Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 09 June 2007 - 07:27 PM
Posted 09 June 2007 - 08:14 PM

Posted 10 June 2007 - 05:16 PM

Posted 13 June 2007 - 08:25 PM

Čez 2 dni imam koncert in bi si rada naredila kakšno frizuro, pa nimam pojma kakšno, ker ponavadi nosim le čop. Mogoče bi si lase malce spela ali pa kaj podobnega, le da frizura ne bi bila čisto vsakdanja
Posted 16 June 2007 - 11:55 AM
No kot eni že veste

V oči mi je padlo kaj takega:
Še posebej od Jessice in Kate.
Attached Files
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 June 2007 - 12:26 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 June 2007 - 07:15 PM
Am, jaz pa se do zdaj od aprila nisem nič barvala sem pusla mojim laskom malo zadihat

Aja pol pa v primeru da me več nebi mogla naročit frizerka pa da me bo mogla mama barvat doma, pol nebi nič z prameni ustvarjala ampak bi se kr celo pobarvala. Ziher bi se z Loreal Feria kr jo Dilema res že cel čas hvali in mislim da bi mi mogla lepo primit. No in me zanima če bi lahko primešala tiste svilene proteine al kaj so ko se pri poly diadem poleg dobijo, al bi to kak neprijetno na barvo vplivalo ?

Kr res bi se rada pobarvala tak da bi laskom čim manj škodovala, kr mam suhe ko slamo pa krepaste pa to.. sej cel čas negujem laske samo nevem zgleda da so preveč uničeni.. pa ne samo konice ampak po celotni dolžini, tak kot da bi seno šlatal dobesedno.

Uf sem se razpisala zdaj

Posted 22 June 2007 - 07:11 AM
Hm, ne morem ti prav veliko pomagat, ker o barvanju nimam veliko pojma.

Torej, potem, ko sem videla Pingine lase, sem se odločla, da bo kr ta barva prava. Zdej pa ne vem, a bi šla k frizerju a bi si kupla 2 škatlici prave barve pa se nekak doma pofarbala (veeeeelik prihranek denarja) ...
Pa še nekaj vprašanj:
-Katera barva iz trgovine je najbolj podobna tej spodaj v priponki (izrezala od Pinge, saj ni frke ali pač?)
-Kako bi mi taka barva prijela na moje naravno oranžno-rjave lase?
Hvala!
Tako iščem torej:
Attached Files
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 June 2007 - 09:06 AM
Drugače pa meni na onem tvojem kolažu fotk zadnja slikca oz. barva definitivno zmaga - noro lepa je.
Posted 22 June 2007 - 09:35 AM
Če ti bo slučajno kaj v pomoč: Jaz sem se zadnjič sama barvala, in imam nekaj podobnega kot si ti zgoraj nalepila, uporabla sem žametno rjavo od Schwarkopf, pa je ful lepa prišla, sam je res, da sem jaz na pobarvano blond dala preko to barvo.
Posted 22 June 2007 - 11:35 AM
A mi lahko te pač samo povete če je kaka bistvena razlika v uničenju las da se pobarvaš celi al pa si goste pramene nardiš
Pa lahko daš tiste neke svilene proteine od poly diadem v eno čist tretjo barvo al nesmeš mešaat ?
Posted 29 June 2007 - 03:17 PM

No spodnja slika prikazuje mene in moje trenutno stanje na glavi

Naj pa povem da na spodnji sliki je moja popolnoma natur frizura, torej samo posušeni lasje in nič druzga, nič oblikovani, nobenega preparata ni na njih razen umiti s šamponom in spuščeni. Pa ja no, obroček imam gor.
[ zbrisano ]
Sem iskala v oni temi slike frizur, pa sem nekako izlušča tri ki bi mi bile všeč.
Tale mi je kar všeč, ampak se bojim delat frfru, ker dvomim da bi z mojimi bogimi lasmi tako izpadlo

Tile dve od Cameron sta mi tudi obe fajn, leva mi je ok, desno bi pa morda kakšen centimeter krajše vseeno.

No, kaj mislite ve? Vsak komentar ali mnenje dobrodošlo

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 June 2007 - 03:27 PM

Posted 29 June 2007 - 03:29 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 June 2007 - 03:56 PM

Posted 29 June 2007 - 04:59 PM
Barvo las imaš naravno?
Posted 29 June 2007 - 05:25 PM

Če ne pa navijam za desno od Cameron, mogoče malo krajše, kot si že sama predlagala!
Moje skromno mnenje.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 June 2007 - 05:30 PM

Dilema, ja, barva je moja naravna.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 June 2007 - 07:47 PM

limeta, pri tebi mi je pa najbolj všeč 2 slika v prvi vrsti. Popolna barva je.

Posted 29 June 2007 - 08:23 PM
OMG kok sem se nasmejala sliki od Ane, pa spomnila me je na eno mojo dogodivščino. Sem si sama šla strižt frfru in je izpadlo Dragica Nagica retard.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users