Jump to content

Photo

Moj sanjski avto

• Please log in to reply
793 replies to this topic

#381 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 September 2009 - 08:28 PM

Ja, to je vsekakor res, da se črn avto prej segreje (črn avto brez klime je poleti norišnica) in se tudi vsak prahec vidi na njem. Ampak meni lepota črnega avtomobila daaaleč odtehta vse to, pač ga malo pogosteje pucaš. Ni mi ga čez črn avto in tudi ko si bom sama kupovala avto, ne bo nobena druga barva prišla sploh v upoštev. Recimo moja mati ima črn avto in mi je besno dober, medtem ko mi je enaka različica v recimo rdečem ali rumenem odtenku prav brezvezna, enostavno mu je odvzet tista skrivnostna privlačnost. biggrin.gif Za moje pojme naredi barva nepopisno veliko za avto, pa še nekega ful živega odtenka se pomoje naveličaš.

Princezin, boš vzela tri ali pet vrat?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#382 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2009 - 09:20 PM

QUOTE(lejck @ 3. 9. 2009 - 20:24) View Post

ja jst sm tut tko razmišljala, da črna je fajn, ampak so not you smile.gif bolš rdeč, rumen se prehitr umaže tongue.gif

sam a veš rdeča pa roza se tepeta tongue.gif

LOL, to pa res laugh.gif drugač tud velik rdeče nosim, če smo že na tem laugh.gif

QUOTE(Adriane @ 3. 9. 2009 - 20:31) View Post

Idealna je srebrna ˇ-ˇ A to najbrž ni v opciji, a? biggrin.gif

Srebrne nočem. Vsi avti pri naši bajti so srebrni in so od nekdaj bili. Srebrna mi je kr mal frustracijska ohmy.gif

QUOTE(monni @ 3. 9. 2009 - 20:36) View Post

Men je nabolj všeč rdeč pa še ogledala in kljuke imaš lahko črne.

Rdeč je šiki, ja, se strinjam.

Tkole je trenutno stanje:

- bela: najmanj šans, ker mi je pusta
- črna: meni super izgleda, ampak je preveč črnih avtov, nočem se izgubit nekje v povprečju laugh.gif pa tud to s segrevanjem je res... glede umazanije ne vem
- rdeč: je šiki, sexy pa še udarna rdeča je, kakršno imam rada
- rumen: men the best barva, malo posebna, ni velik rumenih, ampak se pa hitr umaže in ne vem no

Bel je iz igre biggrin.gif

Aja, Dilema, 3 vrata bo imel.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#383 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2009 - 09:38 PM

Odločila sm se, da tud črna ne. Nekak mi je brezveze dat 300€ več za črno.

Drugač je pa tud ta barva, sam ne vem, a mi je všeč ali ne, sploh ne vem.
IPB Image
  • 0

#384 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 08:49 AM

Najbolši je rdeč pa pol kombinacija s črno, pač črn blatnik pa ogledala! tongue.gif

Tale tazaden je tak medel, kr mal brezvezen, podoben rumenemu, se mi zdi, da tazga avta ne bi pogledala glih biggrin.gif

Men so teli citroenčki všeč, ampak so res tko posebno odštekani, tko da morjo met tut take udarne barve, se mi zdi, da jim te "svetle,navadne" barve ne pašejo.

pa še neki:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Felgne!

• 0

#385 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 08:51 AM

Jaz navijam za rdečega, mi je lušen C1 rdeč, mu paše ta barva ehe. Bela pa nekako ne.

Drugače pa glede barve, se poleti res pozna. Jaz imam srebrnega fant ima črnega in ko se poleti vsedeš v njegovega razgretega ali mojega je nekaj čisto drugega, razlika, definitivno je - v njegovem je nevzdržno, na kratko povedano. Pa še prat ga morem dosti bolj poredko. cool.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#386 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 09:15 AM

Jst sm enkrat gledala mitbusterje, pa so merli prav tole razliko v barvi in so ugotovil da je razlika skoraj za 10 stopinj. merli so tko da so postavili za cel dan na sonce dva enaka avtomobila belega in crnega. Je pa tut res, da kar se vročine tiče, vse primerjate razčične avte, je tut odvisno od same izdelave avtomobila.
Avto od staršev je temnejši pa je 10x bolj hladno notri, kot pa v mojem. Razlika je res očitna, ampak to je pač razlika med avti višjega/nižjega cenovnega razreda.

urejam. laugh.gif
  • 0

#387 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 September 2009 - 09:24 AM

Aja? No čudno ker njegov je novejši model od mojega drugače. No ja. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#388 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 09:25 AM

Sm takoj popravla, ker sm šla prevert in sm si čist narobe zapomnila biggrin.gif
  • 0

#389 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 09:27 AM

Ja, men so taki avtki ala Yaris, Beetle, Fiat 500, Miniji, Smartki, C1, ... ful všeč živahni, ker majo že tako obliko. Pa tud ta avtek tko veselo gleda (k da ma učke pa usta) in mu da udarna barva še več navihanosti.
Črne in bele barve avtomobilov se za moj okus podajo večjim ladjam ali pa kakšnim športnim avtomobilom, BMWjem, Audijem in podobnim.

Najbolj me trenutno vleče rdeča, ker je taka vesela, udarna rdeča. Rumena mi je tud všeč, zato še vedno mejčkeno oklevam... do popoldneva se upam da odločim biggrin.gif
  • 0

#390 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 09:28 AM

princeska, veš kaj tista rumena pa skoraj k vsem oblekam paše biggrin.gif
  • 0

#391 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 09:31 AM

lejčk laugh.gif
  • 0

#392 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 04 September 2009 - 09:43 AM

QUOTE(DiLeMa @ 3. 9. 2009 - 21:28) View Post

Ja, to je vsekakor res, da se črn avto prej segreje (črn avto brez klime je poleti norišnica) in se tudi vsak prahec vidi na njem. Ampak meni lepota črnega avtomobila daaaleč odtehta vse to, pač ga malo pogosteje pucaš.

enako
pa jaz si itak vsak teden posesam avto in ga peljem na pranje smile.gif (sicer pa bi to počela ne glede na barvo avta wink.gif )

meni pa rdeči ni všeč,
LOL se spomnim ko je ena moja kolegica, za darilo za 18 r.dan dobla presenečenje avto(rdeč) in namesto veselja in hvaležnosti znorela da se ona že ne bo vozila v rdečem kot kak gasilec. tongue.gif

mi je pa na tem avtu všeč ona čuda rumena??? barva
  • 0

#393 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 09:53 AM

Če bi tko gledali, bi nas potem vsak rumen avto spominjal na poštarskega, vsak rdeč na gasilskega, vsak črn na mrliški voz, moder/bel pa na policijo biggrin.gif

V glavnem rdeča proti rumena biggrin.gif una 'čudna' pastelna je pa neka mešanica med belo in svetlo zeleno, meni preveč pusta.
  • 0

#394 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 September 2009 - 09:54 AM

Mi imamo rdečega C1 biggrin.gif Glasujem za rdečo, ker je rumena barva precej grda.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#395 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 09:55 AM

A res mate? Fajn smile.gif kako se ti zdi? Mal je edin žalostno, da je 1.0 biggrin.gif

No ja, meni je rumena barva fuuuulllll lepa, sam na avtu se pa ne vem odločt, mešani občutki.
  • 0

#396 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 04 September 2009 - 09:57 AM

Če boš rabljenega kupovala princeska pol vzameš tistga, k je bolj ohranjen, če pa novega pol pa rdečega, ker, če se odločiš ga prodajat, boš mela več kupcev kot za poštarskega tongue.gif

Men je tut rumena lepa, ampak na tem avtu je taka umetna, čudna rumena.

princeska, ampak rumena bol paše k roza k rdeča... laugh.gif

• 0

#397 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 10:00 AM

Novega kupujem, ja.

Ma ja rumeno bi mogla v živo vidt... no sej tud rdečo. Bom probala realne fotke najt.

Hevea, a je ta realna???

IPB Image

ali ta

IPB Image
  • 0

#398 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 September 2009 - 10:08 AM

Nekje vmes biggrin.gif Odvisno kolko sije sonce.

Drugače je pa meni avto ful fajn, tak lep pregleden, čeprav je mahjen, ni ful nagužvan, klima dela super, pa še za parkirat je idealen, povsod ga stlačiš. Je pa res, da dirjat z njim ravno ne moreš, že pri 100/h precej tuli.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#399 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 September 2009 - 10:13 AM

Ja, močen glih ni, sam to je mojim tastarim še bl všeč, so rekli, d abodo dal za manj močnga še več keša zraven haha biggrin.gif ma dobr je... kaj pa za po avtocesti?

Ej kakšen je pa notri? A ste vi kej dodatno izbirali?
  • 0

#400 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 September 2009 - 10:15 AM

Ma sej gre po avtocesti, samo moraš pač radio prižgat, da ne poslušaš tistega dretja, ko daš na gas laugh.gif Notrajnost se mi zdi da je siva, pomojem nismo nič specialnega vzemali, ampak ne vem biggrin.gif

IPB ImageIPB Image

Tak je. tongue.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users