Kam drugam pa, ne vem, mogoce tenerifi ali kaj takega

Posted 26 May 2016 - 09:35 AM
Posted 26 May 2016 - 09:35 AM
Jaz zadnja leta nisem bila nikoli v gužvi na dopustu na Hrvaškem... Makarska v septembru, Pag v juniju, Vis v juliju...
Se bojim, da bo letos še največja gužva, ko gremo v avgustu na Rab.
Posted 26 May 2016 - 09:36 AM
Posted 26 May 2016 - 09:38 AM
Posted 26 May 2016 - 09:41 AM
Ker sva oba ekstremno zahtevna bomo za en teden apartmaja odsteli 1200 e, to je brez hrane.
Nisem prej videla. OMFG. Če imaš na voljo toliko denarja za nastanitev, potem greš pa res lahko na kakšno bolj rajsko lokacijo. Me zanima, kakšen apartma je to.
Jaz tudi preziram gužvo, nikoli ne grem v glavni sezoni na morje ali pa na zelo oblegane kraje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 May 2016 - 09:44 AM
Posted 26 May 2016 - 09:54 AM
Jah iz vidika varne destinacije bo Hrvaška lepo pridobila na turizmu v bodoče. Temu primerne bodo tudi cene. Sicer so mi pa njihove plaže z borovci za senco nekaj najboljšega.
Posted 26 May 2016 - 09:55 AM
Imaš prav Bellini!
Ampak dokler ne bodo dvignili value/price razmerja, mene ne vidijo.
Posted 26 May 2016 - 09:58 AM
Pomojem ni nic posebnega apartma, ampak je Hrvaska postala prav nelogicno draga.
Dokler bodo ljudje pripravljeni toliko plačati ...
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 May 2016 - 10:36 AM
Posted 26 May 2016 - 10:50 AM
Posted 26 May 2016 - 11:56 AM
Fiona izgleda krasno! Če je še plaža na morju ok, potem je to to. Lošinj ima tako najboljšo mikro klimo. Jaz sem večji del otroštva tam preživela počitnice zaradi bronhitisov. Drugače pa za primerjavo, mi bomo za 14 dni Grčije v hotelu z zajtrkom in vključenim trajektom s kabino iz Trsta plačali 400€ več. S tem, da sva z mojim malo pretirava glede sobe/apartmaja in izbrala večjega kot dejansko potrebujemo tako da bo tamala imela svojo sobo za spat.
Posted 26 May 2016 - 01:48 PM
Mene zanima, če je katera počitnikovala na hrvaškem preko Airbnb-ja?
Posted 26 May 2016 - 02:04 PM
Ja, saj zato...raje grem kam kjer je bolj rajsko. Apartma je pa ta: http://www.galbokaresidence.com/
je res full lepo, ampak jaz si ne predstavljam biti tam z otroki. Nisem tip za take "vila" dopuste.
Čez dan ni naravne sence, zaradi bazenov ga moraš imeti skoz na očeh, pa vse je preveč poštirkano.
Če bi šla brez otrok, pa izgleda super (razen cene).
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 May 2016 - 02:25 PM
Meni tudi to od Fione ok zgleda na slikah. Fiona, poročaj, če bo tudi v živo tako.
Posted 26 May 2016 - 02:39 PM
je res full lepo, ampak jaz si ne predstavljam biti tam z otroki. Nisem tip za take "vila" dopuste.
![]()
Čez dan ni naravne sence, zaradi bazenov ga moraš imeti skoz na očeh, pa vse je preveč poštirkano.
Če bi šla brez otrok, pa izgleda super (razen cene).
Posted 26 May 2016 - 07:38 PM
Meni je bilo do sedaj najlepše v Breli in Primoštenu, takoj za tem je tudi Murter. V Pakoštanah in Tučepih sem bila recimo samo tako za en dan, ampak me ni navdušilo.
Poleg tega sem bila edino še v Rogoznici, Biogradu in v enem kraju pri Pakoštanah. V prihodnje bi šla še kam na otoke.
Midva sva vedno šla julija ali avgusta, vedno za 1 teden, v apartma. Dala pa sva ponavadi okrog 700 € (ali pa mogoče max 800) za vse skupaj - apartma, gorivo, cestnina, hrana, pijačke, restavracije, nakupi..
Sva pa zadnja 3 leta šla na blef, brez predhodne rezervacije in sva kar dol poiskala apartma.
Letos pa ne vem...kot se govori o zasedenosti, ne bova šla na Hrvaško, ker nimava nič rezervirano.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 May 2016 - 07:53 PM
Meni je najbolj bedno in antipaticno mesto na hrvaski obali Vodice. Sem bivala tam dvakrat - drugic nenacrtovano in neprostovoljno - in obakrat mi je blo bedno. Guzva na plazi, da se pocutis kot sardina, nikakva plaza, hrana v restavracijah nikakva...
Sem pa prezivela ful lepa poletja v Biogradu in Pakoštanah. Ampak mislim, da se je od takrat ogromno spremenilo. Jaz sem odrasla, kamp kamor smo hodili več ne obstaja, plažo kamor smo se hodili kopat je zakupil in zagradil hotelski oz. apartmajski kompleks itd.
BTW, hvala Jina za spojitev obeh tem.
Bellini, kolega sta dve leti nazaj najela apartma na Pagu prek airbnb. Je bil pa turističen apartma, primarno namenjen oddaji, tako da ni bilo prav nobene razlike kot če bi ga najela preko kakršnega koli drugega portala.
Posted 26 May 2016 - 11:29 PM
Se opravičujem, videla sem temo Hrvaška pa sem pomislila, da ne bom v "splošni" temi o Hrvaški smetila z debatami o plažah in dopustovanju tam. Ko še enkrat pomislim, je res trapasto. Hvala za spojitev.
Sem tik pred rezervacijo hotela Blueson Marina (Brela). Je že bila katera? Kar zadeva plaže: je morsko dno večinoma prodnato ali peščeno / mivkasto?
Posted 27 May 2016 - 07:48 AM
Jaz še nisem bila v hotelu prav, je pa plaža tam prodnata, majhni kamenčki so povsod, ampak je ful lepo vseeno. Samo res nagužvano.
After all this time?
Always.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users