Jump to content

Photo

Downton Abbey

• Please log in to reply
405 replies to this topic

#381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 August 2015 - 09:49 PM

Goodbye to Downton Abbey

lastdaysofdownton

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#382 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 September 2015 - 05:57 PM

https://youtu.be/WPwaCjE8DcY:cry:

• 0

#383 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 September 2015 - 07:15 PM

:cry: ne konec no

Zgleda pa obetavna sezona.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#384 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2015 - 09:31 AM

Njih bom pa res ZELO pogresala.
Zame so bili to posebni veceri, ko sem gledala nov del.
Saj sem ze pisala ... kot nek posebel ritual.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#385 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 September 2015 - 04:14 PM

Vse moje so na pavzi, tako da mislim da bom tole začela gledat. :)

• 0
Viens, reste ici!

#386 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 02 September 2015 - 06:49 PM

Ja, daj! Ce ti ne bo vsec, te ne maram vec. <_<
  • 0

#387 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 11 September 2015 - 07:48 PM

Zdaj sem potegnila 2.sezono in vidim tu Christmas special,zdaj pa me zanima,to pogledam pred zacetkom 2sezone,ali na koncu druge ali nima veze☺️?
  • 0

#388 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 11 September 2015 - 09:48 PM

Na koncu druge sezone. Še kako ima vezo :D

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#389 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 12 September 2015 - 09:38 AM

Aha,hvala😊.
  • 0

#390 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 18 September 2015 - 10:48 PM

Downton Abbey is not over just yet

• 0

#391 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 September 2015 - 12:09 PM

:woot: :woot: :woot:

12000853_1056975031009768_90088234514641

• 0

#392 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 21 September 2015 - 07:25 PM

In komentarji na prvi del?

Meni je bil soliden uvod v zadnjo sezono. Se mi zdi, da res lepo prikazujejo družbene spremembe. 

Sledi SPOILER!

Ful mi je bilo dobro, ko je Mrs Patmore govorila s Carsonom o konzumaciji zakona. 

• 0

#393 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 22 September 2015 - 07:36 AM

Tudi meni. So jih pa na hitro postarali, predvsem Anno.

• 0

#394 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 12 October 2015 - 12:06 PM

Res je. Anna je prav grdo starikava. 

Mi pa je babica še vedno zakon, čeprav v tej sezoni (zaenkrat) nima toliko posrečenih izjav. 

• 0

#395 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 18 October 2015 - 09:53 PM

Lord Grantham :o   :o

• 0

#396 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 20 October 2015 - 07:01 AM

Jaaaa  :o

• 0

#397 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 November 2015 - 10:06 AM

Ste pogledale zadnji del?

Mislim, da je res čas, da zaključijo. Še lady Violet postaja patetična.

• 0

#398 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 10 November 2015 - 05:45 PM

Jaz sem ravno pogledala :cry: Ful me je šokiral Thomas, prav FUL se mi je zasmilil. Da ne govorimo o Edith. Jaz prav nisem privoščila Mary, da se je potem za njo vse tako lepo izšlo. Računam, da Edith končno kaj dobi v Christmas special, če ne bom jezna. Tisti del s Sprattom je bil pa prav trapast, svašta res.

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#399 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 11 November 2015 - 08:20 AM

jjooojj nočem spoilerjev brat, pa me totalno mika.

Midva sva zdaj na koncu 2. sezone, ampak Brio ni odkupil naprej ... moram ostale še snet.

Jaz sem pogledala (mislim da) 4 sezone ...

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#400 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 12 November 2015 - 10:55 AM

Se strinjam s Heveo glede zadnjega dela in Frčico, da je že res čas, da zaključijo-  ta sezona je najbolj medla od vseh sezon.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users