Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#381 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 July 2011 - 09:15 PM

Midva sva šla na torto in potem na grad z vzpenjačo (ful je lepo), potem mi je pa večerjo naredil doma. Jaz sem mu dala majico in par malenkosti, on pa se je čisto preveč skeširal, sem ga kregala.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#382 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 01 July 2011 - 09:58 PM

mi smo staršema za 25 (in za 30) let poroke kupili arhivsko vino, ustekleničeno v letu njune poroke. Na dan obletnice smo to skupaj spili. Kupili smo jima pa merlot z Goriških Brd. je pa več načinov, kako to dobiti -prideš iskat tja, pošljejo po pošti, ali pa prevzameš nekje v Lj.
  • 0

#383 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 July 2011 - 10:10 PM

FTSE samo da se vmešam, Rožmarin je kao najbolj fancy restavracija v Mariboru, v resnici pa sploh ni nič posebnega. Ti bi bila razočarana. smile.gif

Jaz tut že razmišljam kaj bom kupila/pripravila fantu za obletnico ..
  • 0
Viens, reste ici!

#384 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 10:23 PM

Hm, a res ... :s Hvala za opozorilo, čeprav se moram sama enkrat prepričati. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#385 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 July 2011 - 10:25 PM

Ja seveda. smile.gif No ne vem, ampak glede na to, da se mi zdiš precej gurmanka, je Rožmarin povsem povprečna restavracija. Ok, serviranje je res malo bolj fancy kot kje drugje, ampak kvaliteta in okus pa nista presežek. Probaj enkat pa boš vidla. smile.gif

• 0
Viens, reste ici!

#386 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 10:28 PM

Škoda. Sem se kar veselila obiska in presežka okusov. laugh.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#387 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 July 2011 - 11:04 PM

Za prvo obletnico sem prosila prijateljico (KLIK), naj nama na 2 večja kamna nariše mački (žival igra vlogo v najinem razmerju), ki sta v neki osebni interakciji. Muca rjavooka in modrooki mačkon, zadaj pa najine kratice in datum.
Močna simbolična "slika" osebne note.
Ni potrebno veliko. Le poznati človeka in imeti nekaj domišljije.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#388 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 01 July 2011 - 11:04 PM

Midva si za obletnico kupiva kaj uporabnega, nekaj kar veva, da si želiva - nazadnje sva skupaj kupila Nintendo Wija, ki sva si ga že nekaj časa ogledovala smile.gif Potem sva šla enkrat recimo na en tak lep izlet.. Skratka glede na to, da oba praznujeva obletnico, si ponavadi tudi privoščiva nekaj, kar je za oba.. Za tista "skrivna obdarovanja" so pri nama pač rojstni dnevi..

Adriane, tole je pa super ideja - pri nama tudi mačka igra neko simbolno vlogo za najino razmerje.. Ponavadi si sicer ne kupujeva takšnih "nabiralcev prahu", vendar ta ideja je res super, ker ima velik pomen..
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#389 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 July 2011 - 11:30 PM

Jooj, jst oz. mi pa rabimo darilo za dva fanta, brata dvojčka, kakšno malenkost, pizdarijo, kej takšnega zabavnega al pa neumnega, da damo magar ene 20€ za to, res tko pač pozornost. Onadva sta men naprimer kupila napihljiv šlauf od Hello Kitty za v vodo. laugh.gif Ful mi je bed uletet brez darila, pa reeees nimam pojma kaj bi kupila oz. kaj naj skupaj kupimo, pa še ker sta dva! Kakšna ideja? ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#390 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 July 2011 - 11:33 PM

To ti sicer ne bo koristilo, a mi je kar tako padel na pamet pikado.
IMO je to kar super univerzalno darilo.

edit: Kaj pa gumijasti obroči za stiskat? Za krepitev lakta.
Ali pa, če tečeta, mini denarnice/torbice za okrog zapestja.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#391 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 July 2011 - 11:38 PM

Ja ja jaaa, kej na tako foroo, ful dobroo!! biggrin.gif Bom razmislila, še kakšno tako idejo prosim če ma katera!! biggrin.gif

Všeč mi je, hvala! biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#392 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 11:41 PM

Pikado je zelo dobra ideja. Ali pa kakšno Lego igro ali več njih:

http://www.mimovrste...reationary-3844

http://www.mimovrste...minotaurus-3841

http://www.mimovrste...a-piramida-3843

http://www.mimovrste...na-balance-3853

• 0

#393 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 July 2011 - 11:42 PM

Drugače pa športnikom, ki ne vadijo na aparaturah, pogosto prav pridejo namenski štumfi.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#394 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 July 2011 - 11:47 PM

Hm, te lego igre se mi zdijo preotročje, mogoče pa kakšna navadna ta družabna igra, tut ni tok slaba ideja. Al pa kakšen drinkopoly al kaj je že, haha laugh.gif

Adriane, to s štumfi spet ni slaba ideja, športnika sta, pa TIPA sta, vsem tipom ki jih poznam primanjkuje štumfov, haha. laugh.gif

Še kaj podobnega woot.gif Pametne ste punce, jaz se nikoli ne bi česa takšnega spomnila. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#395 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 July 2011 - 11:51 PM

Nekaj na to vižo zna nastati dobra pijanska igra. Jenga http://en.wikipedia.org/wiki/Jenga

Čeprav, meni ga ni čez Activity http://www.mimovrste...ikel/1390482128

Sedaj smo malo zašle od tvojih želja, a morda bo kateri drugi prišlo kaj prav.
Športne nogavice so vsekakor precej cenjena zadeva, da.
Če igrata tenis, kake žogice, npr. Ali pa švic-trake za na roko.

Gospodičnam pa prav pridejo razne pilates žoge, oni pregrešno dragi armafleksi ipd.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#396 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 July 2011 - 11:53 PM

QUOTE(Nincha @ 2. 7. 2011 - 0:47) View Post
Hm, te lego igre se mi zdijo preotročje, mogoče pa kakšna navadna ta družabna igra, tut ni tok slaba ideja. Al pa kakšen drinkopoly al kaj je že, haha laugh.gif

Saj to so dejansko družabne igre (niso zdaj obične lego kocke, ko kar nekaj sestavljaš),
ampak iz lego kock ... si jih sam sestaviš in prirejaš.
Midva s fantom sva si kupila dve, ha ha!

• 0

#397 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 01 July 2011 - 11:55 PM

Lahko pa vrneš in kupiš vodne pištole. ;)
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#398 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 01 July 2011 - 11:55 PM

Tenise ne igrata ne (čeprav bi ga lahko, imata točno pred blokom 8 teniških igrišč laugh.gif ), plešeta. Jao, nimam pojma ej. laugh.gif Hvala za ideje, je že to ful, prej sem bila na nuli. laugh.gif Če se kera še kaj uporabnega spomne pa kar na dan z besedo. tongue.gif

Haha Fluffy, kako pa to zgleda? Saj sem si pogledala te linke, ampak mi vseen deluje ful otročje, ne vem, al sem pa samo jaz smotana, tut to ni za izključit. laugh.gif

Ahahahaa, jaa vodnee pištoooleee. laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#399 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 02 July 2011 - 12:03 AM

Kupi vodne pištole in napolni z vodko, kakim koktejlom biggrin.gif

(Sem čisto notri. laugh.gif)

Ž. J. je en izmed njih?
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#400 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 July 2011 - 12:06 AM

QUOTE(Nincha @ 2. 7. 2011 - 0:55) View Post
Haha Fluffy, kako pa to zgleda? Saj sem si pogledala te linke, ampak mi vseen deluje ful otročje, ne vem, al sem pa samo jaz smotana, tut to ni za izključit. laugh.gif

Sam si recimo sestaviš kakšne figure, pa kocko ... lahko jo prirejaš, seveda. So razna pravila igre,
lahko jih tudi prirejaš, itd. Meni je zelo zabavno. x)

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users