Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 September 2006 - 06:03 PM

[quote=Špela]škandal! iz prodaje je šlo trdo milo banana moon
IPB Image

Pa to ni res no.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#382 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 September 2006 - 12:52 PM

Predlagajte mi eno dobro kremo za normalno kožo - za obraz. Od Lusha. Jutri se odpravljam v LJ in si nameravam eno omisliti.
Sama imam v mislih Imperialis, Mirror Mirror ali Skin Drink. Rabim eno lahko, nemastno, vlažilno kremo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#383 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 18 September 2006 - 01:25 PM

Jaz imam Imperialis in mi je super. Imam normalno kožo, kremca pa jo lepo nahrani in ne pusti filma. Pa še diši (vsaj meni).

Lush pravi: Imperialis, our imperial majesty of moisturisers,

• 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#384 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 September 2006 - 01:39 PM

Moram jutri še pošnofati po Lushu. smile.gif Pa prevohati žaubice.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#385 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2006 - 01:56 PM

.
sonchika,
Mirror Mirror si sama ocenila kot izjemno kvalietno kremo, polno AOK, ni mastna, pa diši enako kot ploščica Fever!
Ti pa odsvetujem Ultralight Moisturiser s spfjem, saj veš, zakaj.

.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#386 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 September 2006 - 06:00 PM

Vem, ja. Sej sem šla gledat po ocenah. smile.gif Zato sem jo pa dala na spisek.
  • 0

#387 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 24 September 2006 - 08:57 PM

QUOTE(sonchika @ 18. 9. 2006 - 13:52) View Post

Predlagajte mi eno dobro kremo za normalno kožo - za obraz. Od Lusha. Jutri se odpravljam v LJ in si nameravam eno omisliti.
Sama imam v mislih Imperialis, Mirror Mirror ali Skin Drink. Rabim eno lahko, nemastno, vlažilno kremo.

torej? poročaj o odločitvi in kako se ti kremica zdi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#388 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 25 September 2006 - 10:05 AM

Nisem še uspela priti do LJ.
  • 0

#389 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 September 2006 - 12:22 PM

No, pa sem končno uspela do Lusha. Ne moreš verjeti, da ni okoli mene priletelo 5 ljudi. In da sem sama morala prositi za pomoč. Ne moreš verjeti. Očitno imam visoke zahteve. smile.gif Iskala sem kremo za normalno kožo . Ne suho, ne mastno - normalno. In mi niso vedele kaj ponuditi. Na koncu sem vzela moško kremo Cosmetics Lad in je odlična. Sploh ne mastna, vpije se takoj. Noro zadovoljna.

Omislila sem si pa še Karmo - losjon za telo. Vau, kako diši.
  • 0

#390 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 30 September 2006 - 12:35 PM

Meni pa je karma totalno nagravžno smrdeči vonj biggrin.gif biggrin.gif . . Frendice so mi govorili kako smrdim. blink.gif , ko sem bila našpricana z njim.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#391 akinela

akinela

sramežljivec

• Člani
  • 8 posts

Posted 16 October 2006 - 01:06 PM

Poznavalke Lusha!

Ker imam dojenčico in blazno počasen internet - beri: premalo časa, da bi prebrala vse o Lushu... - vas prosim, če mi lahko predlagate kakšne izdelke (šampon za suhe lase - tekoč!!!), gel ali olje za tuširanje, lotion, krema za obraz, krema za roke, vazelin za ustnice... Naj povem, da imam rada sveže vonje, pa kaj iz mandljevega olja ali shea butterja... Imam pa normalno do suho kožo.

Full hvala vsem!
  • 0

#392 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2006 - 01:35 PM

QUOTE(sonchika @ 30. 9. 2006 - 13:22) View Post
Omislila sem si pa še Karmo - losjon za telo. Vau, kako diši.

Fauuuuuš!!! laugh.gif

• 0

#393 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 16 October 2006 - 01:43 PM

biggrin.gif
  • 0

#394 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 16 October 2006 - 04:11 PM

QUOTE(akinela @ 16. 10. 2006 - 14:06) View Post

Poznavalke Lusha!

Ker imam dojenčico in blazno počasen internet - beri: premalo časa, da bi prebrala vse o Lushu... - vas prosim, če mi lahko predlagate kakšne izdelke (šampon za suhe lase - tekoč!!!), gel ali olje za tuširanje, lotion, krema za obraz, krema za roke, vazelin za ustnice... Naj povem, da imam rada sveže vonje, pa kaj iz mandljevega olja ali shea butterja... Imam pa normalno do suho kožo.

Full hvala vsem!

hello,

vazelin: honey trap (med) ali happy talk (kava) ali lip squeak (jabolčni kompot) (zadnjih dveh še ni za dobit pri nas sicer, okoli božiča pa že)

losjon/krema za telo: sympathy for the skin

krema za roke: smitten (mastna, počasi se vpija, je sicer ne bi posebej priporočala)

gel: olive branch (baje zelo nežen in ne izsuši) ali pa konkurenčno l'occitanovo mandljevo olje za tuširanje

krema za obraz: jaz sem navdušena nad cosmetic lad in celestial (obe brez spfja)

o lushevih šamponih pa ne vem takorekoč nič.

upam, da sem ti vsaj malo olajšala izbiro. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#395 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 October 2006 - 05:08 PM

Jaz mislim, da je tle boljša izbira trgovinica L'Occitane, imajo ogromno zelo nežnih in negovalnih zadev s karitejevim maslom, mandljevim in olivnim oljem ter podobnim. So tudi zadeve zelo naravne in kvalitetne.

Njihov vazelim z medom je baje fenomenalen, pa omenjeno mandljevo olje za prhanje, oljčna krema za obraz, potem tudi oljčni šampon in tako dalje. Tle ti lahko več povesta Špela in Jenna.

Aja pa Lushev šampon ni noben nevem kako strašno kvaliteten.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#396 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2006 - 05:10 PM

Jaz ti iz izkušenj lahko svetujem sledeče (podrobnejše opise izdelkov imaš v ustreznih podforumih pri ocenjevanju izdelkov):

krema za roke Smitten - precej mastna, počasi se vpija. Meni ne ustreza, mojemu fantu pa zelo - oba imava zelo suhe roke, jaz še precej bolj

maska za lase HSuan Wen Hua - odlična in kvalitetna nega za lase

geli The Olive Branch (olivno-pomarančkast vonj), Sonic Death Monkey (najboljši čokoladno-kakavni vonj ever), Flying Fox (jasminovo-medeni vonj) - vsi izjemni, slednji (FF) bi znal izsušiti kožo, ostala dva pa ne - uporabljam ju tudi za obraz

krema za obraz Ultralight - ne priporočam

za razvajanje različne kopalne kugle in ostale "zvarke" - bodi pozorna, da izbereš bolj nežne (čeprav so vsi sestavinsko precej enaki) - veliko jih je opisanih v torej ustreznih temah

losjon za telo Sympathy for the Skin - čudovita bananasto-kakavna reč, hranljiva

masažnih ploščic tudi ne gre pozabiti, moja omiljena je Fever (hranljiva, super mazljiva in predvsem prekrasno dišeča - imenitna aromaterapija)

krema za obraz Mirror Mirror - sestavinsko odlična krema, polna AOK

No, izdelki od L'Occitane so večinoma 1x dražji in ne vem, če jo bi zanimalo.
  • 0

#397 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 16 October 2006 - 09:09 PM

še nekaj sem se spomnila - no, fant me je spomnil: Lush ima tudi še en Smoothie za tuširat; to je nekakšna kremna stvar za tuširanje, ki se čisto malo peni in vsebuje minimalno količino žajfe - jaz imam osebno zelo prijetne izkušnje z GumBack Express Smoothiejem kot pilingom za telo in obraz (povsem naizsušujoče), vendar se ga žal ne da več dobit. obstaja pa še Coconut&Almond Smoothie, s katerim pa (še) nimam izkušenj, si ga pa ziher kupim, ko ponucam zaloge.

priporočam tudi masažno ploščico it's a Pleasure, Treasure (vonj hibiskusa) - v osnovi pa so vse enake (kakavovo in kokosovo maslo, karite.

L'Occitane ni pol toliko naravna kot Lush in vsaj enkrat dražja. čeprav sem (bila do nedavna) vneta fenica, je ne priporočam uporabnikom, ki iščejo čimbolj naravno kozmetiko - ker, roko na srce, L'Occitane kljub vsem opevanjem, to ni.

• 0

#398 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 October 2006 - 10:26 PM

jenna-a mirror mirror -za kako kožo je?pa kake teksure je-se hitro vpije,je mastna?kok stane oops.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 October 2006 - 12:17 AM

QUOTE(rea @ 16. 10. 2006 - 23:26) View Post
jenna-a mirror mirror -za kako kožo je?pa kake teksure je-se hitro vpije,je mastna?kok stane oops.gif

Pravzaprav je namenjena za vrat (jaz jo seveda uporabljam za vrat IN obraz ter občasno dekolte, ker mi za umret diši) in bi na bla v prvi vrsti vlažilna, ampak za moje pojme je tudi (rahlo) hranilna (po moji oceni je nekje za normalno do suho kožo). Je bolj tekoče teksture, stane okoli 3k.
Takole pa zgleda:
IPB Image

Sicer pa imaš tudi mojo oceno pod ustrezno temo. wink.gif
  • 0

#400 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 October 2006 - 06:25 AM

Meni ta edino preveč diši. Sicer je pa dobra kremica.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users