Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#381 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 June 2007 - 07:27 PM

lol anabanana pa njen frufru umrla sm ej, ze dolg se nism tko nasmejala, hvala punce
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#382 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 June 2007 - 08:14 PM

Men je bilo tudi ful smešno. Pol pa še 5x bolj, ko je Coco* napisala anabanana retard. biggrin.gif Kaki posrečen stavek biggrin.gif Poulala sem se skoraj laugh.gif
  • 0

#383 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 June 2007 - 05:16 PM

O moj bog, kaj mi delate. Res zgledam retardirana. ohmy.gif Ne bom se postrigla.
  • 0
Viens, reste ici!

#384 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 13 June 2007 - 08:25 PM

Tako frizuro imam sedaj
IPB Image
Čez 2 dni imam koncert in bi si rada naredila kakšno frizuro, pa nimam pojma kakšno, ker ponavadi nosim le čop. Mogoče bi si lase malce spela ali pa kaj podobnega, le da frizura ne bi bila čisto vsakdanja
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#385 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 16 June 2007 - 11:55 AM

No kot eni že veste tongue.gif , se imam namen nekje konec poletja pobarvat na eno lepo barvo, pa še nisem čisto odločena kakšno. Razmišljala sem o kakšni lepi rjavi barvi (ne pretemna, ne presvetla). Kakšna pa sem, pa itak približno veste (svetle obrvi in koža, pegice). Ideje dobrodošle!

V oči mi je padlo kaj takega:

Še posebej od Jessice in Kate.

Attached Files

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#386 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 16 June 2007 - 12:26 PM

Men so te barve vse lepe, tko da kero kol zberš bo lepa. No, še najbolj mi je albe levo všeč
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#387 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 20 June 2007 - 07:15 PM

Ta prvi dve sta mi ful lepi. Po mojem bi ti pasalo.

Am, jaz pa se do zdaj od aprila nisem nič barvala sem pusla mojim laskom malo zadihat smile.gif . Samo zdaj pa bi se mogla še enkrat preko pobarvat, ker se mi je preliv še ful spral pa mi že oranžkasta ven tolče in tak si nebom mogla samo narastka pobarvat. Zdaj pa nevem, al se celo pobrvam al si pramene na gosto naredim one tanke ? Grem k frizerju da me bo z Keune barvo barvala.

Aja pol pa v primeru da me več nebi mogla naročit frizerka pa da me bo mogla mama barvat doma, pol nebi nič z prameni ustvarjala ampak bi se kr celo pobarvala. Ziher bi se z Loreal Feria kr jo Dilema res že cel čas hvali in mislim da bi mi mogla lepo primit. No in me zanima če bi lahko primešala tiste svilene proteine al kaj so ko se pri poly diadem poleg dobijo, al bi to kak neprijetno na barvo vplivalo ? hmm.gif

Kr res bi se rada pobarvala tak da bi laskom čim manj škodovala, kr mam suhe ko slamo pa krepaste pa to.. sej cel čas negujem laske samo nevem zgleda da so preveč uničeni.. pa ne samo konice ampak po celotni dolžini, tak kot da bi seno šlatal dobesedno.
sad.gif in grozno zgleda če nimam zlikanih. Sam mi je frizer reko da se njemu zdi da mam bol od likanja kot od barvanja uničene in me je ful preseneto. Res da si enkrat na teden likam z Gaminim ko je vroč sam vseeno me je presenetlo. huh.gif Tak da si zdaj nena tak pogosto likam pa rajše malo čop nosim, kr zdaj še rem na morje in bo pomojem res veeeelik šok za laske. Barvala bi se pa po morju kr je rekla frizerka da se mi bodo še fejst sprali laski tam.
Uf sem se razpisala zdaj biggrin.gif upam da mi bo znal gdo pomagat, hvala vnaprej . smile.gif
  • 0
Memento mori.

#388 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 22 June 2007 - 07:11 AM

Hm, ne morem ti prav veliko pomagat, ker o barvanju nimam veliko pojma. tongue.gif

Torej, potem, ko sem videla Pingine lase, sem se odločla, da bo kr ta barva prava. Zdej pa ne vem, a bi šla k frizerju a bi si kupla 2 škatlici prave barve pa se nekak doma pofarbala (veeeeelik prihranek denarja) ...

Pa še nekaj vprašanj:
-Katera barva iz trgovine je najbolj podobna tej spodaj v priponki (izrezala od Pinge, saj ni frke ali pač?)
-Kako bi mi taka barva prijela na moje naravno oranžno-rjave lase?

Hvala!

Tako iščem torej:

Attached Files

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#389 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 June 2007 - 09:06 AM

Mateja, če se še nikoli nisi barvala doma oz. maš sploh čisto nebarvane lase, potem ti res tooooplo priporočam, da greš k frizerju. Barve namreč NIKOLI niso takšne, kot izgledajo na škatlicah in neizkušenemu 'barvaču' se hitro zgodi, da ga skoraj infarkt, ko se pogleda v ogledalo. Bolje dat več denarja in bit v varnih rokah, kot pa doma eksperimentirat in se ti pol še to zgodi, da se totalno zafuraš in se greš potem k frizerju popravljat kar pa potem vse skupaj stane 3x več, kot pa da bi že prvič šla k frizerju. Ko boš enkrat že pobarvana na željeno barvo, boš pa potem veliko lažje nadaljevala doma.

Drugače pa meni na onem tvojem kolažu fotk zadnja slikca oz. barva definitivno zmaga - noro lepa je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#390 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6798 posts

Posted 22 June 2007 - 09:35 AM

Jaz bi tudi rekla, da je kar boljše it k frizerju, sploh ker imaš dokaj specifično barvo las, poleg tega so pa tiste slike na barvah ponavadi narete na razbarvane lase, tako da je res težko da pride dejansko ista (vsaj tako so meni povedali).

Če ti bo slučajno kaj v pomoč: Jaz sem se zadnjič sama barvala, in imam nekaj podobnega kot si ti zgoraj nalepila, uporabla sem žametno rjavo od Schwarkopf, pa je ful lepa prišla, sam je res, da sem jaz na pobarvano blond dala preko to barvo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#391 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 22 June 2007 - 11:35 AM

Mateja sliko te barve nesi poleg k frizerju pa mu pokaži kak bi rada mela ziher ti bo bollše naredo ko pa če bi se sama ker res tak kot je dilema rekla pridejo večinoma barve ful drugače ko so pa na sliki frizer bo pa boljše vedo kaka bi lepo primla na tvojo barvo las.

A mi lahko te pač samo povete če je kaka bistvena razlika v uničenju las da se pobarvaš celi al pa si goste pramene nardiš

Pa lahko daš tiste neke svilene proteine od poly diadem v eno čist tretjo barvo al nesmeš mešaat ?
  • 0
Memento mori.

#392 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2007 - 03:17 PM

Joj punce dejte še meni malo pomagat oz. svetovat. No stvar je taka, da sem nujno potrebna frizerja biggrin.gif Jaz sem že leta in leta dolgolaska, zadnja leta nisem nobene drastične spremembe naredila z mojimi lasmi, zdaj pa sem se odločila da bi kej več kot samo postrižt špice. (to sem do zdaj delala)

No spodnja slika prikazuje mene in moje trenutno stanje na glavi laugh.gif . Kot je videt imam bolj boge lase no, ravne, tanke, brez volumna, pa še se mi zdi da jih imam polovico manj kot druge ženske ..no ja.. hmm.gif
Naj pa povem da na spodnji sliki je moja popolnoma natur frizura, torej samo posušeni lasje in nič druzga, nič oblikovani, nobenega preparata ni na njih razen umiti s šamponom in spuščeni. Pa ja no, obroček imam gor.
[ zbrisano ]

Sem iskala v oni temi slike frizur, pa sem nekako izlušča tri ki bi mi bile všeč.

Tale mi je kar všeč, ampak se bojim delat frfru, ker dvomim da bi z mojimi bogimi lasmi tako izpadlo oops.gif
IPB Image

Tile dve od Cameron sta mi tudi obe fajn, leva mi je ok, desno bi pa morda kakšen centimeter krajše vseeno.
IPB ImageIPB Image

No, kaj mislite ve? Vsak komentar ali mnenje dobrodošlo biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#393 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 June 2007 - 03:27 PM

a tok bi se ostrigla? a ti ne bo nč žal? ja, drgač so luštne vse 3. jz bi 1. namest tebe, če že hočš res drastično spremembo. če bi pa rada sam mal spremenila, bi te pa jz ostrigla na take bl opazne stopničke pa spredej bi ti postran fru fru nrdila - za takega ni nujno velik las
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#394 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2007 - 03:29 PM

Meni je najbolj všeč ubistvu ta blond Cameron, spodaj levo. Ja saj malo se bojim tolikšne spremembe, mogoče bi rekla frizerki da isto kot je ta, samo kak centi več. No sej ne vem..
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#395 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 29 June 2007 - 03:56 PM

Po moje bi ti lepo prišlo takšna čupica, kot si jo 3. prilepila. smile.gif in mimogrde, jaz sem si te popolnoma drugače predstavljala. Blond paž. biggrin.gif
  • 0

#396 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 29 June 2007 - 04:59 PM

Glede na to, da nimaš naravno nič kaj volumna in imaš tudi bolj tanke lase, ti jaz predolgih pričesk ne priporočam, ker potem izgledajo polizano. Perfektna se mi zdi prva varijanta, se mi zdi, da bi te zelo poživila, pa tudi dolžina je enkratna. Tazadnja slikca je pa tudi zelo lepa, ampak zate pomoje ni, razen če se ti bo dalo nanašat razne preparate za volumen itd. Aja pa pri prvi slikci lahko spustiš frufru, ampak te frizerka spredi sam tko malo postopno postriže, da lasje lepše padejo in so najkrajši še zmeraj dovolj dolgi, da jih daš za uho.

Barvo las imaš naravno?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#397 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 June 2007 - 05:25 PM

Sarah, kot vidim imava midve podobno stanje na glavi (dolžina, volumen, celo barva malo). biggrin.gif Vse 3 slike frizur, ki si jih prilepila so mi všeč, še najbolj pa zadnja (so mi pač bolj všeč dolgi lasje). wink.gif Tudi sama se že razmišljala, da bi se postrigla, ampak mi je frizerka rekla, da imam pač tako vrsto las, da bi si take frizure morala vsak dan precej urejat (ker mi itaq nič ne stoji in vse čudno pada dol - madona, se znam izražati danes laugh.gif ). Zato sem si potem vedno premislila in vztrajam pri špagetih (včasih si jih malo navijem, da je mala sprememba).

Če ne pa navijam za desno od Cameron, mogoče malo krajše, kot si že sama predlagala!

Moje skromno mnenje.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#398 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 29 June 2007 - 05:30 PM

Heheh Kinky ja.. jaz sem tudi zadnja leta vztrajala pri špagetih, kot si se izrazla biggrin.gif , zdaj pa bi probala kej novga, malo sem se mogoče tudi naveličala tako dolgih las. Kaj pa za tisto levo do Cameron, nobena ne navija? biggrin.gif Meni se zdi še najboljša, mogoče kak centi daljša, ampak res malenkost. Ah ne vem no ..sicer pa so mnenja, kakršnakoli, še vedno zaželjena, pa tenx vsem ki ste svetovale smile.gif

Dilema, ja, barva je moja naravna.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#399 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 29 June 2007 - 07:47 PM

Sarah jaz tudi navijam za prvo biggrin.gif

limeta, pri tebi mi je pa najbolj všeč 2 slika v prvi vrsti. Popolna barva je. wub.gif
  • 0

#400 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15770 posts

Posted 29 June 2007 - 08:23 PM

Jaz sem tudi za prvo Sarah.

OMG kok sem se nasmejala sliki od Ane, pa spomnila me je na eno mojo dogodivščino. Sem si sama šla strižt frfru in je izpadlo Dragica Nagica retard. laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users