer ne lovi Tušmobil, avtomatsko preklopi na Mobitel, in da je to vse všteto v ceno itd. 

Imajo pa daleč najcenejši paket - 16€ trenutno s popustom, pa vse neomejeno. 

Še to - za prestop k njim moram plačat 12€. Kaj pa pri Simobilu, bom morala še kaj plačat razen tekoče položnice, nisem pa nič zavezana? 

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#395 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 27 June 2014 - 10:52 AM

Ne sliši se ga, nedosegljiv je, skratka jaz vsem odsvetujem, pač tako izkušnjo imam.
  • 0

#396 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 12 December 2014 - 07:52 PM

Jaz sem pa od Simobila dobila ponudbo za menjavo paketa na ORTO GIGASTIK 5 GB, katerega redna mesečna naročnina znaša 24 €, s prejeto kodo pa prvih 6 mesecev plačujem samo 13,5 €. Pa prehod z obstoječega paketa je brezplačen (sicer je 20 €). Sem se že odločila, da bom izkoristila, čeprav sem vezana še do junija. Bom odplačala trenutno naročnino, kar pride samo nekaj čez 50 €, tako da se ful splača. Trenutno mi 201 min v druga omrežja ne zadošča več, tukaj je vse neomejeno + 5 GB prenosa podatkov, kar je idealno zame.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#397 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 12 December 2014 - 07:59 PM

Mobitel ima to pomoje bolje naštudirano s paketi, kjer imaš zakupljeno določeno število enot, nimaš pa nič omejeno, koliko od tega je minut pogovorov, koliko SMS-jev in koliko prenosa podatkov.

Mi pa ni všeč, da so paket 2013, ki sem ga sklenila lani februarja, ukinili in imam zdaj 2014, ki pa je tudi za cca 3 € dražji (22,95)

• 0

#398 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86388 posts

Posted 03 February 2015 - 04:31 PM

Sem si potem prejšnji teden zamenjala paket in ker sem malo počakala (do izteka akcije) je bilo za doplačati samo ok. 30 €, danes pa sem dobila obvestilo, da so mi poleg 5 GB podatkov zraven dali še 1 GB, za vedno. :thumbup:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#399 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 07 March 2015 - 02:49 PM

Kateri paket kaj priporočate, bi recimo vsaj 1GB prenosa pa nekaj minut ter smsov...na mesec porabim cca 1GB ali več, ene 200 smsov/mmsov, po telefonu ful malo govorim, ta mesec recimo 200 minut vse skupaj...

Trenutno sem na simobilu, ne vem točno kateri paket imam, ga pa sploh ne rabim imam okrog 4GB katerih nikoli ne porabim, naročnina pa znaša okrog 30€ kar mi je postalo res preveč, ker sploh ne potrebujem takega paketa. Novega telefona pa tudi ne rabim.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#400 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17414 posts

Posted 07 March 2015 - 03:22 PM

Na Tušmobilu Mingl Odbit pa zdaj imaš še pol leta zastonj naročnino, sicer pa pride 18€. Je pa vse neomejeno.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users