Najboljši podpis...
Posted 26 December 2006 - 12:15 PM
Posted 27 December 2006 - 08:36 PM
Ločiš po barvi besedila!!! OK, res je velik, sam mi je všeč. Zarad tega že nam spreminjala podpisa

A mrbit kdo ve kdo je bila Sisi? Njeno ime sem sicer malo preoblikovala.Sm nora na zgodovino in tudi na neke osebnosti iz nje. Na Prešerna, Friderika drugega Pruskega, Sisi, Mocarta, Bacha, Betovna, Lista in še na mnoge skladatelje. Sisi je bla princesa. Njeno polno ime je bilo Elizabeth. Pri šestnajstih se je poročila s svojim bratrancem... Celo življenje je po nečem hrepenela. Njen mož Franc jožef je imel polno ljubic, njen sin se je ubil... Zato imam v podpisu tudi citat iz knjige Mala princesa.Princese mam rada. Mrbit bom usen spremenila? Bom vidla.
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 27 December 2006 - 08:53 PM
Saj ga ne rabiš. Ga bo kdo namesto tebe.
Posted 27 December 2006 - 09:05 PM
Posted 27 December 2006 - 09:08 PM
Al pa vsaj pomanjšaš !
Posted 27 December 2006 - 09:09 PM
Ja tale podpis od Sissy je prava katastrofa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 27 December 2006 - 09:14 PM
Bova uštimale skupaj!

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 December 2006 - 09:14 PM
Ločiš po barvi besedila!!! OK, res je velik, sam mi je všeč. Zarad tega že nam spreminjala podpisa

Chill, woman

Posted 27 December 2006 - 09:50 PM
A mrbit kdo ve kdo je bila Sisi? Njeno ime sem sicer malo preoblikovala.Sm nora na zgodovino in tudi na neke osebnosti iz nje. Na Prešerna, Friderika drugega Pruskega, Sisi, Mocarta, Bacha, Betovna, Lista in še na mnoge skladatelje. Sisi je bla princesa. Njeno polno ime je bilo Elizabeth. Pri šestnajstih se je poročila s svojim bratrancem... Celo življenje je po nečem hrepenela. Njen mož Franc jožef je imel polno ljubic, njen sin se je ubil... Zato imam v podpisu tudi citat iz knjige Mala princesa.Princese mam rada. Mrbit bom usen spremenila? Bom vidla.
Sissy.. priporočam branje knjige Bolni Habsburžani. Zanimivo branje o Francu Jožefu in Sissi.
Ampak iz podpisa bi vseeno lahko vsaj slikico črtala.

Posted 27 December 2006 - 10:26 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 27 December 2006 - 10:40 PM
Sicer pa dovolj OT. Vrnimo se na temo. Najboljši podpis.
Posted 28 December 2006 - 11:13 AM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 02 January 2007 - 04:08 PM
Ali vidiš to listje na drevju? Tolikokrat si mi rekel, da me ljubiš. Ali vidiš te zvezde na nebu? Tolikokrat sem ti rekla, da te ljubim. Ampak najbolj žalostno je, ko spoznaš, da listje odpade, zvezde pa ostanejo.

Posted 04 January 2007 - 02:52 PM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 04 January 2007 - 09:35 PM
Thanks.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 05 January 2007 - 08:20 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 08 January 2007 - 06:50 PM
...When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes...
Pablo Picasso
Posted 11 January 2007 - 03:12 PM
Pablo Picasso
Posted 11 January 2007 - 04:48 PM

Od Eve je tud zelo lep:
Ali vidiš to listje na drevju? Tolikokrat si mi rekel, da me ljubiš. Ali vidiš te zvezde na nebu? Tolikokrat sem ti rekla, da te ljubim. Ampak najbolj žalostno je, ko spoznaš, da listje odpade, zvezde pa ostanejo.

ja hvala

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users