Jump to content

Photo

Facebook

• Please log in to reply
1917 replies to this topic

#381 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 26 January 2011 - 09:36 AM

hehehe hvala oops.gif
  • 0

#382 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 26 January 2011 - 07:26 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 1. 2011 - 7:57) View Post

Zamenjala je sliko, prej je bila ena s FULL ogromnimi joški, ampak res ogromnimi. laugh.gif

Jaaa, kej tazga še nisem vidla no laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#383 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 26 January 2011 - 08:29 PM

Koliko ljudi resnično pozna svoje facebook prijatelje??? Tukaj je ena naloga ; Prosim vas da mi vsi moji priatelji napišejo od kje me poznajo. Potem si kopiraj to u svoj status da ti lahko napišem od kje poznam jst tebe. Uvidiš koliko ljudi si bo upalo napisat, ampak jst mislim da jih nebo dosti... de vidmo zdej to =P

HA HA

Saj si si sam kriv, da imas prijatelje, ki jih ne poznas rolleyes.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#384 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 January 2011 - 02:55 PM

Kako je z nalagnejm slik na Facebook, pač, nrdiš nov album fotk, jih FB nalaga, ampak med samim nalagnjem, ko jih more še pol naložit, folk lahko že vidi te slike in komentira, wtf?!

Pa, če je opcija, publish photos NOW, pomeni, da jaz odločim kdaj naj bi jih objavilo, ne pa, da jih objavlja že sporit med samim nalagnjem, FAIL!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#385 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24558 posts

Posted 28 January 2011 - 11:17 AM

"Bombastično" mi je pa zadnjič bilo, ko se slišim z bivšim in malo pojamra nad njegovo zdajšnjo vezo (ki traja tudi že 10 let, dva otroka) da se ženski malo rola in ne ve kaj naj naredi. In da mu je prekipelo, ko je na FB označila, da imata zapleteno zvezo - RESNO ... to je bila kaplja čez rob????

In žalostno, da sem za enega znanca iz Dalmacije predvidla, da ima probleme v vezi/zakonu, ko svoje žene ni imel več "za prijateljico". Skupni prijatelj mi je včeraj to novico potrdil.

Res žalostno na kakšen način izveš take stvari!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#386 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 28 January 2011 - 02:31 PM

^^

Se eden izmed razlogov, zakaj ne maram FB, ker mi je totalno neprijetno, da na taksen nacin izvem dolocene - za moje pojme - zelo osebne stvari. Ne morem se navaditi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#387 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 January 2011 - 03:21 PM

Meni je žalostno kako nekateri ljudje delijo ključne trenutke v lajfu s spletom.

Mislim, ena kolegica, k jo mam na fb in sem z njo zadnjič govorila v osnovni šoli, je dala na fb praktično čist frišnega otroka (še modrega in krvavega), pa kako so mu popkovino rezal, pa svoj strijast trebuh....

halo?

Tudi če je fb here to stay, slike mojih otrok ne bo nikjer na spletu dokler se sami ne bodo odločili, da jo želijo tam imeti.

Sick.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#388 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 January 2011 - 05:51 PM

Bolno,res bolno!^

Pa js tega enostavno ne morem dojet.Kako lahko eni delijo dejansko vsak svoj korak in vse kar se jim dogaja.
In to take stvari ,ki bi pa res lahko bile bolj osebne.Od nekaterih ljudi niti ne berem ker ponavadi pišejo:grem pod tuš,se peljem,zdej si grem pa zobe umit,jem jabolko,pa to delam pa ke grem,...pa kašno življenje imajo ti ljudje no.Al pa: Z lubitom sva v savni in se imeva fajn..ja pa kaj a je treba ob tem še na FB ju viset al kaj rolleyes.gif

• 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#389 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 January 2011 - 06:09 PM

Meni pa gre na živce ena bivša sošolka, ki skos piše nove statuse, ampak skoooooos jamra. Vedno je nekaj narobe, vedno jo nekaj boli.... Kar ustrelila bi jo čez ekran. Drugače je fajn punca, ampak prek FB pa ustvarja čist drugačen vtis! Naslednjič, ko kaj napiše, ji bom nazaj komentirala!

No, jaz sem prepričana, da bom dala sliko svojega otroka gor, ker bom tok oh in sploh ponosna. Ne bom dala ravno direkt po porodu gor, ne bom pa imela tudi celega albuma samo o njem objavljenega. Upam...
Že zdaj se komaj zadržujem, da ne dam kakšne slike fanta gor... Samo mi ne dovoli in spoštujem to!
  • 0

#390 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 January 2011 - 06:15 PM

Tisti, ki pišejo non stop statuse in obveščajo o dogajanju, samo iščejo pozornost, ali pa se preprosto hvalijo, tega je precej. Jaz redko kaj objavim, ker pač nimam nič kaj takšnega za povedati, kar bi bilo zanimivo za moje 'bralce LOL', včasih objavim kaj, kar se mi zdi smešno, zabavno, ali preprosto vredno objave. smile.gif

Kakšna slika otroka seveda ni narobe, daleč od tega, ampak ljudje gredo tukaj v skrajnosti, kar je seveda narobe. In včasih vidiš in izveš stvari, za katere bi bilo res boljše, da jih ne bi izvedel, oz. da bi jih izvedel na kakšen drug, primernejši način. Vse je pa odvisno od tega, koliko je posameznik pripravljen deliti s svojimi FB prijatelji. smile.gif

IN FB prijatelji pač NISO pravi prijatelji (ne vsi, se razume), in nekaterim to ni jasno.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#391 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 28 January 2011 - 06:22 PM

Ma ja...

Drugače jaz hočem te slike seveda imet, tudi ko bom na postelji ležala in se bo odvijala, želim si jih (ali pa magari tudi video), ssamo to hočem imet za osebni album in osebni arhiv in zato da se bom čez 20 let lahko spomnila, kako je bilo, ko sem rodila.

Da bi pa kadarkoli dala otroka na fb pa res, no way.
Tudi nagih otrok je polno na FB ena druga ma z morja vse slike ko se lulčki itd vidjo...

blink.gif rolleyes.gif ohmy.gif down.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#392 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2011 - 06:24 PM

Ena ima gor slike, ko njen tip malega previja in je oba zoom v rit slikala. Bolano.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#393 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2011 - 06:26 PM

Ja to da se jim lulčki vidijo mi je mimo, če se pa ritka pa boh pomagaj... jaz sm do golote veliko bolj strpna očitno smile.gif čeprav prav kako razkazovanje mi ni ok. Tudi sama mislim, da nimam slik v kopalkah na fb, bla je ena in sm še tisto umaknila.
  • 0

#394 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 January 2011 - 06:27 PM

Malo OT... Ko je očijev bratranec postal prvič očka, so bli vsi tako presrečni in so nam potem pokazali slike, ko so prišli na obisk in so bile slike s poroda, kako se vidi glavica itd... Brat je bil čist fertik! Jaz vem, da ne bi NOBENEMU kazala teh slik... Oz. NE... ne bi sploh dovolila, da se to slika. Befor and after, ja... Vmes pa ni šans. Fant ima, da je ob meni in da me podpira, ne pa da fuflo slika!
  • 0

#395 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2011 - 06:27 PM

Sam res laugh.gif
  • 0

#396 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 January 2011 - 06:30 PM

QUOTE(ora @ 28. 1. 2011 - 18:26) View Post
če se pa ritka pa boh pomagaj

Vidla se je ritna luknja!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#397 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 28 January 2011 - 06:31 PM

laugh.gif Upam ,da ne tud tipu.
  • 0

#398 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 28 January 2011 - 06:44 PM

QUOTE(Kinky @ 28. 1. 2011 - 18:15) View Post

Tisti, ki pišejo non stop statuse in obveščajo o dogajanju, samo iščejo pozornost, ali pa se preprosto hvalijo, tega je precej.

Kolegica je enkrat dobro povedala, kar se tice taksnega folka: "poln gobec, prazne roke". P. pa pravi, da so eni ljudje pac tako govno, da jih nihce ne bi povohal, ce bi bili tiho. Potem pac z nenehnim gobcanjem poskusajo ustvarjati iluzijo cloveka.

QUOTE(ananas @ 28. 1. 2011 - 18:27) View Post

Malo OT... Ko je očijev bratranec postal prvič očka, so bli vsi tako presrečni in so nam potem pokazali slike, ko so prišli na obisk in so bile slike s poroda, kako se vidi glavica itd... Brat je bil čist fertik! Jaz vem, da ne bi NOBENEMU kazala teh slik... Oz. NE... ne bi sploh dovolila, da se to slika. Befor and after, ja... Vmes pa ni šans. Fant ima, da je ob meni in da me podpira, ne pa da fuflo slika!

!!

In tudi, ce ga ni ravno ob meni, ampak fufle mi v takih trenutkih vseeno ne bo nihce ovekovecal!!

• 0

#399 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 01 February 2011 - 12:47 PM

Facebook is like jail, you sit around and waste time, write on walls, and get poked by people you don't know.
laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#400 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27685 posts

Posted 01 February 2011 - 03:24 PM

laugh.gif thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users