Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#381 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 31 October 2006 - 06:00 PM

Pomoje, da bi morala naredit mal pavze, ker je priporočeno uporabljat samo 3 mesece. To je le zdravilo.. Ampak res ne bi vedela, počakajmo raje na sončka smile.gif
  • 0

#382 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 October 2006 - 06:22 PM

Zamenjaj puder. D je zdravilo in ga ni pametno uporabljati predolgo časa. Nadaljuj še kakšen mesec, potem pa naredi pavzo vsaj kakšen mesec. Potem pa spet začni z D, če stanje ne bo boljše.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#383 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 31 October 2006 - 06:28 PM

Ok. Hvala sonchika oops.gif

Aja.Keri puder pa priporočas za problematično kožo??? Pa še neki. Med unim mesecem ko bom mela pavzo.Lahk kj uporablam proti mozoljem??če se stanje ne bo izbolšal
  • 0

#384 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17608 posts

Posted 31 October 2006 - 08:39 PM

Pudrov za problematično kožo je precej, pobrskaj po forumu, važno pa je, da je puder nekomedogen (da ne maši por) in nemasten. Pa da ni izsušujoč. Jst na tvojem mestu v času tiste pavze ne bi uporabljala nič takega proti mozoljem, samo kvalitetne vlažilne reči. Predvsem zaradi tega, da bi si koža tisti mesec malo "odpočila" od Differina.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#385 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 01 November 2006 - 12:56 AM

Natyy- Nivea Matt Refine with rice. Revlonovi ti znajo mašit pore. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#386 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 01 November 2006 - 09:43 AM

Hvala vam punce!! Res ste super thumbup.gif oops.gif

• 0

#387 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 01 November 2006 - 03:20 PM

Sam neki me šezanima. A ta puder Matt Refine dobr prekriva????
  • 0

#388 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 01 November 2006 - 09:32 PM

Srednje.
Jaz sem prej uporabljala verjetno najbolj prekriven puder (Revlonov CS original, ki mi je tudi mašil pore), je kar dosti manj prekriven od tega, ampak se sploh ne vidi ,da ga mam gor, pa tudi veliko čistejšo kožo mam po njem. Tako da meni prekrivnost odgovarja. Se pa nenormalno lepo maže, naredi žametno mehko kožo pa nič ne izsuši. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#389 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2006 - 10:32 AM

Meni se pa ta z rižem zdi tak voden. Nekak se NE morem odločit, da bi ga kupla.
  • 0
Viens, reste ici!

#390 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 02 November 2006 - 10:52 AM

Anaa...pa sj ni treba da si ga kupiš. Vzem si en lonček samo al kj tazga pa si ga malo prelij. Jz bom tud to naredla. Pa pol vidis če ti odgovarja. smile.gif
  • 0

#391 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 02 November 2006 - 12:41 PM

Samo jaz tega ne upam naret. Kaj če me kregajo ?
  • 0
Viens, reste ici!

#392 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 02 November 2006 - 01:18 PM

Heheh... sj jz sem zadnjič to delala prvič. Pa sem prav tko gledala če me kdo gleda. Sam nevem. Prids tam mau kao d gledas tko. Hitr vzames lonček in je. Al pa da vprasas kakšno prodajalko če lahk si mau vzames. Sam ki mene je sram. oops.gif
  • 0

#393 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 02 November 2006 - 01:19 PM

LOL laugh.gif mene bi zihr dobil smile.gif

za Dilemo:
a si ti takrat k si uporabljala Differin, uporabljala se kako kremco?
  • 0

#394 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85940 posts

Posted 02 November 2006 - 01:22 PM

Anaa, mene je glih to ful presenetlo- ful je dobro prekriven, glede na to, kako tekoč je. thumbup.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#395 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 02 November 2006 - 01:33 PM

dej k bi vedle kašno štalo sm jz delala tkrt k sm u lončk prelila puder prvič u življenju laugh.gif

tko s sošolko ene 15 min že gledava pudre in so ble skoz prodajalke okol pa ldje, in ogldeujm ... pol pa končno ni blo nobenga u bližini, pa tko gledam na tv, kjer od kamer predvajajo slike, pa tko gledam, kdaj sm jz gor, pa pol hit se k eni polici obrnm s hrbtom prot kameri obrnena pa tko da sm na un tv gledala, in hit potiskala na uno pumpco kokr sm mogla, in mi potem prav sošolka da se me je še useen mal sumljiv vidl, kaj neki tok potiskam zaboga laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#396 Natyy

Natyy

sramežljivec

• Člani
  • 20 posts

Posted 02 November 2006 - 01:54 PM

Hehehehe biggrin.gif
Ma sj pomoje kj... kj ti lahk naredijo če te dubijo?? itaq je sam uno tester. Če pa te dubijo pa rečeš d si vprasala eno prodajalko in d je rekla d si lahk vzames kj. tongue.gif
  • 0

#397 ring

ring

sramežljivec

• Člani
  • 13 posts

Posted 07 November 2006 - 06:09 PM

Upam, da bo ktera znala pomagat...
Differin uporablam že tri mesece in sicer samo na čelu in bradi... Še vedno imam na čase izbruh mozoljev, recimo zdaj na čelu, ampak se pa čuti razlika
Imam pa probleme s suho kožo, prav vidi se kak je koža izsušena, čeprav se po nekaj urah zmasti... in potem, ko nanesem puder zgleda GROOOZNO... in po umivanju obraza s Schellerjevim melisinim gelom mi kožo zateguje, pa občutek mam, da me peče.
Uporablam tudi alverde jojobo, sam mam občutek, da dobivam zaradi tega dodatne mozolčke, kljub temu, da sem na forumu že prebrala, da naj ne bi jojoba mašila por...
Torej, da napišem, kaj vse uporablam:
scheller melisin gel, differin in po nekaj časa še alverde jojoba
puder uporablam od nivee - matt refine with rice

Piling delam s alverde marelica... najbolj čudno pa je, da se mi koža lušči tudi tam, kjer ne nanašam differin, ob strani na nosu, na vekah. pa vedno pazim, da si po nanosu differina dobro operem roke sad.gif
Že vnaprej hvala za kakršnokoli pomoč...
  • 0

#398 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 07 November 2006 - 06:18 PM

Jaz ga uporabljam zdaj kake 14 dni in imam trenutno grozen izbruh mozoljeva bom še kar vztrajala smile.gif Ampak mi čisto nič ne izuši kože niti mi je ne zateguje, kar mi je skrajno čudno. Očitno imam ekstra mastno kožo ermm.gif Ampak dobro.. ne hvali dneva pred večerom they say smile.gif bom raje tiho, mam občutek da se bom danes kar luščila ko se bom namazala=)
  • 0

#399 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 November 2006 - 07:28 PM

Matt refine puder zdaj ne bi bil za tebe, ker vpija maščobo. Raje kaj bolj vlažilnega, če imaš tako suho kožo.
Lahko probaš tudi s kakšno Vichy ali Eucerin kremo. Sicer niso ravno presežek sestavinski, ampak so pa zgledne po občutku na koži.

Mimogrede, jaz imam ena 2 večja testerja VIchy Nutrilogie 2 kreme in ti ju lahko pošljem, ker so mi premastne te kreme.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#400 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 November 2006 - 07:47 PM

kaj katera ve kako svetel je odtenek natural pri max factor pudru color adapt ? hvala
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users