Posted 26 January 2011 - 09:36 AM

Posted 26 January 2011 - 08:29 PM
HA HA
Saj si si sam kriv, da imas prijatelje, ki jih ne poznas

Posted 27 January 2011 - 02:55 PM
Pa, če je opcija, publish photos NOW, pomeni, da jaz odločim kdaj naj bi jih objavilo, ne pa, da jih objavlja že sporit med samim nalagnjem, FAIL!
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 January 2011 - 11:17 AM
"Bombastično" mi je pa zadnjič bilo, ko se slišim z bivšim in malo pojamra nad njegovo zdajšnjo vezo (ki traja tudi že 10 let, dva otroka) da se ženski malo rola in ne ve kaj naj naredi. In da mu je prekipelo, ko je na FB označila, da imata zapleteno zvezo - RESNO ... to je bila kaplja čez rob????
In žalostno, da sem za enega znanca iz Dalmacije predvidla, da ima probleme v vezi/zakonu, ko svoje žene ni imel več "za prijateljico". Skupni prijatelj mi je včeraj to novico potrdil.
Res žalostno na kakšen način izveš take stvari!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 28 January 2011 - 02:31 PM
Se eden izmed razlogov, zakaj ne maram FB, ker mi je totalno neprijetno, da na taksen nacin izvem dolocene - za moje pojme - zelo osebne stvari. Ne morem se navaditi.
Posted 28 January 2011 - 03:21 PM
Mislim, ena kolegica, k jo mam na fb in sem z njo zadnjič govorila v osnovni šoli, je dala na fb praktično čist frišnega otroka (še modrega in krvavega), pa kako so mu popkovino rezal, pa svoj strijast trebuh....
halo?
Tudi če je fb here to stay, slike mojih otrok ne bo nikjer na spletu dokler se sami ne bodo odločili, da jo želijo tam imeti.
Sick.
Posted 28 January 2011 - 05:51 PM
Pa js tega enostavno ne morem dojet.Kako lahko eni delijo dejansko vsak svoj korak in vse kar se jim dogaja.
In to take stvari ,ki bi pa res lahko bile bolj osebne.Od nekaterih ljudi niti ne berem ker ponavadi pišejo:grem pod tuš,se peljem,zdej si grem pa zobe umit,jem jabolko,pa to delam pa ke grem,...pa kašno življenje imajo ti ljudje no.Al pa: Z lubitom sva v savni in se imeva fajn..ja pa kaj a je treba ob tem še na FB ju viset al kaj

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 28 January 2011 - 06:09 PM
No, jaz sem prepričana, da bom dala sliko svojega otroka gor, ker bom tok oh in sploh ponosna. Ne bom dala ravno direkt po porodu gor, ne bom pa imela tudi celega albuma samo o njem objavljenega. Upam...
Že zdaj se komaj zadržujem, da ne dam kakšne slike fanta gor... Samo mi ne dovoli in spoštujem to!
Posted 28 January 2011 - 06:15 PM

Kakšna slika otroka seveda ni narobe, daleč od tega, ampak ljudje gredo tukaj v skrajnosti, kar je seveda narobe. In včasih vidiš in izveš stvari, za katere bi bilo res boljše, da jih ne bi izvedel, oz. da bi jih izvedel na kakšen drug, primernejši način. Vse je pa odvisno od tega, koliko je posameznik pripravljen deliti s svojimi FB prijatelji.

IN FB prijatelji pač NISO pravi prijatelji (ne vsi, se razume), in nekaterim to ni jasno.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 28 January 2011 - 06:22 PM
Drugače jaz hočem te slike seveda imet, tudi ko bom na postelji ležala in se bo odvijala, želim si jih (ali pa magari tudi video), ssamo to hočem imet za osebni album in osebni arhiv in zato da se bom čez 20 let lahko spomnila, kako je bilo, ko sem rodila.
Da bi pa kadarkoli dala otroka na fb pa res, no way.
Tudi nagih otrok je polno na FB ena druga ma z morja vse slike ko se lulčki itd vidjo...

Posted 28 January 2011 - 06:24 PM
Ena ima gor slike, ko njen tip malega previja in je oba zoom v rit slikala. Bolano.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 January 2011 - 06:26 PM

Posted 28 January 2011 - 06:27 PM
Posted 28 January 2011 - 06:27 PM

Posted 28 January 2011 - 06:30 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 January 2011 - 06:31 PM

Posted 28 January 2011 - 06:44 PM
Tisti, ki pišejo non stop statuse in obveščajo o dogajanju, samo iščejo pozornost, ali pa se preprosto hvalijo, tega je precej.
Kolegica je enkrat dobro povedala, kar se tice taksnega folka: "poln gobec, prazne roke". P. pa pravi, da so eni ljudje pac tako govno, da jih nihce ne bi povohal, ce bi bili tiho. Potem pac z nenehnim gobcanjem poskusajo ustvarjati iluzijo cloveka.
Malo OT... Ko je očijev bratranec postal prvič očka, so bli vsi tako presrečni in so nam potem pokazali slike, ko so prišli na obisk in so bile slike s poroda, kako se vidi glavica itd... Brat je bil čist fertik! Jaz vem, da ne bi NOBENEMU kazala teh slik... Oz. NE... ne bi sploh dovolila, da se to slika. Befor and after, ja... Vmes pa ni šans. Fant ima, da je ob meni in da me podpira, ne pa da fuflo slika!
!!
In tudi, ce ga ni ravno ob meni, ampak fufle mi v takih trenutkih vseeno ne bo nihce ovekovecal!!
Posted 01 February 2011 - 12:47 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 February 2011 - 03:24 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users