Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#381 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 December 2005 - 02:07 PM

Jap mislim, da ima ženska okol 40 številko noge, mogoče še kako več, definitivno nima 36!
  • 0

#382 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 02 December 2005 - 02:08 PM

QUOTE(black_sweety)
Js sm tud slisala, da je film dober. Imam si ga namen ogledat v prihodnjih dneh...ermm....
samo priporočam ogled s kolegico in nikakor ne s fantom!!
...zakaj pa to? laugh.gif

Verjetno, ker je tak ženski film in ob takih "babjih" forah ponavadi tipi samo zavijajo z oči biggrin.gif
  • 0

#383 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 December 2005 - 03:09 PM

Men se pa to niti ne zdi tisti značilen babji film z nekimi pocukranimi forami ... se mi zdi glede na tematiko presenetljivo resen in zrel movie. Meni je všeč, no ... pomoje se da čist lepo zraven fanta peljat. wink.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#384 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 02 December 2005 - 07:04 PM

QUOTE(DiLeMa)
Men se pa to niti ne zdi tisti značilen babji film z nekimi pocukranimi forami ... se mi zdi glede na tematiko presenetljivo resen in zrel movie. Meni je všeč, no ... pomoje se da čist lepo zraven fanta peljat. wink.gif

jst sem šla z lubijem... obema je bil ful všeč...res ni tak pocukran film, se ful strinjam z Dilemo

številko čevljev pa defenitivno nima 36, ampak prej 40 biggrin.gif

• 0
Posted Image

#385 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 December 2005 - 09:44 PM

glih dans sva skp nakupvala,pa sm vidla,da je probavala 38 številko biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#386 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 02 December 2005 - 09:58 PM

za smejat je fuuulll dobr EUROTRIP biggrin.gif
  • 0

#387 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 December 2005 - 11:26 PM

Včeraj sem gledala Lemony Snicket - Series Of Unfortunate Events in moram reči, da sem navdušena! Še nikoli nisem gledala česa vsaj približno podobnega, film je ... enostavno čisto specialen.

Jim Carrey se spet izkaže kot fenomenalen komik in odličen igralec, saj sem se mu totalno nasmejala, pa tudi svoje mnoge vloge (v filmu se nekajkrat preobrazi) je odigral zelo prepričljivo, celoten film pa ima čisto posebno podobo (okolica, zmedeno in nenavadno dogajanje, edinstveni liki).

Vsekakor vredno ogleda - če ne zaradi drugega, pa vsaj zaradi očitne drugačnosti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#388 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 03 December 2005 - 08:13 AM

QUOTE(DiLeMa)
Včeraj sem gledala Lemony Snicket - Series Of Unfortunate Events in moram reči, da sem navdušena! Še nikoli nisem gledala česa vsaj približno podobnega, film je ... enostavno čisto specialen.

Jim Carrey se spet izkaže kot fenomenalen komik in odličen igralec, saj sem se mu totalno nasmejala, pa tudi svoje mnoge vloge (v filmu se nekajkrat preobrazi) je odigral zelo prepričljivo, celoten film pa ima čisto posebno podobo (okolica, zmedeno in nenavadno dogajanje, edinstveni liki).

Vsekakor vredno ogleda - če ne zaradi drugega, pa vsaj zaradi očitne drugačnosti.

Jap pravi film za umik v fantazijo.. Ga jaz tudi priporočam biggrin.gif
  • 0

#389 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 December 2005 - 01:33 PM

QUOTE(ursi)
za smejat je fuuulll dobr EUROTRIP biggrin.gif

Ja res je. Eden izmed najboljših filmov meni. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#390 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 December 2005 - 11:45 AM

včeraj gledala 'derek jarman: life as art' - kolažni dokumentarec o življenju, delu in umetnosti dereka jarmana. super stvar, sicer tehnično nič posebnega, ampak je jarman super predstavljen. plus povežbala sem angleščino, ker ni blo podnapisov. wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#391 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 10 December 2005 - 09:44 PM

A koga od vas zanima novi film, ki prihaja: King Kong?

Jaz sem dobla karte za predpremiero v četrtek pa sem bila začudena nad naslovom...pol pa sem se pozanimala pa naj bi bil to največji spektakel tega leta in bi po prodaji kart prehitel celo Titanica...
Režiser je Peter Jackson (lord of the rings), predstava traja cele 3 ure blink.gif Nastopa pa tudi Naomi Watts (The ring)..

No o filmu več povem v četrtek wink.gif
  • 0

#392 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 10 December 2005 - 10:11 PM

QUOTE(bellini)
predstava traja cele 3 ure blink.gif

herry potter je traju 3 ure pa sm prežvela s tem ti hočem povedat da tut jaz sm tak pogledla k ti ko sm čula kak dolg bo
ampak men je hitr minal
drgač pa od harrija potterja sm gledla 3 filme od 4 in mi je bil vredu ( knjige sm pa ene 2 prebrala tko da nism pravi naslov za primerjat ) .
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#393 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 10 December 2005 - 10:33 PM

Metuljcica je napisal/a:
Jaz pa sem gledala Hudič v Emily Rose in me je enih parkrat kr fajn zastrašo!

Js tud, js tud. smile.gif Ja, tak scary je, ampak men fuuul doobeeer. twisted.gif

Sem pa gledala tudi devicnika, ma mi bil kr neki.
Nisem si pa se uspela pogledat u njenih cevljih, zal...
  • 0

#394 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 11 December 2005 - 03:08 PM

nazadnje sem gledala odgrobaogroba! v začrtku ful ful dobra črna komedija, potem pa ... po koncu je folk kr obsedel v dvorani in slišal se je samo: šit al pa fak, ker film al pa kretensko al pa.... skratka tipičen slovenski film z nasiljem, krutim sexom, preklinjanjem ipd.
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#395 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 11 December 2005 - 03:37 PM

zgodbe iz narnije......full lušn film!
pa pogrešana na letalu mi je bil zlo všeč
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#396 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 11 December 2005 - 04:00 PM

Joooj, zgodbe iz Narnije: js sem to gledala risanko k sem bla mala in sm ful jokala, k je lev umrl!!! ne vem, če bi šla gledat film, da mi ne bi pokvaru tiste otroške predstave.... kaj čem - taka sm! biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#397 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 11 December 2005 - 05:14 PM

QUOTE(žeula)
Joooj, zgodbe iz Narnije: js sem to gledala risanko k sem bla mala in sm ful jokala, k je lev umrl!!! ne vem, če bi šla gledat film, da mi ne bi pokvaru tiste otroške predstave.... kaj čem - taka sm! biggrin.gif

Torej je bla risanka biggrin.gif jaz pa sem se včeraj celi dan ubadala zakaj je meni ta zgodba taaaak znana in se nisem mogla spomnit....Ker sem se spomnila vseh teh glavnih igralcev in posameznih scen smile.gif No zaj si lahko oddahnem..Film pa 100% grem gledat, ker je to bila ena izmed najboljših zgodb- aja jaz sem se tudi jokala oops.gif
  • 0

#398 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 12 December 2005 - 08:36 AM

Jaz sem včeraj na MTV gledala odlomke in sem si tudi razbijala glavo, kje sem že to videla ... hvala za skrajšanje muk! wink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#399 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 12 December 2005 - 02:51 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(žeula)

Torej je bla risanka biggrin.gif jaz pa sem se včeraj celi dan ubadala zakaj je meni ta zgodba taaaak znana in se nisem mogla spomnit....Ker sem se spomnila vseh teh glavnih igralcev in posameznih scen smile.gif No zaj si lahko oddahnem..Film pa 100% grem gledat, ker je to bila ena izmed najboljših zgodb- aja jaz sem se tudi jokala oops.gif

Enako... Na začetku, ko sem gledala trailer mi nič ni blo znano, pol pa ko sem vidla sneg (a ni bla ena snežna kraljica?) pa leva, pa pol človeke, sem se pa spomnila, da sem gledala risanko in je full žalostna... Prav tko ko se spomnm, mi je neprijetno.
  • 0

#400 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 December 2005 - 09:13 AM

Včeraj sem gledala (prvič) film KING KONG (premiera).

Film lahko rečem, da bil lahko bil občutno krajši, saj se je vlekel kar 3 ure ...
Računalničarjem se je ob izdelovanju filma verjetno full dogajalo, saj so z efekti (ki so bili zelo dobri - da ne bo pomote) ZELO ZELO preterali (šta je mnogo, mnogo je).

Svetla točka v filmu je bil "suhec" Adrien Brody, ki pa je (vsaj meni) spet blestel in izžareval tisto ... energijo, ki jo zna.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users