O, fuj.

Dokumentarci in zanimivi posnetki, slike, info o hrani
Posted 16 February 2014 - 06:20 PM
Pablo Picasso
Posted 17 February 2014 - 11:56 AM
Ogabno. Na srečo nisem nikoli ničesar tam kupila, niti jedla kakšnega njihovega proizvoda.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 20 February 2014 - 09:57 AM
http://wearechange.s...imunski-sistem/
Mi lahko nekdo, ki se spozna na prehrano, pove če to pije vodo? So OH res tako slabi? Zdaj po novem ni zdravo jesti zajtrk?
Sicer, če pogledam ostale članke na tej strani in vidim članek o Friedmanu in svobodi rahlo podvomim v dober namen in osveščenost ljudi na tej strani.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 February 2014 - 10:02 AM
Ta stran je sranje in tudi ta članek je 'zelo strokoven'.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 February 2014 - 10:35 AM
^
V članku mečejo kar vse OH v isti koš. Krof = banana. Že po tem je jasno, da nimajo pojma.
Posted 20 February 2014 - 10:36 AM
Ok, se mi je zdelo. Hvala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 February 2014 - 06:41 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 21 February 2014 - 09:25 AM
Posted 22 February 2014 - 09:04 AM
Slovenija je ena od držav, ki nasprotujejo uvedbi britanskega prehranskega semaforja. Po tej shemi bi namreč proizvode iz mesa, mleka, medu ter oljčno olje označili z rdečo barvo, proizvode z veliko umetnimi snovmi pa z zeleno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 27 February 2014 - 08:20 AM
Posted 27 February 2014 - 08:33 AM
Bastards
Posted 27 February 2014 - 09:50 AM
Zanimiv je tudi rok uporabnosti...
Posted 01 March 2014 - 02:00 PM
Frcica, men ati ze 20 let trobi, naj ne jem zajtrka oz. samo sadje, ker se telo do 12ih cisti in mu gre ful na zivce, ko vsi trdijo, kako moramo za zajtrk ne vem kaj vse jest.
Posted 01 March 2014 - 09:16 PM
Dragica hvala! Jaz ga nikoli ne jem, poslušam z nemalo strani kako slabo je to zame, ampak meni res ne paše. Edino kava in sadje.
Posted 04 March 2014 - 12:34 AM
Jaz brez zajtrka komaj zdržim do kosila, težko funkcioniram brez tega in kot se najbrž zavedate, spuščanje obrokov lahko vodi v naenkrat prevelik
vnos kalorij. Sej ni treba zdej zmazat ne vem česa vse, sadje npr. je res super začetek dneva.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 March 2014 - 07:37 AM
Jaz zajtrkujem koruzne/riževe kosmiče ali 50g rženega kruha z jogurtom + sadež. Meni se to ne zdi preveč.
Posted 04 March 2014 - 08:57 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 March 2014 - 09:14 AM
Jaz brez zajtrka komaj zdržim do kosila, težko funkcioniram brez tega in kot se najbrž zavedate, spuščanje obrokov lahko vodi v naenkrat prevelik
vnos kalorij. Sej ni treba zdej zmazat ne vem česa vse, sadje npr. je res super začetek dneva.
To si pač ti. Nismo vsi isti, enemu paše jest zjutraj, drugim ne.
http://www.delo.si/z...a-pozivilo.html
Posted 04 March 2014 - 09:28 AM
On je sprožil v Sloveniji celo epidemijo s tem in pri njem res deluje, dober je. Ne delujemo pa vsi tako. Pri tem je pač potrebno biti previden. Pri tej teoriji o zajtrku se pa tudi bojim, da je potem telo preveč dolgo brez hrane in mu začne zmanjkovati goriva, kar na dolgi rok sigurno ni dobro.
Posted 04 March 2014 - 09:47 AM
Ja, on ma take treninge, da to maščobo tudi rabi in porabi.
Glede zajtrka pa nisem mislila, da ga na silo izpuščaš, ampak da pač ješ, ko si lačen.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users