Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#381 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 26 June 2006 - 11:04 PM

Se zdle odpravlam spat..upam d kej lepga. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#382 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 June 2006 - 06:34 AM

O tem, kako se odpravljamo 3 znanke v LJ. In potem se nikakor nismo mogle zbrati.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#383 sarchy_ka

sarchy_ka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 161 posts

Posted 01 July 2006 - 10:54 PM

Da sm bla na ultrazvoku in že kr visoko noseča! biggrin.gif "Fantek je," mi je rekla. Že kličm po mobitelu in mu rečm: "Lana bova mela!"
  • 0
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/

#384 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 02 July 2006 - 08:15 AM

da smo mele srečanje s forumom biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#385 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 03 July 2006 - 08:35 AM

da nisem mogla do rezultatov od izpita pridt ... ker jih še vedno ni dal...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#386 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 03 July 2006 - 09:24 AM

da sem na lotu zadela sedmico
  • 0

#387 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 03 July 2006 - 10:16 AM

da me je soseda na vsak način prepričevala da je moje stara mama gejša
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#388 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 03 July 2006 - 11:32 AM

Da sm si šla dat lukno v jezik...pa so pol kar ene punce iz vsepovsod pršle pa so imele kar čist razpadle take krvave jezike. ermm.gif In vse so me ful opozarjale, da ni dobr, da si to dam. Pa še v resnici si hočem dat zto ne vem kaj te sanje pomenjo. biggrin.gif Najbrž res svarijo pred mojo nespametnostjo. biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#389 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 July 2006 - 12:35 PM

QUOTE(rain_girl)
da me je soseda na vsak način prepričevala da je moje stara mama gejša

LOL
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#390 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 05 July 2006 - 10:11 AM

Da je bla zadna konferenca v šoli, pa da je učiteljica biologije pripravljala test z 6 snovmi, pa sem mislila da se ga ne bom mogla naučiti in da sem nesposobna za gim. ermm.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#391 pa3

pa3

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 337 posts

Posted 22 July 2006 - 10:11 AM

mene zadne čase ful una..punčka iz kroga muči....samara se kliče ne? ermm.gif
dns je sedela zravn mene na enmu zidu.in jst se nism mogla niti premaknt....jao...
  • 0
Behind every great woman, is a guy looking at her ass

#392 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 24 July 2006 - 07:46 AM

Iskala sem počitniško delo za 2 dni. Pridem v eno mejhno trgovino z oblačili in tam vidim 'šefico', ki me je začela otipavat ... kr neki. In potem pravi, da če želim pri njih delat, moram kemično ločiti zmes nevemkakšnih prahcev ... (ne vidim povezave s cunjami rolleyes.gif ) Pridemo v zadnji prostor in tam je bil cel mini laboratorij in namesto, da bi rekla, da ne znam, sem probavala in še bolj zmešala in kihala ... tam srečam neke punce, ki rabijo nasvet glede maturanstskega izleta in jim začnem navdušeno pripovedovati, katero sobo naj vzamejo in kako je bilo pri nas ...

adijo pamet
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#393 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 24 July 2006 - 09:46 AM

Da sem se poročila. H kozmetičarki sem šla pa k frizerki. Pol sem rekla, da si bom nohte sama uredila. Pol kr enkrat sem se spovlna, da sosede nism povabla na ohcet in sm rekla, da ji bom kr SMS poslala, če bo lohk pršla, glede na to, da je v Franciji. Pol sm bla kr na enkrat v cerkvi in mi je mami dala šopek in sm rekla, da taga pa ne bom mela. Pa je rekla, da sm taga naročila. rolleyes.gif Vem, da so ble not oranžne gerbare in oranžne vrtnice... Fora je, da je moja mami cvetličarka in, da sem vidla že ful poročnih šopkov, ki jih je naredla in so bli vsi božansko lepi. Ne vem kk se mi potem lohk sanja o takmu šopku! biggrin.gif:D:D:D Sem ji zjutrej povedala se je samo smejala....
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#394 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 27 July 2006 - 10:34 AM

Da mi je bil všeč en do pevcev črnogorske skupine No name - kako sem do njih prišla nimam pojma ... ampak ta, ki mi je "bil všeč" sploh ne poje pri njih - v bistvu tip sploh ne obstaja ... rolleyes.gif

Kako se meni ponoči dogaja ..
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#395 pa3

pa3

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 337 posts

Posted 27 July 2006 - 10:44 AM

dns sm sanjala d bo letalo dol padlo...
kr grem zdej 3 augusta u kanado
ka-buum
  • 0
Behind every great woman, is a guy looking at her ass

• Guests

Posted 27 July 2006 - 10:56 AM

Jaz sem pa sanjala, da je Lenny Kravitz prišel v Slovenijo na nek tečaj za izboljšanje glasu in so mene zadolžili, da mu organiziram vse prevoze, nastanitev v hotelu itd. WTF? blink.gif biggrin.gif Potem, ko je prišel, mi je pa začel razlagat, zakaj nosi čevlje s petami, pa skupaj sva se sprehodila po Ljubljani, potem sva šla pa z busom!!! ( blink.gif blink.gif ) v neko gorsko vasico in tam je bil potem ta tečaj ... Potem je pa zvonil telefon in sem se zbudila. Me pa res zanima, kaj bi se dogajalo naprej. oops.gif biggrin.gif

P.S.: Zgolj v pojasnilo: nisem neka huda njegova oboževalka, da bi to pogojevalo moje sanje ... Se je kar prikradel, od nikoder v bistvu ... rolleyes.gif
  • 0

#397 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 27 July 2006 - 12:04 PM

Danes se svojih sanj celo spomnim: bili smo na neki ekskurziji in me je en sošolec, ki zelo dobro zgleda osvajal rolleyes.gif
  • 0

#398 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 27 July 2006 - 03:02 PM

Imela sm nočno moro o prejšnjem tednu, prijateljici in mojemu sveže bivšemu fantu... Groza ermm.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 27 July 2006 - 03:43 PM

.
Da sva bla s fantom v kinu. In sva ful zadaj sedela. Nakar meni nekaj ni pasalo in se grem presest ful naprej. On pa ni hoto. Pol pa le čez nekaj cajta pride, v spremstvu..... Oprah biggrin.gif:D:D, katera je hotela z mano nardit intervju. No, od vse sile sem se tukaj zbudila.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#400 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 31 July 2006 - 08:01 AM

Imeli smo terenske vaje. In ko smo na podeželju šli v neko cerkuco, je bil notri žur; ljudje so plesali in odmevala je glasna glasba ... Nakar odprem index in mi profesorica da podpis pri izpitih.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users