Naš otrok si že skoraj vse življenje želi psa; zadnjič je izjavil: "Mami, jaz tako dolgo čakam na kužka, da me že glava boli."

Posted 05 September 2017 - 10:59 PM
Posted 05 September 2017 - 11:40 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 September 2017 - 03:40 PM
Posted 25 October 2017 - 05:35 PM
Je v Kamniški Bistrici še kakšna zanimiva ne preveč strma pot, razen do slapu Orglice in soteske Predoselj?
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2017 - 09:02 PM
Jaz bi pa kak namig za Goriška brda prosim
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 October 2017 - 09:37 PM
Posted 25 October 2017 - 09:55 PM
― V. Van Gogh
Posted 26 October 2017 - 06:16 AM
Jina, bereš mi misli, grad ni obvezen tile namigi z bloga so super! Hvala!
Da me Errol ne bo kregal, kot kunsthisterika, grad sem že videla, tudi Šmartno in krilni oltar v Kojskem. Je bil pa tisti dan tako meglen dan, da se ni videlo nič naokoli. Da ne oemnjam vodstva (bila sem službeno), kaj tako bizarnega še nisem doživela. Eni ljudje v službi ne bi smeli imeti stika z ljudmi
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 October 2017 - 07:24 AM
Še dobro, da si kljub megli lahko videla oltar. V Brda pejd za dva dni. Ko je lepo vreme, se ve. Spi v Belici (cf. domača stran), krasna hrana, nepozabni zajtrk. Po okolici se lahko voziš s kolesom. Zanimiva so naselja, če jih znaš "brati" in če imaš ostro oko za detajle na zgradbah. Poglej si grad Brdo. "Nagradno" vprašanje: v dvorani je na steni naslikana ene sorte veduta nekega mesta. Katerega? (Zmeniva se, da ne boš vprašala osebja, ki pa je verjetno že pozabilo, kaj sem rekel). V kleti povprašaj, ali imajo pikolit in si ga kupi kako flašo. Brda so lepa, kar lutaj naokoli, ne bo ti hudega. Žejna ziher ne boš.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 26 October 2017 - 12:58 PM
Pikolit sem si kupila že takrat in imam namen nakup ponoviti
Ampak ne razočaraš, Errol
Posted 28 October 2017 - 09:10 AM
Kako je pa z Brdi pozimi (natančneje zadnji teden novembra in začetek decembra), se splača?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 January 2018 - 04:39 PM
Ena znanka me sprasuje za nasvet glede prenocisca v Sloveniji - gredo julija, stirje bodo in zelijo si aktivnih pocitnic, tako da sem jih usmerila proti Zelencem, Vrsicu, Bovcu ... pac okrog Soce. Ima kdo nasvet glede lustnih pocitniskih hisic oz. apartmajev kje tam okrog?
Posted 09 January 2018 - 06:20 PM
Saj res, hvala! :*
Posted 11 January 2018 - 08:24 AM
Še en nasvet, naj ne čakajo predolgo z rezervacijami, saj je vsako leto več turistov in lani je bilo večino kapacitet v sezoni nabito polnih.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 11 January 2018 - 08:57 AM
Posted 07 February 2018 - 07:35 PM
Mi hodimo sem
So lepo urejeni apartmaji, stari šele par let. Je pa to nekaj km stran od Bovca, v bližini slapa Boka. Če bi raje bili prav v Bovcu, potem mogoče ne pride v poštev.
Se pa strinjam z Matildo. Vse je ful hitro zasedeno. Nam se je lani posrečilo tu dobit par dni prostih poleti, ker so eni drugi odpovedali.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 February 2018 - 07:52 PM
Hvala!
Posted 07 April 2018 - 08:06 PM
A pozna katera kakšne apartmaje na slovenski obali, ki niso čisto ob obali imajo pa bazen?
Posted 08 April 2018 - 01:07 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users