Prosto o sestavinah
Posted 17 March 2006 - 12:00 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 17 March 2006 - 12:22 PM
Posted 17 March 2006 - 01:56 PM

Vem da sta bila že oba ocenjena v temi sestavine, zato nebom odpirala še ene teme, bi bla pa ful hvaležna, če bi mi Sonchika napisala primerjavo med tema dvema pudroma, je kakšna bistvena razlika med njima? Embalaža je praktično ista.. Pa me zanima kateri bi bil mogoče bolj primeren za mešano/mastno kožo z malo mozolčki

Tega Infallible sem probala vzorček pa mi je bil ful ok, me pa zanima razlika.
Tnx ..

[/color]
Aqua/Water, Isododecane, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, Butylene Glycol, Dimethicone, Isoeicosane, Disteardimonium Hectorite, Cetyl PEG/PPG- 10/1 Dimethicone, Sodium Chloride, C9-15 Fluoroalcohol Phosphates, Polyglyceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Isostearyl Neopentanoate, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Tocopherol, Panthenol
[+/- may contain: CI 77891/titanium Dioxide, CI 77499, CI 77491, CI 77492/Iron Oxides, Mica]
[color=indigo]
Aqua/Water, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Glycerin, Nylon 12, Propylene Glycol, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C9-15 Fluoroalcohol Phosphates, Phenoxyethanol, Magnesium Sulfate, Diphenyl Dimethicone, Polyglyceryl - 3 Diisostearate, Acrylatescopolymer, Acetylated Glycol Stearate, PEG/PPG - 18/18 Dimethicone, Parfum/Fragrance, Methylparaben, Magnesium Gluconate, Hydroxypropyl Guar, Tristearin, Butylparaben, Magnesium Ascorbyl Phosphate, hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional,Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Citronellol
[+/- May Contain: CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77492, CI 77491/Iron Oxides, CI 77007/Ultramarines].
Posted 17 March 2006 - 01:58 PM
Posted 17 March 2006 - 06:18 PM
Jaz imam Clolour Adapt (če ti kaj pomaga) no in mi je ful fajn. Na koži pusti taki žametni filing. Je srednje prekrivn. Embalaža se sproti puca.

Opazla sem, da sem napačnega opisovala.

Sori. Nebom brisala, mogoče kateri punci pomagam.
Posted 17 March 2006 - 07:51 PM

A je res da se tko fajn prilagaja barvi polti, kot pravijo?

Posted 17 March 2006 - 08:12 PM
Posted 18 March 2006 - 01:18 PM
Posted 18 March 2006 - 02:14 PM
Posted 18 March 2006 - 02:24 PM
Ne bi vedela. Meni je CA odličen. TM in vichyja pa še nisem probala. Samo CA nima zaščite.
a ti nisem že enkrat primerjala ted pudrov?
Posted 18 March 2006 - 03:07 PM
Ne bi vedela. Meni je CA odličen. TM in vichyja pa še nisem probala. Samo CA nima zaščite.
a ti nisem že enkrat primerjala ted pudrov?
ja sam takrat sem jih dala več skupaj,pa takrat še ni bilo tega infilible od loreala zraven.
Posted 18 March 2006 - 03:48 PM
Posted 18 March 2006 - 04:24 PM
ker od teh 3 bi bil za mojo mami,k ma dost suho do normalno kožo z nepravilnostmi-lišaji in kak ogrc
pa zame k mam pa zadne čase kr normalno kožo recmo normalno do mešano z rdečico oz flekci od mozolov:)
Lasting performance
aqua, cyclomethicone, titanium dioxide, propylene glycol, dimethicone, talc, aluminium starch octenylsuccinate, dimethicone copolyol, sodium chloride, PVP laureth-7, arachidyl behenate, propylparaben, methicone, methylparaben, synthetic wax, silica, cetyl dimethicone copolyol, polyglyceryl-4 isostearate, hexyl laurate, ethylene/methacrylate copolymer, ethylene brassylate, sodium acetate, aluminium hydroxide, stearic acid, isopropyl titanium triisostearate, (+/- CL 77491, CL77492, CL 77499)
colour adapt:
Cyclomethicone, Aqua, Glycerin, Titanium Dioxide, Dimethicone Crosspolymer, Mica, Dimethicone, PEG-10 Dimethicone Crosspolymer, Dimethylcyclosiloxane, Methicone, PEG/PPG-18/18 Methicone, Benzyl Alcohol, Ethylparaben, Disodium EDTA, Methylparaben, Propylparaben, CI 77492, CI 77491, CI 77499.
colorstay NATURAL:
Aqua, Cyclomethicone, Titanium Dioxide, Trimethysiloxysilicate, Butylene Glycol, Dimethicone, Cetyl Dimethicone Copolyol, , Polyglyceryl-4 Isostearate, HDI/Trimethyloyl Hexylacetone Crosspolymer, Nylon-12, Zinc Oxide, Phenyl Trimethicone, Methicone, Boron Nitride, Magnesium Sulfate, Isododecane, Laureth-7, Tocopherol Acetate, Retinyl Palmitate, Ethylene Brassylate, Tribehnin, Bisabolol, Silica, Alumina, Isohexadene, Dimethicone/Cyclomethicone Copolymer, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sorbitan Sesquioleate, Tetrasodium EDTA, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, [+/-MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77163].
Posted 18 March 2006 - 04:40 PM
CA: nemasten, vlažilen, nekomedogen.
CS Natural: nemasten, z UV zaščito, nekaj AOK. Nekomedogen.
Za suho kožo sicer ni noben od njih. AMpak če ima kdo suho kožo, si itak spodaj nanese kremo za obraz in ta je mastna. Vsi ti trije pudri so dobri, ampak jaz stavim na tretjega (morda sem subjektivna, ker ga uporabljam in mi je fajn).
Posted 18 March 2006 - 06:58 PM
CA: nemasten, vlažilen, nekomedogen.
CS Natural: nemasten, z UV zaščito, nekaj AOK. Nekomedogen.
Za suho kožo sicer ni noben od njih. AMpak če ima kdo suho kožo, si itak spodaj nanese kremo za obraz in ta je mastna. Vsi ti trije pudri so dobri, ampak jaz stavim na tretjega (morda sem subjektivna, ker ga uporabljam in mi je fajn).
kaj pa je kej z aok pri teh pudrih?
sonchika,hvala
Posted 18 March 2006 - 07:08 PM
Posted 21 March 2006 - 01:56 PM
aqua (water), sodium c12-15 pareth sulfate, cocamidopropyl betaine, peg-7 glyceryl cocoate, glycerin, disodium laureth sulfosuccinate, peg-150 pentaerythrityl tetrastearate, sodium chloride, peg-6 caprylic/capric glycerides, parfum (fragrance), propylene glycol , benzophenone-2, vaccinium angustifolium (blueberry fruit extract) , citric acid, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, linalool, methylparaben, ci 17200 (red 33), ci 42090 (blue 1).
sonchika a je bolši od šelrjevega mineralnega al pa tistega z meliso&limono?(ugotovila sm da mi neverjetno paše na obraz in mi je šelrjevih kar mal žal,sam zdj je ta moj favorit )
orifleme blueberry Creme
aqua (water), glycerin, petrolatum, caprylic/capric triglyceride, cetearyl alcohol, ethylhexyl methoxycinnamate, butylene glycol, glyceryl stearate, peg-100 stearate, cetearyl ethylhexanoate, stearic acid, dimethicone, vaccinium myrtillus (extract) , phenoxyethanol, propylene glycol , carbomer, potassium cetyl phosphate, parfum (fragrance), vaccinium angustifolium (blueberry fruit extract) , sodium hydroxide, disodium edta, methylparaben, isopropyl myristate, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben, propylparaben, linalool, ci 77891 (titanium dioxide), ci 17200 (red 33), ci 42090 (blue 1).
(piše da je zelo antioksidantna krema

Posted 21 March 2006 - 02:35 PM
orifleme blueberry facial wash: zelo nežen in fajn gel. Se lahko kosa s Šelerjem.
orifleme blueberry Creme: mastna krema, komedogena, skoraj brez AOK. Ne priporočam.
Posted 21 March 2006 - 02:56 PM

A je sploh dejansko v oriflamu kaka fajn krema za dnevno nego?
Al pa kak dobr tonik? Sj je vse kar sm prlepla komodogeno in povprečno,obupno,no!
Posted 21 March 2006 - 04:16 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users