Krema / serum za obraz
Posted 23 February 2006 - 06:58 PM
Posted 23 February 2006 - 07:56 PM
Kmalu pride (upam da ) pomlad in bom rabila kremco z zascito ter nekomedogeno.Ker pa nisem glih pri denarju za Clinique SD me zanima ce je tud kaksna druga mal cenejsa kremca na voljo?
Al bi bilo najboljse da kupim se Garnier-ev sprejcek za zascito in se pospricam ko se z kremco namazem..?
kak sprejček pa je to?prvič slišm

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 24 February 2006 - 04:55 PM

Posted 03 March 2006 - 09:03 AM
2x dnevno uporabljam Schellerjev mineralni gel, 2x dnevno TF, prej sem še uporabljala 1x dnevno differin(30 min za tem sem se ponavad namazala s TF), zadnja 2 dni sem differin opustila in še vedno imam izsušeno, ne vem bi to pomenilo da mi TF ne ugaja ali kaj??? Občutka nimam, da bi mi kožo zategovalo...Prosim za kakšen nasvet...
Posted 03 March 2006 - 11:20 AM
Koža ti je dehidrirala. Zelo verjetno da od Differina. Očitno moraš poseči za bolj mastnimi stvarmi. Dilema je uproabljala jojobo, ko se je mazala z Differinom (jojoba je sicer hudo mastna krema). POsezi po bolj mastnih kremah (TF za normalno/suho, jojoba ali kaj podobnega). Differin pa kar uporabljaj naprej.
Posted 03 March 2006 - 11:23 AM
Posted 04 March 2006 - 03:24 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 March 2006 - 03:28 PM
TF je malce bolj mastna kot Essentials. ni zelena. Essentials tudi matira, se nič ne svetiš po njej (jst sm se mau po TF).
Posted 04 March 2006 - 07:07 PM
baje je essentials čisto bedna po sestavinah, da se je ne splača kupovat. maš pa v muellerju še kremo FRESH, v tubici po 75 ml in ima čisto iste sestavine kot total fresh zelena, stane pa malo več kot 1k. men je všeč teksturca, kot en gel je, full lahko in mazljivo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 04 March 2006 - 07:08 PM
Posted 04 March 2006 - 07:11 PM
pojma nimam, ker tf v lončku ne vem, kako zgleda.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 March 2006 - 07:38 AM
To bom jaz naredila, le, da bo namesto Differina pri meni Avene Cleanance K.
Posted 28 March 2006 - 10:01 PM
Imam zelo, zelo občutljivo in strahotno suho kožo, pa ne vem, v vsej tej poplavi krem, kaj naj uporabljam. Svetujte, prosim!
Do sedaj sem uporabljala Avonovo Bio6 dnevno in nočno kremo.

Posted 28 March 2006 - 11:02 PM
Posted 29 March 2006 - 10:34 AM
Posted 29 March 2006 - 11:14 AM
jz sm mela 2,pa na nobeni ni pisalo sam to,tko da ti ne znam pomagat...lahko napišš kakšna rastlina /sadež je notr?
Posted 29 March 2006 - 12:40 PM
Ta krema ni nevem kaj ... je sestavinsko veliko boljša tista z belim čajem in ginsengom, ki je namenjena zreli koži, vendar naj te to ne zavede ... gre za odlično, nekoliko mastno in nekomedogeno kremo z veliko natioksidanti. Sama imam dnevmo verzijo in jo uporabljam za ponoči (ker je nočna še bolj mastna in mi je preveč).
Posted 29 March 2006 - 12:44 PM
ker pr šelrju majo čist vse neke pizzdarije notr,tko k pomaranča,ginseng...a ta je pa kr sam za občutljivo?
Posted 29 March 2006 - 12:49 PM
Posted 29 March 2006 - 01:02 PM
Alverde jojoba je sicer dobra, zelo dobra, vendar naredi na koži nek film.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users