Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#381 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 05 January 2006 - 07:50 PM

Hej, dobrodošla smile.gif
  • 0

#382 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 05 January 2006 - 10:07 PM

Jaz pa sem si kupila maskaro od MUF - All in one in mi je zelo všeč (boljša kot od Diorja in Guerliana). Naredi prav lepe trepalnice.
  • 0

#383 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32332 posts

Posted 05 January 2006 - 10:34 PM

Kaj moraš imet za to že kakšne naravne predispozicije? Al dela na vsakih trepalnicah? biggrin.gif
  • 0

#384 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 06 January 2006 - 03:17 PM

ne, jaz sem probala to maskaro MUF pa ne preseže Dior-ja!!! Zame je Dior se zmer favorit!!! biggrin.gif
  • 0

#385 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 06 January 2006 - 06:31 PM

Meni je MUF boljša od Diorja, ker mi ne draži oči in sama maskara se ne izuši tako hitro kot od Diorja. MUF maskara lepo zajame trepalnice in jih nič ne zlepi. Ima bolj efekt podaljšanja treplanic, kot pa samega volumna, kar meni čisto ustreza. Pa MUF je še nekajkrat cenejša kot od Diorja. Sicer pa ima Dior več vrst maskar, tako da verjamem, da je maskara, ki jo uporablja ArIanchY tudi dobra. Jaz imam od Diorja maskari Fascination in Maximeyes, od Guerlaina pa Divinora Lenghening and Curving Mascara, pa so mi slabše kot od MUF-a.
  • 0

#386 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 07 January 2006 - 11:33 AM

A ste vse ki ste probale maskaro od MUF mele All in One al je mela kera tut kakšno drugo?
  • 0

#387 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 January 2006 - 03:21 PM

Jst sm sicer zelo zelo zadovoljna z MaxF- Lash lift maskaro, mi je res najboljša od vseh do zdej. Ker pa tako hvalite All in one maskaro pa jo bom seveda sprobala. Upam samo da me ne bo razočarala...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#388 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 07 January 2006 - 03:50 PM

LPgirl, jaz imam samo All In One od MUF-a, obstaja pa tudi njihova maskara za volumen, ki so jo ene punce tudi pohvalile
  • 0

#389 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 January 2006 - 05:56 PM

Po priporočilu forumk sm si kupla tole All in one MUF maskaro. Sam sm mau razočarana....sploh ne poudar tok trepalnic, mau jih podalša, volumna zlo mau doda, pa še men se razmaže.
  • 0

#390 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 07 January 2006 - 08:11 PM

Zanima me glede te Oriflame 500%...kje bi se jo dalo kupit?naročit?karkoli ermm.gif: :!: smile.gif
  • 0

#391 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 08 January 2006 - 01:51 PM

Glede 500% maskare od oriflema morš uprašat kako k je učlanjena u oriflame.( če hočeš jo lahko na naročiš pr men, piš na zs )
Zanima pa me če je kera že sprobala Manhatnovo ultimate boosting maskaro?
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#392 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 January 2006 - 11:16 AM

mene pa zanima, ce je ze kera sprobala maskaro 500% volume od oriflama? ampak v barvni razlicici? a se fejst pozna?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#393 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 15 January 2006 - 12:02 PM

Meni pa ta maskara od Oriflama 500% volume ni nič posebnega. Glede na ime "500% volume" bi človek res pričakoval, kakšen bolj opazen volumen, pa je čist navadno. Škoda nakupa. So pa že boljše volumske maskare.
  • 0

#394 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 January 2006 - 12:11 PM

Se strinjam, da volumen ni ravno breath taking. biggrin.gif Meni trepalnice v prvi vrsti zelo podaljša in priviha ... sej tudi volumen doda, ampak je bolj povprečen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#395 soraya

soraya

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 688 posts

Posted 15 January 2006 - 12:14 PM

Ja, je čist odvisno, kaj pričakuješ od maskare. Jaz imam tudi rajši, da mi podaljšajo trepalnice. Tiste punce, ki pa si želijo več volumna, pa je treba opozorit, da jim ga ta maskara ne bo dala.
  • 0

#396 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 15 January 2006 - 12:21 PM

js pa lih volumen rabim ermm.gif ker trepalnice mam ze naravno kr dolge pa privihane, tko da morm sam se volumen izpopolnt biggrin.gif sam useen, js bom kr tvegala, 1300 ni velik za maskaro smile.gif itk jo nameravam met sam za kdaj pa kdaj, da mal konice obarvam smile.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#397 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 18 January 2006 - 10:00 AM

Jst jo mam u frjolčni barvi pa se mi ful ok pozna, sam rabš kr neki cajta da jo naneseš mal več k se drgač k siva pozna.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#398 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 18 January 2006 - 10:21 AM

ce katera isce rjavo maskaro je zelo dobra od rimmela.
Volume 500% pa mene ni navdusila, barvne se mi zelo slabo poznajo.
  • 0

#399 Chick

Chick

sramežljivec

• Člani
  • 26 posts

Posted 18 January 2006 - 02:23 PM

Punce, ali katera hodi kaj v tujino po drogerijah? Zanima me če ste kje videle maskaro od MF-STRETCH.
To je idealna maskara za moje trepalnice, vendar se je v Sloveniji ne da dobit. Na slovenski internetni strani od MF te maskare ni, medtem ko jo na tujih straneh imajo in to v novi embalaži.
  • 0

#400 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 18 January 2006 - 03:13 PM

MUF all in one je fenomenalna, mi naredi lepe trepalnice, dolge in goste, zakon smile.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users