Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#381 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 November 2007 - 05:34 PM

Jaz pa še od pomladi furam Alverdin deo z eteričnimi olji, brez alkohola in aluminija. Pa mi je čisto fajn. Potenja ne preprečuje, le vonj prekrije, kar pa pri meni ni problem ker se čez zimo minimalno potim (če ne grem od doma sploh ne uporabljam deota, pa je vse ok).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 25 November 2007 - 06:13 PM

Jaz imam tudi tega in mi je čisto ok. smile.gif
  • 0

#383 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 25 November 2007 - 06:21 PM

Meni je od Alverde nekak premalo. No, zavisi od tega kaj počnem. Pozimi pa švicnem stalno, ko hodim malo hitreje recimo 15-20 min pod jakno in potem pridem na toplo dry.gif Pozimi bolj švicam kot poleti imo.
Aja, jutri bom vzela en deo od Logone, da sprobam.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#384 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 November 2007 - 09:37 PM

js sm odkrila deodorant, k mi totalno sede, po celem dnevu še vedno diši malo, popolnoma nevtralizira vonj potu. to je adidasov deo roll on sensitive. kokr je sprej zanič, je roll on res fenomenaln. ne ločim se več od njega! biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#385 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 November 2007 - 09:45 PM

QUOTE(Blondi @ 25. 11. 2007 - 18:21) View Post
Pozimi pa švicnem stalno, ko hodim malo hitreje recimo 15-20 min pod jakno in potem pridem na toplo dry.gif

Ohja, to preprosto tudi sama obožujem! mad.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#386 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 13 December 2007 - 09:29 PM

jaz imam trenutno od nike-a srebrnega, extra long lasting in mi je res ful v redu pa noro lepo diši tudi po celem dnevu
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#387 PANTOmima

PANTOmima

sramežljivec

• Člani
  • 24 posts

Posted 26 December 2007 - 07:34 PM

Že dobro leto zvesta MATISovemu roll'on Reponse Corps Beaute.
Je brez vonja in po nanosu in celodnevnemu švicanju moje pazduhe tudi! Toplo priporočam laugh.gif
  • 0
The devil is in the detail!

#388 bozica_no1

bozica_no1

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 27 March 2008 - 07:49 PM

QUOTE(_M_ @ 23. 4. 2006 - 10:43) View Post

verjetno ni zdravo, kot še ogromno drugih stvari danes.
očitno se nobena od vas tolk ne poti, ampak ne veste kako je, če imaš flek na majci, tudi če nič ne počneš, takoj po tuširanju zjutraj, preden se odpraviš kam, že zašvicaš, kriza.
In v takem primeru bom pač poskusila vse,
trenutno vam ne morem povedati, kakšno olajšanje je to zame, da lahko dejansko nekam grem v barvni majčki ne da bi po pol ure imela že fleke pod pazduho in se bala dvignit roke v zrak... biggrin.gif

enake probleme imam tudi jst, noben deodorant mi ne pomaga pa naj bo še tako cenjen. probala bom od Vichy-ja pa tega Hidrofugal forte in sporočim kako bo. vem da je potenje zdravo ampak kokr si ti rekla, tisti ki se ne potijo tudi ko nič ne delajo, nas ne morejo razumeti kako je to neprijetno in nelagodno in prav zavidam tistim, ki nimajo teh problemov.
papa

• 0

#389 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 30 March 2008 - 07:30 PM

QUOTE(pinga @ 28. 11. 2007 - 22:37) View Post

js sm odkrila deodorant, k mi totalno sede, po celem dnevu še vedno diši malo, popolnoma nevtralizira vonj potu. to je adidasov deo roll on sensitive. kokr je sprej zanič, je roll on res fenomenaln. ne ločim se več od njega! biggrin.gif

JS tut thumbup.gif totalno super je

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#390 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 April 2008 - 08:26 AM

pa ma aluminijev klorohidrat tale adidasov?

Js imam iste probleme kot Fluffy in Blondi, uporabljam pa deo od Dove in ful pomaga. Samo ima aluminij in bi rada našla kako alternativo. Sem uporabljala Bionsen, pa se mi zdi da dobi ful močen vonj po določenem času.
  • 0

#391 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 09 April 2008 - 10:01 AM

jaz tudi tokrat uporabljam od dove, sem zadovoljna. Jaz se brijem pod pazduho, in sem prenehala se mazati takoj po britju, raje kako uro kasneje. Nekje sem brala, da tole kao ni vredu. No saj so lahko samo bučke ampak sedaj kar prakticiram, da se ne mazem takoj po britju.
  • 0

#392 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 09 April 2008 - 02:44 PM

Freya_ za točno tega nevem ampak predvidevam da ga nima, ker ostali ga tud nimajo.
Adidas For Women Action 3 Anti-Perspirant, Pure se mi tut ful dopade, pa če ti kj pomaga ti še sestavine dam wink.gif
Ingredients
Cyclopentasiloxane , Stearyl Alcohol , Hydrogenated Polydecene , Hydrogenated Castor Oil , Fragrance , Caesalpinia Spinosa Gum , Glyceryl Stearate , PEG-100 Stearate , Sorbitan Sesquioleate , Sucrose Stearate , Silica , Cotton Powder - Gossypium Herbaceum
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#393 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 10 April 2008 - 09:13 AM

freya, moj adidasov je mel aluminijeve stvari not
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#394 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 10 April 2008 - 05:27 PM

Trenutno imam od Sante kristall deo roll-on. Bom še videla, kako se obnese.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#395 Pokica

Pokica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 140 posts

Posted 12 April 2008 - 12:45 PM

Punce jaz bom na podlagi teh postov naslednji teden kupila od alverde, tega ki ga omenjate in takoj delim z vami....
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2008 - 10:12 AM

Jaz imam zdaj že nekaj časa Laverinega Basis deo roll-on. Meni je super, glede na to, da je naraven.
  • 0

#397 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 13 April 2008 - 10:17 AM

Jaz imam tud tega, kot ti Nila. Prej sem uporabljala Vichyjevega za občutljivo kožo, mi je bil fajn, sploh ker je bil brez vonja, ampak sem se zdej odločila za Lavero, k je naravna in na živalih ne testirajo.
Ampak Laverin zelo nevsiljivo diši, hitro se vpije in mi nobenih flekov ne pušča. Edino to mi ne gre v glavo, zakaj me mal peče, kadar se namažem po britju. Ampak ni panike, peče sam ene pol minutke.
  • 0

• Guests

Posted 13 April 2008 - 10:28 AM

Hm, mene pa nič ne peče. Mogoče zaradi cinka, kaj vem ... hmm.gif
  • 0

#399 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 13 April 2008 - 10:49 AM

Jaz imam tudi tega Laveringa in mi je všeč, sicer mi je bil na začetku malo neobičajen vonj ampak ni panike ker se ta vonj kmalu porazgubi smile.gif
  • 0
We must let go to live on.

#400 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 13 April 2008 - 11:26 AM

Trenutno uporabljanm Rexoninega z aloe vero. Zaenkrat se super obnese.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users