Kreme proti celulitu
Posted 21 August 2006 - 10:34 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 21 August 2006 - 10:46 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 21 August 2006 - 03:53 PM
Kaj pa kej jes? Se ful pazis glede sladkarij, da je vecinoma polnozrnato, malo kruha.....?
Koliko pa imas kilc?
Posted 22 August 2006 - 07:37 AM

Seveda je mogoče! S telovadbo in zdravo prehrano tud kreme delujejo in celulita je itak da manj!!! Bravo rea!
Posted 22 August 2006 - 08:38 AM
Kaj pa kej jes? Se ful pazis glede sladkarij, da je vecinoma polnozrnato, malo kruha.....?
Koliko pa imas kilc?
Telovadm vsak dan ja-mogoče 3 krat da nisem.
Ko sem bla doma, sem na orbiju visela po 30 do 40 minut, nato še vaje za rit, trebušnjake, kr kej - sam da gibaš.
Ko sem bla pa zdj na morju sem pa vsak dan plavala po 20 minut, pol sm pa še 20 minut delala vaje v vodi - sam to zdj težko opišem, a veš

Glede prehrane pa ja, no ... sladkarij je tko tko ... zdj jiih že ene pol leta niti ne povoham tko k prej, k sm jedla po kosilu celo milko (skor vsak dan) pa zvečer ob 12 palačinke pa tko, no tega ni več - se pa pregrešim s kakšnim piškotom tu pa tam, ja. (Čeprou men se ni nikol lih poznal na kilah ... sam počutla sm se debilno). Tko, da zdj raj sladkarije, če se mi jih lušta zamenjam s suhim sadjem (najraj mam suhe fige).
Za zajtrk&večerjo jem sadje, pr kosilu pa ne jem vsega skp, ampak mal ločm stvari-dostkrat tud sam velik mešane zelenjave s tuno...
Skratka nikol nism stradala, kupla sm si kvalitetne prehrambene izdelke, ko se mi je luštal jest sm jedla ampak tud ne pozn zvečer.
Aja- pa nekaj me je pičlo, ko sem eno knjigo brala, da sm jedla na dan po en beljakovinski izdelek, en škrobni, 6 vrst zelenjave (čeprav je velikrat neizvedljivo tok zelenjave natlačt na krožnik ampak ajde...) pa 2 vrsti sadja... Vode spijm ene 3 litre na dan.
Kil mam zdj 46,mela sm tm maja 51-52
Posted 22 August 2006 - 10:53 AM

koliko si pa visoka?
jaz imam isto nekje 51 kg pa sem visoka 161 cm. se mi zdi to čisto ok kilaža, samo bi se pa rada malo utrdila (kile niso vse, ne?)
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 22 August 2006 - 11:51 AM

koliko si pa visoka?
jaz imam isto nekje 51 kg pa sem visoka 161 cm. se mi zdi to čisto ok kilaža, samo bi se pa rada malo utrdila (kile niso vse, ne?)
Tud men se je kilaža zdla pred tem normalna in ok, sam sm hotla zgubit vseen en občutk 'napihnjenosti' in tud zato, da bi tko k si rekla mal učvrstila telo - pa ne zdj nabildala, dalč od tega sam učvrstila in mi res folk reče da mam postavo bl 'zdravo', ker sj sm prej tud bla suha pa to,sam na drug način, no- bl uvenelo suha:)
Velka sm 163.
Posted 24 August 2006 - 09:26 AM

Posted 25 August 2006 - 09:31 PM
Posted 26 August 2006 - 06:39 AM

Posted 26 August 2006 - 09:29 AM

Najbols se je res cimprej sprijaznit pa klinc gleda, smo take ko smo..
Posted 26 August 2006 - 12:41 PM

In tud dandanasnja zdrava prehrana ni vec to kar je bila. Sadje in zelenjava na hitro vzgojena in niti malo vec naravna, da ne govorim o drugih umetnih stvareh. Zato se je treba cimvec gibat in pit veliko vode! Enim se prej pozna, drugim kasnej, enim ni treba nic delat, drugim pa ogromno, pa je situacija se vedno bolj tko tko.
Kar se pa tice sadja (ce se ne motim, si napisala, da jes predvsem suho sadje), pa ti priporocam, da namesto suhega sadja raje jes sveze, predvsem zjutraj, zvecer pa svezo zelenjavo. To je super kombinacija![/b]
Posted 26 August 2006 - 02:52 PM
Posted 27 August 2006 - 02:08 PM

Posted 27 August 2006 - 06:44 PM

Ne saj suho sadje samo občasno,drugače pa itak sveže...
zvečer je fino kak paradajz,al pa zelena solata...Pa še nasiti te.
Posted 27 August 2006 - 07:06 PM

Paradajz, sveza paprika, zelena solata to je to ja

Posted 28 August 2006 - 06:21 AM
Posted 28 August 2006 - 07:58 AM

Posted 28 August 2006 - 07:05 PM
Posted 29 August 2006 - 12:03 AM
No, da še jst pristavim svoj piskrček, ko ravno nimam kaj za delat

O celulitu ni blo pri meni niti sledu, postavca je bla tip top, moje prenažiranje in razne tortice in sladoledi se pri meni nikoli niso kaj dosti poznali ..
Skratka, komaj sem vedla kaj sploh pomeni celulit.
Pa sem bla lepo v Trstu v eni trgovini in pomerjam eno obleko in se slučajno obrnem in vidim svojo rit in noge v ogledalu in zgroženo ugotovim da se je začel pojavljat tudi pri meni

Sem bla ful šokirana in to, ampak, šta je tu je

Sej verjetno so krive tudi KT.
Živim dokaj zdravo, pijem najmanj ene 3 l vode na dan, treninge mam 5x tedensko, ampak to sranje je še vedno tu.
Sicer ga ni fuuuul, ampak se ga pod uno grozno lučjo v trgovini opazi (sicer se ga ne, razen če ga ful stisnem, booooošček

Torej, kaj sem sploh hotla rečt ?
Aja, mislim, res da se ga lahko malo znebimo s telovadbo, prehrano in vodo, ampak geni pa so le geni

Če ga ima mamca, alora ga bom mela tuj jst najbrž.
Sej od 10 žensk, jih 9 ima celulit, pa kaj čmo.
Ne vem, jaz sem se sprijaznila.
P.S.: A ta Afroditka pomaga ?

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users