Jump to content

Photo

Kateri kozmetični proizvod ste si nazadnje kupile?

• Please log in to reply
13443 replies to this topic

#381 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 October 2005 - 11:41 PM

[quote=Špela][quote=urša]nič. iščem firme, ki ne testirajo svojih izdelkov na živalih, pa še nič nisem našla. ko bom, si bom pa najbrš labelo kupla od njih. 8)[/quote]ironija: labello ne testira, ker spada pod beiersdorf in ta ne testira. 8)
Takorekoč ga ni izdelka, ki ne bi bil testiran na živalih. Če ni konkretno končni izdelek, so pa določene sestavine, itd.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#382 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 20 October 2005 - 10:38 AM

QUOTE(Tanjci)
Dons sem si šla v DM kupit še:
- Glis Kur lak za lase

In ... si že kej sprobala? Je ratala frizura? wink.gif

QUOTE(Tanjci)
Od Oriflama sem dobila:
- Silk kremo za roke

Tole kremo tud jaz uporabljam in mi je ful fajn ... pa tak lep baby vonj ima.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#383 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 20 October 2005 - 12:21 PM

QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Tanjci)
Dons sem si šla v DM kupit še:
- Glis Kur lak za lase

In ... si že kej sprobala? Je ratala frizura? wink.gif

ej ful dobr... lasje so se mi tud ful svetl, oblika frizure je ostala, sam včeri nisem hotla še preveč komentirat. Morm pa rečt, da imam dons zjutri (po prespani noči) še vedno kr volumna 8) IPB Image
QUOTE(DiLeMa)
QUOTE(Tanjci)
Od Oriflama sem dobila:
- Silk kremo za roke

Tole kremo tud jaz uporabljam in mi je ful fajn ... pa tak lep baby vonj ima.

enkratna je... pa sploh je kr precej stvari iz te Silk kolekcije fajn
  • 0
Posted Image

#384 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 October 2005 - 01:52 PM

Danes si bom omislila tonik za obraz. Spet od Garnierja. (še vedno vztrajam pri njem). Tokrat bom poskusila rozastega.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#385 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2005 - 03:45 PM

.

Gosh effect powder - coco (ful dober prahec)
Revlon Super Lustrous lip gloss - pearl plum

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#386 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 October 2005 - 03:52 PM

[quote=Jenna].

.

Jaz ga tudi imam. smile.gif Saphire. Dobila po pametni ceni med oglasi...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#387 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 October 2005 - 04:02 PM

[quote=Jenna].

.
ej jenna,za kaj pa je ta prahec?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#388 Vijolica

Vijolica

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts
  • Interests:Dejansko vse

Posted 20 October 2005 - 04:07 PM

Maskaro DE od Loreala. Samo se mi zdi, da je že bila nekoliko suha, predvsem primer ermm.gif
  • 0
Izziv je v tem, da ostaneš to kar si v svetu, ki te poskuša narediti takšnega, kakršni so vsi drugi.

#389 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2005 - 05:10 PM

.

sonchika..... kakšne barve pa je saphire?

rea..... uporablja se kot za senčke..... pa lahko se najbrž tudi za kaj drugega, če malo uporabiš domišljijo..... recimo malo čez vazelin na ustnice, itd. Pa cena ni zasoljena - cca. 1.500 sit.

.
  • 0

#390 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 October 2005 - 05:36 PM

Saphire je divje modro vijolične barve. Uporabljam ga za risanje črte, ko nosim modra oblačila. In izpade super. Da bi si pa z njim namazala celo veko, pa ne. Grozno izgleda.
  • 0

#391 × natyka ×

× natyka ×

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts
  • Interests:pŁeS

Posted 20 October 2005 - 07:08 PM

Nazadnje sem si kupla maxfactor črtalo za oči biggrin.gif
  • 0
*** PriJatElj jE tiStI kI poSluShA tvOjE bEsEde, sLiShi pA tvOjE srCe ***

#392 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 October 2005 - 07:09 PM

To si kupla ta kajal (temno modra embalaža - za ošilit)? Meni je fenomenalen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#393 *shana*

*shana*

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 20 October 2005 - 08:18 PM

artdeco ultra volume lip base
  • 0

#394 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 20 October 2005 - 08:20 PM

Kok pa zgleda to? Hm ... pa čemu služi. biggrin.gif A je to podobno kot tisti Art Deco make-up base, ki poveča obstojnost senčk za oči in omogoča lepši nanos?
  • 0

#395 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 October 2005 - 08:25 PM

.

To sem našla:
http://www.artdeco.de/index.php?id=286

.
  • 0

#396 *shana*

*shana*

sramežljivec

• Člani
  • 14 posts

Posted 20 October 2005 - 08:37 PM

naj bi bil kao lip fusion, ampak ni. naj bi zakril razpokane ustnice in povečal volumen ustnic in dal natur ten ustnicam, da bi šminka lepše izpadla
  • 0

#397 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 21 October 2005 - 12:13 PM

kaj vse si ne zmislijo rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#398 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 21 October 2005 - 12:25 PM

[quote=Tanjci]kaj vse si ne zmislijo rolleyes.gif
jp laugh.gif lih učer sm gledala v nami maske za obraz,noge,lase(mimgrede-IBR drage so!!! od 500 do 900 sit je vrečka blink.gif )no,pa sm vmes najdla neko masko za ustnice-so bolj polne po uporabi,veste biggrin.gif .Pa masko za prsi&dekolte(sj to je čist ok in vse...če ni gor pisalo,da so prsi bolj bujne ermm.gif )
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#399 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 21 October 2005 - 12:55 PM

dobila oriflame:
2krat dvojna intenzivna senčka za oči
maskara (500% volumen) - predvsem za sprobat
80% aloe gel
pa še par malenkosti!
  • 0

#400 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 21 October 2005 - 02:41 PM

QUOTE(rea)

Pa masko za prsi&dekolte(sj to je čist ok in vse...če ni gor pisalo,da so prsi bolj bujne ermm.gif )

hehe, a si predstavljas kaksne imas potem, ko das masko ene parkrat gor? laugh.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Google (1)