joj, si kr ne predstavljam
Bar
Posted 16 November 2005 - 09:18 PM
joj, si kr ne predstavljam
Posted 16 November 2005 - 09:26 PM
Res, da tisti, ki oddajo delajo, to nardijo tako, da bo bolj zanimivo, torej vprašanje, kak se dogodki, ki jih mi gledamo, dejansko odvijajo in kako so izrečene besede, ki jih mi slišimo. Vse skup je tak al tak bolj z rezervo za jemat.
Ta Andrej gre meni na živce in to konkretno, ker je taki, ko da je pa zaj najbolj bogi. Ok, sej na trenutke se je tudi meni zasmilo, ampak pi?da, tako mu je Sara rekla- naj se malo k sebi spravi.
In res se tudi meni zdi, da folk hoče kavarno oz. knjižnico in ne bara. Ker meni, roko na srce, je dost bolj zanimivo, če je not ena Alma, po kateri pol vsi pljuvamo kot pa en Andrej, za katerega na trenutke sploh ne vem, če še diha.
Če se skušam vživet v njihovo kožo, vem, da ne bi jebala sistema in bi bla to, kar sem in bi mi blo bolj pomembno, kak se štekam s tistim folkom zravn mene, kot pa to kolko kdo naredi (čeprav bi me tudi en lenuh razpizdil, pa čeprav bi se štekala:)) in kaj si pol misli ves folk o meni. In prepričana sem, da oni ne razmišljajo dost o tem, kaj si Slovenija misli o njih, ker pač ne vidijo oddaj tako jih vidimo mi in pač živijo kot živijo.
Po drugi strani pa... saj so vedli, v kaj se spuščajo, ko so šli v to...
In, kot bi rekla Alma... šou mast gou...
Posted 16 November 2005 - 11:39 PM
Njemu je blo treba dat možnost... ostali mu jo niso. Čeprov so vedel kakšen je, da ni tak da bo sam pristopu, so vsi vseen čakal sam na to (in še vedno čakajo). Jasna je pristopla k njemu, pa Boris tud in evo... med njimi ni konfliktov. To, da se on umakne stran ful velikokrat... če bi se ful dobr počutu tam se verjetno ne bi. Pa nehite že z unimi, da bi gledal "kavarno" piz*a od kje vam to
... gre za nefer odnos... to me mot pri folku v Baru (Sari, Radi, Mišotu). Če je Sara dobila največ plusov, pol pa tud
ona je Ažbe 2#... naduta do amena (vsaj zame)... sej včasih se kul obnaša pa je smešna, sam pol pa v kakšnih izjavah pokaže kakšna je zares
Posted 17 November 2005 - 07:51 AM
Posted 17 November 2005 - 10:17 AM
Sonchika ... meni tudi.
Posted 17 November 2005 - 12:33 PM
Posted 17 November 2005 - 12:36 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 November 2005 - 12:45 PM
Posted 17 November 2005 - 01:07 PM
Andrej ali 'ta nova gresta na vroči stol!
In ker je Andrej že 3 zmagal na vročem stolu, bo verjetno tudi tokrat ... Andrej ostane brez zaveznika ... skratka ... enako kot prej 14 dnevi (pedno sta 'ta nova dva sploh not prišla ...) in Mišo, Sara in Rada imajo še vedno svoj sindikat ...
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 17 November 2005 - 01:31 PM
Kaj bi dala, da bi šel Mišo na 2. vroči stol, in da odleti!
Posted 17 November 2005 - 01:35 PM
na stol gre valda da Jasna... razen, če bo taktika, pa bo dala Sara gor Mišota al Borisa, da gre Andrej za ziher ven. Kdo ve
ker če bo tko nardila jst ne glasujem za Andreja... žal
se pa že veselim dne da pošljem 5 sms-ov da leti Sara ven
prasica gnila
Posted 17 November 2005 - 01:37 PM
bomo videli kaj bo sara naredila! je pa vse tvegana igra! lahko se znebi andreja, ali pa koga drugega!
Posted 17 November 2005 - 02:25 PM
prasica gnilakok pa je 1 sms? Jz bom tut tko nardila
Posted 17 November 2005 - 02:29 PM
Kam je potrebno poslat in koliko stane
George Bush
Posted 17 November 2005 - 02:29 PM
no pa recimo, da tud sodeluješ v žrebu za 150.000 sit
Posted 17 November 2005 - 05:17 PM
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 17 November 2005 - 05:18 PM
Kam je potrebno poslat in koliko stane
v soboto ko bota oba na stolčku bo ene 10 x povedal kam treba poslat pa še na ekranu bo pisalo
Then to touch you
Posted 17 November 2005 - 05:24 PM
Posted 17 November 2005 - 05:27 PM
Then to touch you
Posted 17 November 2005 - 05:31 PM
Nope, normalno je da izobčenci držijo skupaj...
Aja, po moje bo na stolu Mišo, ker je Sara tako razpi***, da zaj pa se res hoče rešit tega izrodka, četudi je treba iti preko trupel...Eh, za mene so vsi imbecili.Bruh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users