Jump to content

Photo

Britje

• Please log in to reply
522 replies to this topic

#381 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 September 2012 - 11:08 PM

Jaz še nisem zbrala poguma za bikini linijo in pazduhe, za prvo uporabljam trakove, za drugo pa britvico. Za noge pa strojček :lol: Po moje bo tako ostalo še nekaj cajta.:D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 27 September 2012 - 11:10 PM

Jaz imam pod pazduho sicer ne pregoste, ampak ful močne, in ni šans, da bi zdržala, razen če se ga pošteno ne natreskam prej.
Za noge mi je vredno bolečine, bikini tudi, spodaj bi pa spet crknila pomoje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#383 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 September 2012 - 11:13 PM

Ja meni noge s strojčkom ni noben problem, sem se navadila, pa itak imam tako malo dlak, da je 1 2 3 končano, itak pa samo do kolen. Bikini linijo s trakovi se tudi potrpi, ker nočem da mi nastane gozd, če bi z britvico. Čeprav pazduhe si že leta z britvico, pa se mi ne zdi da bi se mi dlake kej namnožile :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#384 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18601 posts

Posted 27 September 2012 - 11:18 PM

Mene epilator po nogah 1000x bolj boli kot down there, pomoje ker mam cist tanke dlakice in ful bolj cuka, kot ce te kdo za ta sladke lase potegne, bikini in ostalo so pa ravno toliko mocne, da malo zaboli, ni tiste pekoce cukanje in to ful lazje potrpim, na en cuden nacin mi mogoce celo malo sede. :lol:
  • 0

After all this time?

Always.

#385 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 September 2012 - 11:32 PM

Jina, pojdi na voskanje pazduh, resno, ni primerjave. Jaz sem celo gimnazijo uporabljala epilator in sem pri pazduhah prišla komaj do polovice, ker me je tako prekleto bolelo, voskanje pa zaboli za dve sekundi in je konec. 2x greš v salon, pol pa začneš sama doma voskat ali pa z epilatorjem, ker se dlake tako zredčijo in zmehčajo, skoraj neopazne postanejo, tudi ko so dolge 1 cm, se jih sploh ne vidi, ker postanejo tako tanke. Jaz sem se avgusta pobrila, in mi je ful žal, prav 'razširilo' se je območje pogozditve :lol:, in take črne, močne dlake so, razlika je ogromna, res. Komaj čakam, da se začne sezona dolgih rokavov, da se 2 tedna ne brijem in grem na voskanje, da pol spet začnem sama doma (za prvo voskanje priporočam, da greš nekam, ker so dlake premočne, da bi jih sam lahko lepo in ne tako boleče zagrabil).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#386 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 27 September 2012 - 11:39 PM

Res razmišljam, ker imam še bon za brazilsko + cele noge, da bi zraven še to.
  • 0

― V. Van Gogh

#387 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 27 September 2012 - 11:42 PM

Po moje je to najboljša varianta, jaz sem fulkrat razmišljala, da bi bilo fino, če bi imela strojček (mi je poginil pred 3 leti) in bi si ga en teden po voskanju, ko počaaasi začnejo poganji dlake, samo zapeljala čez in to počela na vsakih par dni.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#388 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 October 2012 - 01:25 PM

Tiste ki imate Baleino britvico, koliko britij (cca) vam zdrži rezilo?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#389 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 21 October 2012 - 01:46 PM

Kakšen mesec.
  • 0

― V. Van Gogh

#390 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2013 - 12:47 PM

Po novem Balea refili za britvico Fantastique stanejo 10€!? Sem jih danes nabavila, gledam račun, 9.95€.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#391 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 18 July 2013 - 01:03 PM

Koliko so pa prej, se ne spomnim?

Jaz si moram zdaj itak nov brivnik omislit, ker mi te nove britvice sploh ne odgovarjajo. Čisto preveč te plastike okrog imajo, ne vem zakaj so jo mogli spreminjat. :verymad: 

IMG_7214.JPG

• 0

― V. Van Gogh

#392 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2013 - 01:08 PM

Pa jaaa, to sem jaz enkrat spraševala in noben ni vedel o čem govorim. Nove so ja, torej nisem sanjala. Meni tudi zdaj niso več tako dobre kot prej.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#393 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6706 posts

Posted 18 July 2013 - 02:25 PM

Hvala enako, meni gre tudi na živce ta plastika in mi sploh niso več všeč. Če imam v spominu, niso bile po 10 €, prav možno je, da so jih podražili.

• 0

#394 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 18 July 2013 - 02:36 PM

V čem je pa fora teh dragih britvic v primerjavi s cenejšimi, recimo?

Jst kupujem ene Baleine po 4 ali 5 v paketu in ne vem, so 5 €, verjetno še manj…

• 0

#395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 18 July 2013 - 02:42 PM

Neprimerljivo boljše do, ponavadi imajo 4-5 rezil in kožo manj dražijo.

• 0

― V. Van Gogh

#396 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32291 posts

Posted 18 July 2013 - 03:40 PM

Hmm, jaz si sicer brijem samo podpazduhe in delno bikini predel, pa nimam nič razdražene kože.

Ampak mogoče bom pa za probat kupila Fantastique britvico, za katero sem dobila po pošti kupon za -50% iz DM-a.

• 0

#397 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 July 2013 - 03:46 PM

Jaz imam to britvico, in je res spremenjena - na slabše, jasno. Jaz si z njo brijem vse, in sem bila prej tudi bolj zadovoljna, imam pa še naprej to, ker se mi ne da testirat in iskat nove.

Tako da ostajam pri tej. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#398 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 July 2013 - 05:27 PM

Jaz sem to britvico kupila čas nazaj, ker sem brala dobre pohvale o njej. Uporabljam jo za tam spodaj in pazduhe (noge in bikini si s strojčkom). In moram rečt da neke bistvene razlike med njo in tistimi za enkratno uporabo (ki jih jaz uporabim vsaj 3x), nisem opazila. Nikoli se nisem porezala ne z enimi ne z drugimi, razdražile kožo mi tudi nobene niso. Tako da zdaj sem zadnjič kupila ta rezila.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#399 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16793 posts

Posted 18 July 2013 - 06:03 PM

Zame so to edine britvice ki zdržijo več kot par britij, in jih kupujem že kakšno leto.

Meni zdržijo tam kakšne 3 tedne recimo.

Me sploh ne zanima cena, bom kupovala še naprej ,sem pa tudi jaz opazila da so se poslabšale.

Z unimi tremi ali dvema reziloma si jaz naredim cel masaker in lahko hodim okrog amo še z dvignjenimi rokami ker podpazduhe tako pečejo.

• 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#400 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46020 posts

Posted 18 July 2013 - 06:12 PM

Jaz uporabljam Gillette Venus. Ostanejo dovolj ostre, da pokosijo mojo dlakovje, tudi po mesec dni. 

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users