Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

• Guests

Posted 26 April 2008 - 12:20 AM

Zakaj ne? V enem samplu je za najmanj 30 nanosov. Pa vzameš 3 sample ene barve.
No, kakor hočeš, ampak fora je, da je v redni prodaji zelo malo odtenkov. Ne vem, če se kje blizu nas dobijo pro pigmenti.
Meni je od rednih samo Viola v bistvu toliko všeč, da bi imela celega. Nekaj bi si jih razdelila, ostale bom pa kar sample vzela, da prej vidim, kakšni so sploh. Sploh pa, ker je en cel kar drag.
  • 0

#382 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 26 April 2008 - 08:52 AM

Kinky, pomoje je nalašč napisala tako malo poštnine, da se ne bi na carini spomnili še kaj dodatno zaračunat. Saj kot praviš ni bilo težav... sweat.gif

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#383 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 April 2008 - 09:28 AM

Indeed. Poštnine pa ni napisala, ampak pač tako piše na nalepki, ko plačaš. Mah, whateva'! biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 26 April 2008 - 10:54 AM

Če bi katera kaj hotela s tiste strani s sampli (ki je tazadna nalimana), naj pove, ker bi jaz tudi vzela Entramauve, pa en glitter mogoče. Če se nas več zbere, pa vzamemo 4 ali več stvari, je poštnine 7 dolarjev in to razdelimo.
  • 0

#385 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 26 April 2008 - 10:55 AM

Ok, piggiji ki me zanimajo in so na strani so:

Fairylite, Vanilla, Kitschmas, mogoče Mauvement.

Pa Fuchsia, sem jo spregledala.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 26 April 2008 - 10:59 AM

Crna, ti misleš to stran Thebodyneeds ali uno, kjer so dražji?
  • 0

#387 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 April 2008 - 11:00 AM

Gledala sem na MAC strani, pa za cele piggieje, ne za sample (te lahko jst porabim takoj biggrin.gif ). Na tej TBN strani se tudi da cele pige naročit? ohmy.gif Tam pa so vsi, ki sem jih prej naštela.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 26 April 2008 - 11:03 AM

No, da bo jasno.

Na tej strani so sampli po 1, 59 dolarja. Poštnina se pa računa glede na količino. Tu lahko tudi kej naročimo.

http://www.thebodyne...m/pigments.html

Potem je pa še ta stran, kjer so sampli občutno dražji, je pa večja izbira, poštnine je pa 7 dolarjev, če se vzame 4 ali več stvari. Za tu vas sprašujem, če bi katera naročila kej, da bi zbrale vsaj 4 stvari, da si razdelimo poštnino.

http://starauctions....ebad375e0cc189f

Aja, sory Crna, nisem štekala. oops.gif To so potem tvoji celi pigiji, ok.
Na TBN se ne da celih naročit, mislim pa, da se na drugi strani da naročit cele...nisem pa zihar.

Edit: Prodajajo tudi stisnjene pigmente, če ima katera rajši v taki obliki senčke. Na drugi strani prodajajo to.
  • 0

#389 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 April 2008 - 11:12 AM

Ja Ciara, mene sempli niti ne zanimajo, bi si raje delila cele wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 26 April 2008 - 11:18 AM

OK, Crna smile.gif Na kolk delov bi pa delila? Samo na dva, al vsaj tri? Ker jaz ne bi imela pol nobenega od teh, ki si jih napisala, bi pa mela recimo tretjino Kitcmast...če se bo dobro izkazal, ker sample pričakujem. Namreč za Kitchmast sem slišala na youtube, da je čudne konsistence...čudno pride na veki, tak zabetoniran finish je, no.
Poročam, ko ga dobim, seveda. wink.gif

A res nobena ne bi nič iz ta druge strani?
  • 0

#391 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 April 2008 - 11:21 AM

Jaz bi tudi raje na tri, ker mi je polovica preobsežna za porabit.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 26 April 2008 - 11:46 AM

Super potem. Jaz ti javim takoj, ko Kitchmast probam.
Jaz bi Violo na tri, lahko pa tudi na dva, ker vem, da jo bom veliko uporabljala. Če nobena ne bo hotela, bom pa kar celo vzela.
  • 0

#393 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 26 April 2008 - 11:49 AM

QUOTE(ciara @ 26. 4. 2008 - 10:18) View Post

A res nobena ne bi nič iz ta druge strani?

Jst bi! Samo tole mi ni jasno, pri nekaterih stvareh piše Full size. blink.gif Smešno poceni.klik

A so sampli na tej strani res količinsko enaki, kot na tisti prvi strani? Ker pol se jih tukaj ne splača naročat, ane, raje kaj drugega, kar tam ne dobiš. ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 26 April 2008 - 11:57 AM

Ja, Jinadaze. Mislim, da je količinsko približno enako, na žalost. Sej jaz ne bi jemala tu, če bi tam imele vse te odtenke. Ampak Entramauve nimajo, pa glitterji so na 50% off. Tko da jaz bi to dvoje. Ja, splača se vzet stvari, ki jih tam nimajo. Vsekakor.

Zgleda, da je full size, če piše tko. Al pa jo povprašaj na email, da se boš prepričala. Jaz sem ji pisala in vprašala za poštnino, če je res samo 7 dolarjev. Da bom sigurna. smile.gif

• 0

#395 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 26 April 2008 - 12:15 PM

Ravno gledam, da je ogromno stvari (ne samo od MAC-a) full size, pa nenormalno poceni. ohmy.gif
Jo bom vprašala, ja.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 26 April 2008 - 12:36 PM

Ja, dej. Pa če bova sami mele 4 ali več stvari, bova pa pač samo midve vzeli, velja? Samo počakala bom, da mi odgovori glede poštnine, preden naročimo.
Pa mal me skrbi feedback, ker so ene trije napisali, da niso prejeli pošiljke. hmm.gif
  • 0

#397 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 April 2008 - 12:43 PM

Jaz bi se vama tudi pridružila. oops.gif
  • 0

• Guests

Posted 26 April 2008 - 12:55 PM

Ok, Lala. Sam mal moramo pazit, da ne bo peko 22 evrov s poštnino vred. Pa itak bomo počakale, da jaz pa Jina dobimo odgovore. Kaj pa glede tega feedbacka? Mene mal skrbi, da bi se kej zgubil.
Kaj pa bi ti mela Lala? Tko na hitrco, približno.
  • 0

#399 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 26 April 2008 - 12:58 PM

Na keri strani naj zdaj gledam ? ohmy.gif Malo sem se izgubila... oops.gif
  • 0

• Guests

Posted 26 April 2008 - 01:00 PM

http://starauctions....ebad375e0cc189f

Na teli.

Na ta drugi bomo pa najbrž pozneje jemale. Tudi tam se lahko pridružiš, seveda, če boš hotela. Tam so samo sampli od MAC in so cenejši. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users