Jump to content

Menstrualne skodelice

• Please log in to reply
1014 replies to this topic

#381 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 15 June 2008 - 04:59 PM

Verjemi, je drugače. V nasprotnem primeru skodelica ne bi obstala notri in bi me hodile z okrvavljenimi gatami naokoli. Nujno je treba POPUSTIT vakum. In to je malo težje, če zleze gor. Še posebej meni, ki imam kratke prste. Če pa imaš na primer kroglice not jih je pa bolj simpl ven dobit. Takrat se ne ustvari vakum....kaj si pa ti notri daješ, da bi ti lahko naredilo vakum? tongue.gif
  • 0

#382 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 June 2008 - 05:00 PM

Najprej probaj potem pa govori. Lahko ti celo odstopim svojo (še prekuham in razkužim ti jo).

Post je bil namenjen Mladoletni.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#383 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 June 2008 - 05:15 PM

Bi jo sicer poskusila, ampak se mi zdi vredno, da ti še naprej probavaš. biggrin.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#384 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 15 June 2008 - 05:16 PM

Ne, hvala.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#385 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 June 2008 - 05:17 PM

Ok, ok smile.gif
  • 0

#386 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 15 June 2008 - 05:27 PM

Mene pa zanima, če je možno, da ti skodelica razširi nožnico. Sama sem si kupila velikost 2 (ker sem stara več kot 20 let), vendar imam šibke menstruacije, moja nožnica pa je ''ozka''. Bi bilo bolje uporabljati enko?

Drugače sem s skodelico zelo zadovoljna. Prvi dan sem imela male težave z vstavljanjem, pri odstranjevanju skodelice pa moram vedno ''pritisniti'', ker tudi meni zleze navzgor in je ne morem doseči. Zgodilo sem je že tudi, da vakuum ni hotel popustiti in me je zelo bolelo, vendar je bilo vsak dan lažje. Mani definitivno ni žal, ker me je pri tamponih zadnje dni vse bolelo, pa tudi pri spolnih odnosih po menstruaciji sem čutila bolečino. Pri skodelici pa res ničesar ne čutiš.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#387 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 June 2008 - 06:07 PM

Ma frida je zrajcana vrjemte mi, ne glede na to, a vstavla not skodelco al pa kej druzga laugh.gif
tist, da mi ne gre v račun ni blo mišln da ne razumem njihove uporabe or smth... ampak pač tko ful nism za skodelce pač
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#388 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11860 posts

Posted 15 June 2008 - 06:20 PM

rea, i love you laugh.gif laugh.gif
  • 0

#389 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 16 June 2008 - 08:22 AM

Fabulous skodelica ti ne mpre razčirit nožnice, ker se prilega stenam. Tudi po porodu gre nožnica nazaj v svojo velikost. Jaz iman 2-ko in se mi zdi da mi je prav smile.gif lepo se mi vsidra in imam tudi zelo močne slapove, pomoje mi noben vložek ali tampon ne bi zdržal niti eno uro.
Crna zakaj ti še vedno ne gre?

• 0

#390 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 16 June 2008 - 08:27 AM

Ne vem, če gre čisto na svojo velikost nazaj.... Moj dragi je imel v preteklosti nekaj "izkušenj" z ženskami, ki so že rodile in pravi, da je čisto drugače (niso tako ozke).

bela - boli jo. Jaz se tudi ne bi upala nekaj časa rinit not, če bi me močno bolelo.
  • 0

#391 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 17 June 2008 - 09:08 PM

ravno zato se mi zdi škoda, da Crna nebi delila z nami svoje tehnike oz. težav, in bi morda padel kakšen uporaben nasvet.
ker če se skodelica prepogne ni večja od majhnega penisa smile.gif in če gledam po sebi, skodelice sploh ne čutim, ko jo imam vstavljeno.
  • 0

#392 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 18 June 2008 - 08:26 AM

mene kar stisne, če bi si morala rinit skodelico v moj cvetić. imam občutek, da bi imela neprijeten in boleč občutek... in potem, ko greš na stranišče jo daš ven, izprazniš in opereš. ne to res ni zame biggrin.gif
  • 0

#393 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 18 June 2008 - 08:53 AM

No ja, tudi jaz sem tako mislila (kot že rečeno sem ozka). Pa ni nič kaj hudo. Kot bi dajal tampon not. V službi sem s sabo na WC vzela higienske robčke. Sploh ni take packarije, kot sem mislila da bo. Pač zliješ v WC, obrišeš z robčkom in vstaviš nazaj not. Izi pizi biggrin.gif
  • 0

#394 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 18 June 2008 - 09:56 AM

juhuuuu Ancka, štekaš zdej zakaj smo tako blesave na lunettko...joj čakaj ko greš na morjeeeeeee!!!!! Plavat brez da laufaš na wc!!:)
  • 0

#395 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26102 posts

Posted 18 June 2008 - 10:05 AM

Ne grem na morje tongue.gif Mogoče na Kolpo enkrat ali dvakrat med vikendom tongue.gif
  • 0

#396 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 20 June 2008 - 01:02 PM

ha ha ančkap. potem pa kar v bani ...smile.gif hec:)

včeraj je moja prijateljica prišla k meni, prvi dan menstruacije z lunettko. Kupila si je enkico in mi na vratih reče "jaz si bom prvč to vstavila pred teboj, ker res cvikam"...no in jaz ji vse podrobno razložim, da ja ne bo v paniko padla in se vneto pripravim, da se bo kobacala po kopalnici...no in ona gre v wc, v minuti pridi ven , si prižge čik in reče "in ti men govoriš da je kao težko"...ne bodi si ga len, jaz njej naj si jo sedaj ven izstavi...in zopet ona v minuti pride ven iz wc : "in kaj naj bi bilo tukaj težkega?" jaooooo mi je bilo kar nerodno, da sem se jaz prvič tako kobacala in jo totalno pripravila na možno paniko jaooo....ha ha..smile.gif
  • 0

#397 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 20 June 2008 - 01:14 PM

fajn laugh.gif
  • 0

#398 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 20 June 2008 - 04:12 PM

pa ja že skoz vam skušam dopovedat, da je stvar zares enostavna. smile.gif in fajn smile.gif
  • 0

#399 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 20 June 2008 - 05:44 PM

Replika na en post nekje zgoraj na tej strani:

Nimam nobene extra tehnike, tudi samo vstavljanje ni bilo nekaj porodno boleče. Malo je zoprno, ampak gre. Kar je mene bolelo je zgleda ta vakuum, s katerim se skodelca zalima noter. Jaz sem dobila ful močne krče v nožnico, niti ne pri vhodu (tam sem sicer čutila tisti jebeni pecelj, ki ga nisem odrezala), ampak globje noter. In je blo zlo zlo boleče. Mogoče pač ne prenesem tujkov noter ermm.gif . Tam občutek sem mela, kot da se mi je mogoče nalimala na maternični vrat. Sem jo sicer še popravljala, pa ni kaj dosti pomagalo.
Ne znam si najbolje predstavljat kako globoko je bila, sicer sem jo čutila tam nekje zadaj pri vratu, a sem jo v določeni pozi tudi brez pritiskanja dosegla, sicer ne najbolje. S pritiskanjem pa je itak malo ven zlezla in sem jo lažje zagrabila.
Vakuum mi pa nekajkrat ni hotel popustit, tisto je bolelo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#400 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 23 June 2008 - 11:11 AM

crna pomojem si ti imela kalsicne mesntrualne krce. Skoda, da ti ne ustreza..sad.gif(
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users