Posted 11 August 2015 - 09:49 PM
Posted 01 September 2015 - 07:15 PM
ne konec no
Zgleda pa obetavna sezona.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 September 2015 - 09:31 AM
Posted 02 September 2015 - 04:14 PM
Vse moje so na pavzi, tako da mislim da bom tole začela gledat.
Posted 02 September 2015 - 06:49 PM
Posted 11 September 2015 - 07:48 PM
Posted 11 September 2015 - 09:48 PM
Na koncu druge sezone. Še kako ima vezo
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 12 September 2015 - 09:38 AM
Posted 20 September 2015 - 12:09 PM
Posted 21 September 2015 - 07:25 PM
In komentarji na prvi del?
Meni je bil soliden uvod v zadnjo sezono. Se mi zdi, da res lepo prikazujejo družbene spremembe.
Sledi SPOILER!
Ful mi je bilo dobro, ko je Mrs Patmore govorila s Carsonom o konzumaciji zakona.
Posted 22 September 2015 - 07:36 AM
Tudi meni. So jih pa na hitro postarali, predvsem Anno.
Posted 12 October 2015 - 12:06 PM
Res je. Anna je prav grdo starikava.
Mi pa je babica še vedno zakon, čeprav v tej sezoni (zaenkrat) nima toliko posrečenih izjav.
Posted 18 October 2015 - 09:53 PM
Lord Grantham
Posted 20 October 2015 - 07:01 AM
Jaaaa
Posted 10 November 2015 - 10:06 AM
Ste pogledale zadnji del?
Mislim, da je res čas, da zaključijo. Še lady Violet postaja patetična.
Posted 10 November 2015 - 05:45 PM
Jaz sem ravno pogledala Ful me je šokiral Thomas, prav FUL se mi je zasmilil. Da ne govorimo o Edith. Jaz prav nisem privoščila Mary, da se je potem za njo vse tako lepo izšlo. Računam, da Edith končno kaj dobi v Christmas special, če ne bom jezna. Tisti del s Sprattom je bil pa prav trapast, svašta res.
Posted 11 November 2015 - 08:20 AM
jjooojj nočem spoilerjev brat, pa me totalno mika.
Midva sva zdaj na koncu 2. sezone, ampak Brio ni odkupil naprej ... moram ostale še snet.
Jaz sem pogledala (mislim da) 4 sezone ...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 12 November 2015 - 10:55 AM
Se strinjam s Heveo glede zadnjega dela in Frčico, da je že res čas, da zaključijo- ta sezona je najbolj medla od vseh sezon.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users