Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#381 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 05 September 2017 - 10:59 PM

Lars 😍
Naš otrok si že skoraj vse življenje želi psa; zadnjič je izjavil: "Mami, jaz tako dolgo čakam na kužka, da me že glava boli."
:lol:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#382 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 05 September 2017 - 11:40 PM

😂
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#383 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 06 September 2017 - 03:40 PM

😁
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#384 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 25 October 2017 - 05:35 PM

Je v Kamniški Bistrici še kakšna zanimiva ne preveč strma pot, razen do slapu Orglice in soteske Predoselj?

• 0

― V. Van Gogh

#385 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 October 2017 - 09:02 PM

Jaz bi pa kak namig za Goriška brda prosim :)

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#386 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 25 October 2017 - 09:37 PM

Kaksne zelje imas za Goriska Brda? Ne mores zgresit, povsod je supet...
  • 0

#387 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 25 October 2017 - 09:55 PM

Jaz za Goriska brda ne bi prevec planirala, je tako majhna regija, da jo komot prevozis v enem dnevu in se ustavljas pri stvareh, ki te zanimajo. Res je povsod lepo. Tukaj je nekaj dobrih predlogov: http://www.nina-potu...a-znamenitosti/, verjetno bi si rada ogledala kaksen grad in kaj dobrega pojedla (za to zal se nimam nasveta :D),
  • 0

― V. Van Gogh

#388 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 October 2017 - 06:16 AM

Jina, bereš mi misli, grad ni obvezen :lol: tile namigi z bloga so super! Hvala!

Da me Errol ne bo kregal, kot kunsthisterika, grad sem že videla, tudi Šmartno in krilni oltar v Kojskem. Je bil pa tisti dan tako meglen dan, da se ni videlo nič naokoli. Da ne oemnjam vodstva (bila sem službeno), kaj tako bizarnega še nisem doživela. Eni ljudje v službi ne bi smeli imeti stika z ljudmi :ph34r:

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#389 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18463 posts

Posted 26 October 2017 - 07:24 AM

Še dobro, da si kljub megli lahko videla oltar. :lol: V Brda pejd za dva dni. Ko je lepo vreme, se ve. Spi v Belici (cf. domača stran), krasna hrana, nepozabni zajtrk. Po okolici se lahko voziš s kolesom. Zanimiva so naselja, če jih znaš "brati" in če imaš ostro oko za detajle na zgradbah. Poglej si grad Brdo. "Nagradno" vprašanje: v dvorani je na steni naslikana ene sorte veduta nekega mesta. Katerega? (Zmeniva se, da ne boš vprašala osebja, ki pa je verjetno že pozabilo, kaj sem rekel). V kleti povprašaj, ali imajo pikolit in si ga kupi kako flašo. Brda so lepa, kar lutaj naokoli, ne bo ti hudega. Žejna ziher ne boš.

• 1

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#390 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 October 2017 - 12:58 PM

Pikolit sem si kupila že takrat in imam namen nakup ponoviti :D

Ampak ne razočaraš, Errol :lol:

• 0

#391 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 28 October 2017 - 09:10 AM

Kako je pa z Brdi pozimi (natančneje zadnji teden novembra in začetek decembra), se splača?

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#392 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 January 2018 - 04:39 PM

Ena znanka me sprasuje za nasvet glede prenocisca v Sloveniji - gredo julija, stirje bodo in zelijo si aktivnih pocitnic, tako da sem jih usmerila proti Zelencem, Vrsicu, Bovcu ... pac okrog Soce. Ima kdo nasvet glede lustnih pocitniskih hisic oz. apartmajev kje tam okrog?

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#393 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46030 posts

Posted 09 January 2018 - 05:56 PM

Mi smo predlani v Bovcu stanovali tukaj in smo bili ful zadovoljni. Lep čist apartma, walking distance do centra Bovca.  

• 0

#394 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 09 January 2018 - 06:20 PM

Saj res, hvala! :*

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#395 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17613 posts

Posted 11 January 2018 - 08:24 AM

Še en nasvet, naj ne čakajo predolgo z rezervacijami, saj je vsako leto več turistov in lani je bilo večino kapacitet v sezoni nabito polnih.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#396 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 11 January 2018 - 08:57 AM

Ja, mi je ravno napisala, da imajo takrat že poln termin. Če ima kdo še kakšen predlog, naj sporoči.
  • 0

#397 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 07 February 2018 - 07:35 PM

Mi hodimo sem

So lepo urejeni apartmaji, stari šele par let. Je pa to nekaj km stran od Bovca, v bližini slapa Boka. Če bi raje bili prav v Bovcu, potem mogoče ne pride v poštev.

Se pa strinjam z Matildo. Vse je ful hitro zasedeno. Nam se je lani posrečilo tu dobit par dni prostih poleti, ker so eni drugi odpovedali.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#398 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 07 February 2018 - 07:52 PM

Hvala!

• 0

#399 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 07 April 2018 - 08:06 PM

A pozna katera kakšne apartmaje na slovenski obali, ki niso čisto ob obali imajo pa bazen?

• 0

#400 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 08 April 2018 - 01:07 PM

Iščem tudi apartma v Kranjski gori ali njeni okolici, če ima kdo kakšen predlog.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users