Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#381 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 16 November 2005 - 09:18 PM

QUOTE(lejck)
Drgač pa če bo res Sara izberala druzga kandidata za na vroči stolčk bo dala 100% MIšota zravn , ker je Andreja že fajn sita biggrin.gif

joj, si kr ne predstavljam blink.gif, če bi nato Mišota ven vrgli. Pol bi blo to sraje... ermm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#382 Ajša

Ajša

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 177 posts

Posted 16 November 2005 - 09:26 PM

Itak, da je vse igra, ampak ... jaz jih v bistvu ful razumem. Oni morajo tam živet skupaj, delat skupaj, torej bit neprestano skupaj. Potemtakem mora bit neko vzdušje za preživet in če so skup taki, ki se štekajo, itak da je to vzdušje. Valjda, da je nemogoče, da bi se zdaj pa res čisto vsi štekali, ampak nekdo, ki je faca, je pač po logiki bolj primeren za v družbo kot pa nekdo, ki se zapira sam v sebe in se distancira od skupine.

Res, da tisti, ki oddajo delajo, to nardijo tako, da bo bolj zanimivo, torej vprašanje, kak se dogodki, ki jih mi gledamo, dejansko odvijajo in kako so izrečene besede, ki jih mi slišimo. Vse skup je tak al tak bolj z rezervo za jemat.

Ta Andrej gre meni na živce in to konkretno, ker je taki, ko da je pa zaj najbolj bogi. Ok, sej na trenutke se je tudi meni zasmilo, ampak pi?da, tako mu je Sara rekla- naj se malo k sebi spravi.
In res se tudi meni zdi, da folk hoče kavarno oz. knjižnico in ne bara. Ker meni, roko na srce, je dost bolj zanimivo, če je not ena Alma, po kateri pol vsi pljuvamo kot pa en Andrej, za katerega na trenutke sploh ne vem, če še diha.

Če se skušam vživet v njihovo kožo, vem, da ne bi jebala sistema in bi bla to, kar sem in bi mi blo bolj pomembno, kak se štekam s tistim folkom zravn mene, kot pa to kolko kdo naredi (čeprav bi me tudi en lenuh razpizdil, pa čeprav bi se štekala:)) in kaj si pol misli ves folk o meni. In prepričana sem, da oni ne razmišljajo dost o tem, kaj si Slovenija misli o njih, ker pač ne vidijo oddaj tako jih vidimo mi in pač živijo kot živijo.

Po drugi strani pa... saj so vedli, v kaj se spuščajo, ko so šli v to...

In, kot bi rekla Alma... šou mast gou... smile.gif
  • 0
1, 2, 3 come party with me!

#383 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 16 November 2005 - 11:39 PM

... ok zgleda da je Jasna totalna čudakinja, da se šteka z Andrejem. IPB Image Njemu je blo treba dat možnost... ostali mu jo niso. Čeprov so vedel kakšen je, da ni tak da bo sam pristopu, so vsi vseen čakal sam na to (in še vedno čakajo). Jasna je pristopla k njemu, pa Boris tud in evo... med njimi ni konfliktov. To, da se on umakne stran ful velikokrat... če bi se ful dobr počutu tam se verjetno ne bi. rolleyes.gif Še enkrat pravim... najlažje je družit se z enim kmunikativnim, kjer ni treba 1 kalorije napora. Po vsem tem času jim gre Andrej pač tolk na živce, da oni ne morjo več spremenit svoje predstave o njem... najlažje jim ga je spravt ven iz Bara, a ne evil.gif

Pa nehite že z unimi, da bi gledal "kavarno" piz*a od kje vam to IPB Image ... gre za nefer odnos... to me mot pri folku v Baru (Sari, Radi, Mišotu). Če je Sara dobila največ plusov, pol pa tud IPB Image ona je Ažbe 2#... naduta do amena (vsaj zame)... sej včasih se kul obnaša pa je smešna, sam pol pa v kakšnih izjavah pokaže kakšna je zares IPB Image

• 0
Posted Image

#384 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 November 2005 - 07:51 AM

Se čist strinjam. Meni sta najbolj simpatična ravno Andrej in Jasna. Ker sta naravna in preprosta. In ne igrata. Morda sta mi najbolj simpatična, ker se poistovetim z njima. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#385 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 November 2005 - 10:17 AM

Tanjci, se popolnoma strinjam s tabo! Super napisano! Jaz tudi komaj gledam to naduto Saro, skos krneki glumi eno težko šefico ... ma krneki, no. Prav dan mi bo polepšala, če bo kmalu ven letela.

Sonchika ... meni tudi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#386 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 17 November 2005 - 12:33 PM

Po moje pa bo dala Sara poleg Andreja Jasno na vroči stolček.
  • 0

#387 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 17 November 2005 - 12:36 PM

Kaj se že ve kdo je dobil naveč + in -?
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#388 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 17 November 2005 - 12:45 PM

+ je dobila Sara, - pa Andrej.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#389 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 17 November 2005 - 01:07 PM

no potem je pa že vse odločeno ...

Andrej ali 'ta nova gresta na vroči stol!

In ker je Andrej že 3 zmagal na vročem stolu, bo verjetno tudi tokrat ... Andrej ostane brez zaveznika ... skratka ... enako kot prej 14 dnevi (pedno sta 'ta nova dva sploh not prišla ...) in Mišo, Sara in Rada imajo še vedno svoj sindikat ... biggrin.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#390 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 17 November 2005 - 01:31 PM

Samo ne vem no...če Sara tako komaj prenaša Andreja, potlej ne bi dala na stol Jasno, ker se itak ve, da Andrej ostane notr in ga bo mogla reva boga gledat še en tedn. Lahko gre mal tvegat in da na stol Mišota, ki kao velja za najmočnejšega.
Kaj bi dala, da bi šel Mišo na 2. vroči stol, in da odleti! twisted.gif twisted.gif Sej Andreja linčajo pol! sad.gif
  • 0
IPB Image

#391 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 01:35 PM

Kami maš prov... sam dva tedna agonije za Andreja več blink.gif

na stol gre valda da Jasna... razen, če bo taktika, pa bo dala Sara gor Mišota al Borisa, da gre Andrej za ziher ven. Kdo ve IPB Image
ker če bo tko nardila jst ne glasujem za Andreja... žal

se pa že veselim dne da pošljem 5 sms-ov da leti Sara ven IPB Image prasica gnila

• 0
Posted Image

#392 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 17 November 2005 - 01:37 PM

ne bem, ne vem! andrej je žrtev. in to pali pri ljudeh. kaj pa vem! proti andreju lahko dejansko vsak izgubi. sploh zato, ker so ga ta teden skoraj linčal (aja, rumeni karton pa mu je prinesel samo dodatne glasove, ker mu je bilo hudo, pa je hotel mamico poklicat- idealen sin!!!!!!!)
bomo videli kaj bo sara naredila! je pa vse tvegana igra! lahko se znebi andreja, ali pa koga drugega! twisted.gif
  • 0

#393 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 17 November 2005 - 02:25 PM

[quote=Tanjci]se pa že veselim dne da pošljem 5 sms-ov da leti Sara ven IPB Image prasica gnila
kok pa je 1 sms? Jz bom tut tko nardila biggrin.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#394 TAO

TAO

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 144 posts

Posted 17 November 2005 - 02:29 PM

joj kako smo maščevalni! biggrin.gif
Kam je potrebno poslat in koliko stane wink.gif
  • 0
I have opinions of my own -- strong opinions -- but I don't always agree with them.
George Bush

#395 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 17 November 2005 - 02:29 PM

1 SMS = 150 sit
no pa recimo, da tud sodeluješ v žrebu za 150.000 sit

• 0
Posted Image

#396 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 November 2005 - 05:17 PM

za 150 000 se splača poslat 1 sms biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#397 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 November 2005 - 05:18 PM

QUOTE(TAO)
joj kako smo maščevalni! biggrin.gif
Kam je potrebno poslat in koliko stane wink.gif

v soboto ko bota oba na stolčku bo ene 10 x povedal kam treba poslat pa še na ekranu bo pisalo wink.gif
  • 0
IPB Image
Then to touch you

#398 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 17 November 2005 - 05:24 PM

jz sem pa danes v mestu vidla Saro,Rado pa Jasno,k so jih glih snemal na Presercu....hehehe...fulll dobr tole da sem jih vidla...kr tko na cesti biggrin.gif
  • 0

#399 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 17 November 2005 - 05:27 PM

ql.. nisi šla po podpise laugh.gif wink.gif pa še na tv bi bla laugh.gif hec hec
  • 0
IPB Image
Then to touch you

#400 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 17 November 2005 - 05:31 PM

QUOTE(Tanjci)
... ok zgleda da je Jasna totalna čudakinja, da se šteka z Andrejem.

Nope, normalno je da izobčenci držijo skupaj... rolleyes.gif

Aja, po moje bo na stolu Mišo, ker je Sara tako razpi***, da zaj pa se res hoče rešit tega izrodka, četudi je treba iti preko trupel...Eh, za mene so vsi imbecili.Bruh
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users