Jump to content

Photo

britje tam dol

• Please log in to reply
782 replies to this topic

#381 loris

loris

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 198 posts

Posted 30 April 2006 - 06:39 AM

Js sem pred kakim tednom kupila satin ice in je bila cena 16k. Se mi je zdelo full ugodno, ker sem tud jaz mislila, da je okoli 20k, pa se tako lušno torbico sem zraven dobila...kot nesseserček biggrin.gif (to je najbolj pomemben laugh.gif )
  • 0

#382 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 05 May 2006 - 10:37 AM

QUOTE(loris)
Js sem pred kakim tednom kupila satin ice in je bila cena 16k. Se mi je zdelo full ugodno, ker sem tud jaz mislila, da je okoli 20k, pa se tako lušno torbico sem zraven dobila...kot nesseserček biggrin.gif (to je najbolj pomemben laugh.gif )

loris, imaš kje kakšno slikico? pa kje si kupila?

Mene pa zanima, če bi tale bil zakej:
IPB Image

Moti me edino, da ima samo 15 pincet, vsi ostali Philipsovi jih imajo 21
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#383 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 05 May 2006 - 10:51 AM

QUOTE(URŠKA)
QUOTE(loris)

loris, imaš kje kakšno slikico? pa kje si kupila?

Mene pa zanima, če bi tale bil zakej:
IPB Image

Moti me edino, da ima samo 15 pincet, vsi ostali Philipsovi jih imajo 21

ja za občutljive dele je boljše imet manj teh diskov...sploh podpazduho itd, da ti ne vleče preveč naenkrat, ker konkretno boli...tak da meni se tu ne zdi nič slabega, le pri nogah boš pač več časa depilirala
  • 0

#384 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 June 2006 - 12:09 PM

Jst sm si kupla depilacijsko kremo od Veeta za bikni predel (notri je amal tubica dep. kreme in krema po depilaciji) pa me zanima za kolikokrat je to???
  • 0

• Guests

Posted 15 June 2006 - 11:50 AM

Jast sem jo mela za 4x
  • 0

#386 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 16 June 2006 - 11:44 AM

Jaz grem dones v napad na noge, roke, pod pazduho in med noge...
  • 0

#387 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 16 June 2006 - 12:22 PM

Sem včeraj sprobala veet trakove na nogah in sploh ne boli! Pač tak neprijeten občutek ampak ne morem rečt, da bi bla neka konkretna bolečina in sem totalno navdušena biggrin.gif Danes moram sprobat še bikini pa pod pazduho - verjetno bom malo manj navdušena ampak ok, treba malo potrpet, rezultat je super!
  • 0
There's no turning back when you're chasing the wind...

#388 pika

pika

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 766 posts
  • Interests:glasba

Posted 17 June 2006 - 04:46 PM

QUOTE(dora)
Jaz grem dones v napad na noge, roke, pod pazduho in med noge...Danes si bom drznila it dlje, do zdaj sem vedno depilirala samo bikini predel in malo še not, dans pa bom šla samo na črto.

Samo bojim se kaj naj z usnicami, pa mi jig ne bo kje zram prijel... :toothy3:

Ja imela bom dobesedno Summer Cleaning  :twisted:

A ti je ratal?
Jaz pod pazduho zdržim, pri bikini predelu si pa ne upam blizu usnic šarit..
  • 0

#389 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 17 June 2006 - 06:30 PM

QUOTE(pika)
QUOTE(dora)
Jaz grem dones v napad na noge, roke, pod pazduho in med noge...Danes si bom drznila it dlje, do zdaj sem vedno depilirala samo bikini predel in malo še not, dans pa bom šla samo na črto.

Samo bojim se kaj naj z usnicami, pa mi jig ne bo kje zram prijel... :toothy3:

Ja imela bom dobesedno Summer Cleaning  :twisted:

A ti je ratal?
Jaz pod pazduho zdržim, pri bikini predelu si pa ne upam blizu usnic šarit..

ja mene tut zanima če ti je ratal tongue.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#390 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 18 June 2006 - 09:09 AM

jaz sem tud mela zadnič cleaning.. skinjeno vse, pripravljena na poletje biggrin.gif wink.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#391 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 June 2006 - 09:19 AM

Mene vedno jezi, ker ko se obrijem, se mi spustijo taki ogromni rdeči izpuščaji na mestu, kjer je rob spodnjih hlač. In potem precej boli. Hja, depilacija bo očitno najboljša izbira. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#392 Haruka

Haruka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 189 posts

Posted 20 June 2006 - 11:32 AM

je ratalo in ne...na bikini predelu dokaj boli, ma se da preživet, sem sicer imela kšno uro rdeče pikice pol pa zginejo in ostane samo še lepa gladka koža biggrin.gif
pod pazduho so ble pa prekratke, da bi bolj konkretno primlo pa sem se mogla kr pobrit, ker se je mudilo ermm.gif
  • 0
There's no turning back when you're chasing the wind...

#393 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 26 June 2006 - 10:57 PM

k je blo tolk govora o brazilski depilaciji. A je zdej še kje kak salon poleg unega edinega omenjenega v lj? In če je kje izven lj naprimer kje blizu Ng? smile.gif
  • 0

#394 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 June 2006 - 05:31 PM

Jst tud uporabljam britvico... pa je čist kul, sam bl pogosto je treba depilirat, boli pa čist nč.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#395 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 July 2006 - 07:54 PM

Jaz si z Veet Rasero al pa z britvico. Samo z britvico pol nastanejo take rdeče pike in se ful grdo vidi.

Z Veet Rasero je malo boljše ampak se še vedno nardijo tiste rdeče pikice.

Kaj naj nardim da se nebi koža tak grd odzvala na depiliranje? Zgleda da je ful občutljiva. A poznate kake dobre kreme za po depiliranju? Kar na dan s predlogi.
  • 0
Memento mori.

#396 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 12 July 2006 - 08:02 PM

lahko si tud z unim bepantolom (neki tazga ermm.gif ) namažeš wink.gif
  • 0

#397 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2006 - 08:08 PM

QUOTE(Claudija)
Kaj naj nardim da se nebi koža tak grd odzvala na depiliranje? Zgleda da je ful občutljiva. A poznate kake dobre kreme za po depiliranju? Kar na dan s predlogi.

Lahko reč omiliš z Bepanthen Plus ali pa s kakšnim balzamom po britju za moške (L'Occitane ima enega krasnega, pa Nivea - tisti brez alkota).
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#398 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 July 2006 - 09:42 PM

Prvo se bom za L'Occitanovega pozanimala pri tebi Jenna ti maš tak rada toto firmo biggrin.gif Kolk stane pa kolg ga je not? Ti si ga že probala?
  • 0
Memento mori.

#399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 July 2006 - 10:43 PM

.
Jaz ga občasno fotru ukradem biggrin.gif in je fantastičen, res! Imenuje se Cade After Shave Balm, sestavinsko je dober (ne vsebuje alkota), kožo pa fino pomiri. Pa všeč mi je, ker ni masten in se hitro vpije. V pakungi ga je 75ml, stane pa mislim da okoli 5k. Tudi naša forumašica Špela ima pozitivne izkušnje z njim!

To je ta reč:
IPB Image

Drugače pa mislim, da bi tudi Nivejin brez alkota (oni ta beli) bil zelo ustrezen. Bepanthen Plus pa sploh, ker dezifincira in celi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#400 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 July 2006 - 11:48 AM

QUOTE(Jenna)
dezifincira

Dezinficira. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users