Anti-aging nega
Posted 12 September 2016 - 09:35 AM
Ce imam sproscen obraz nimam nobene gube, se pa tu nakazujejo in jaz jih vidim. Po celem dnevu se mi ti dve naredita of smejanja, pac puder notri pride...al kaj, ni pa se zdalec opazno normalnemu cloveku ki temu ne posveca pozornosti.
Drugje gub nimam, na celu se rise ena pa me to ne moti...okoli oci tudi ne, se pa naredijo ko se nasmejim.
Moja mami je stara 52, ima samo izrazne gube.
Nisem se se prevec spuscala v cene in to kaj je za kaj, vem pa da resitve so in ko se bom za to odlocila bom sla na posvet in o tem vec prebrala.
Je tu se kaksna, ki misli in na kaj taksnega v prihodnosti?
Drugace pa se gube pojavijo malo pred 30. No pac, ce ves kaj gledat. Ne starostne, izrazne....nekateri jih imajo, kot pravi ora, ze od otrostva. Moja soseda je 14 in ima okoli oci smejalne tudi ko ima sproscen obraz.
Sestra je stara 20 in se ji nasolabialna se ne nakazuje....
Posted 12 September 2016 - 11:05 AM
Kami in _M_, mogoce se vama je dioptrija povisala.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2016 - 11:15 AM
Drugace pa, ne vem, saj ni treba pretiravat? Za frown lines grem raje na botoks, kot da bi ves cas izgledala jezno npr. Te so mi najslabse od vseh.
Se pa vidi da odkar se ne jezim in ne sekiram jih tu ni vec oz se ne delajo

Drugace pa pejte gledat kaksno sliko izpred 10 let. Pac izgledas starejse, ne vem kaj tocno se zgodi, tudi ce ni gub, a fris zacne padat dol al kaj...
Sicer pa ni nobena skrivnost da po 25 letu telo zacne "umirat".
Mas lepo popravljene zvezdnice npr po 40,50 letu....in grozote.
Recimo Melania Trump na frisu lahko samo se oci premika. Totalen fail, kaj sele bo....
Posted 12 September 2016 - 11:28 AM
Jaz sem imela se 5 ali 6 let nazaj bolj "poln" obraz (baby face prav, lol), zdaj mi je bolj vsec. Kot si rekla, kile tudi naredijo svoje, ampak pri teh letih kar se gub tice se ni razlike.
Moja mami ima tudi samo izrazne gube pri 53, ampak ker ima ful suho kozo, temu primerno tudi skrbi zanjo ze od nekdaj.
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2016 - 11:45 AM
Drugace pa, vec kot mas kil, manj imas gub, logicno, ponavadi

Posted 12 September 2016 - 11:54 AM

Drugace sem pa s hruskami in jabolki mislila na razliko med preventivo (kremami) in kurativo (posegi). Ceprav je botoks oboje, ker gube ne samo omili/izbrise, ampak tudi preprecuje nastanek novih, ker prepreci mrscenje.
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2016 - 04:10 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 September 2016 - 05:07 PM
Jaz takih izjav sploh ne jemljem več resno in se jim samo nasmehnem. Včasih so mi šle pa prav na živce in mi niti niso laskale. Danes so 35-letno prijateljico vprašali za osebno, ko je kupovala cigarete.
Je pa res, da sicer večina žensk izgleda starejše kot so (vsaj meni) in so ljudje očitno izgubili občutek za določanje starosti.
Se pa moški skoraj brez izjem lepše starajo.
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2016 - 05:37 PM
Zal moram pritrdit ko kdo rece da se moski starajo kot vino, zenske pa kot mleko.
Ce moski vzdrzuje kondicijo in je fit ze itak poseka 90% sovrstnikov, gub na moskih nihce ne opazi - meni so celo vsec, zenski pa tud top postava ne pomaga ce ima pomeckano faco....vedno bodo lepse in mlajse od nje...
Zazelenih 40+ letnikov je kot listja, zazelenih 40+ letnic pa....hm....mogoce tistih z rednim abonmajem pri plasticnem kirurgu....
Posted 12 September 2016 - 06:23 PM
Po eni strani se strinjam, po drugi strani pa nas je strah nekaj povsem naravnega in to samo zato, ker mediji/korporacije/firme/kirurgi umetno ustvarjajo
lepotne ideale in da lahko ogromno zaslužijo na račun te obsedenosti z lepotnimi ideali in večno mladostjo.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 September 2016 - 07:04 PM
Posted 12 September 2016 - 07:20 PM
Pa saj ne gre nujno za obsedenost in željo po nekih korenitih spremembah. Gotovo si marsikatera 50-letnica reče, kako je bila lepa pri 25, ko gleda slike, pa je hkrati vseeno pomirjena z dejstvom, da se je postarala. Meni se to zdi čisto normalno. Prav vsaka pa lahko s primerno nego in zdravim življenjskim slogom kaj naredi za to, da bi kljubovala znakom staranja, če ji je do tega. Pa gotovo je drugače, če imaš partnerja, ki te sprejema tako kot si ali pa nekoga, ki se ozira za mlajšimi.
― V. Van Gogh
Posted 12 September 2016 - 08:39 PM
Sama sicer ne vem ce bom kdaj s staranjem pomirjena, ker ze zdaj nisem ko sploh se ni razloga za to.
Je pa ful veliko pri meni krivo to, da se mentalno pocutim 45 in potem imam dostikrat obcutek, da tako izgledam tudi navzven....medtem ko se moja mami pocuti 30, heh...
Posted 15 September 2016 - 12:42 PM
Podgana, ta FB skupina se mi do zdaj zdi edina, po kateri se ne potikajo sami degeneriranci, res.
Jaz vedno bolj opažam to. Kakšne to ljudje pišejo in sprašujejo, da se resno vprašaš, kdo je tu nor. Sem v večini skupin, kjer sem včlanjena, kar nehala sodelovat.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 19 September 2016 - 10:30 AM
Podgana, si mogoče že dobila The Ordinary pošiljko?
Posted 19 September 2016 - 11:30 AM
Sem jo dobila včeraj. En teden torej. Von ima po oksidiranem vitaminu C (menda imajo takega vse mlečne). Lepljiva je in se je malo porabi, ampak se takoj posuši na koži. Danes imam zelo mehko kožo in enakomeren ten.
Jaz svojo še čakam, je bila poslana z majnšo zamudo, ker je bilo takšno povpraševanje.
[Napoleon]
Posted 19 September 2016 - 11:35 AM
Joj. čisto sem spregledala. Hvala . Tasika, kaj si pa ti naročila?
Posted 19 September 2016 - 11:47 AM
Tudi mlečno kislino.
[Napoleon]
Posted 19 September 2016 - 07:15 PM
Kaj pa Triacneal NIGHT, je tudi v redu, oz kakšen je v primerjavi z Expert-om?
Water (Avène Thermal Spring Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Isododecane. Isodecyl Neopentanoate, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Polymethyl Methacrylate, 1,2-Hexanediol, Algin, Arachidyl Alcohol, Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Bht, Caprylyl Glycol, Caprylyl Glycol Linseedate, Carbomer, Disodium Edta, Fragrance, Hydrogenated Polyisobutene, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Papain, Peg-7 Trimethylolpropane Coconut Ether, Potassium Sorbate, Red 33 (Ci 17200), Retinal, Sodium Hydroxide, Sorbitan Isostearate.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 28 September 2016 - 06:56 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users