Frida, Topshop ima ceno 26€

Nega nog
Posted 16 July 2014 - 10:15 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 17 July 2014 - 10:51 PM
Jaz prikrito vohunim v tej temi in čakam, da boste oznanile, kje se najceneje dobi pristno jajce in če je krema res tako krasna!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 18 July 2014 - 08:43 AM
Kremo imam od včeraj, zaenkrat je ok, lepo se vpije. Če so res takšni učinki, kot pravi Ananas, pa še javim.
Za jajce tudi jaz čakam
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 July 2014 - 09:38 AM
Jaz sem zadnjič nekaj podobnega, kot je to jajce, videla v DM-u pa ne vem, če ni na škatlici pisalo ped mouse.
Ne spomnim se točno.
The only thing standing between you and your goal
is the bullshit story you keep telling yourself
as to why you can't achieve it.
Jordan Belfort
Posted 18 July 2014 - 09:52 AM
http://www.boots.com...emover_1049072/
Jaz imam že par let tole zadevo in je super. Res odstrani trdo kožo, tudi začetek kakšnih otiščancev. Tiste pile in plovci so blažev žegen, tole pa res pomaga. Jaz ga uporabljam po tuširanju na zmehčani koži. Parkrat potegnem (pete, ta velik prst in blazinice, ker se mi tam dela nekekšen otiščanec), namežem z dobro kremo in to je to. Je super nadomestilo za tisto britev s katero operirajo pedikerke in meni slabo ratuje, že ob misli, da bi tisto sama uporabljala.
Sem ga pa kupila v dmju kakšne 4 leta nazaj (mislim, da takrat, ko sem bila noseča) in je praktično neuničljiv.
Posted 18 July 2014 - 06:21 PM
A to so neka rezila na tej Scholl zadevi?
Tudi mene zanima, če je tisto jajce tako wow. Jaz uporabljam Balea pilo, ki mi je sicer super, ampak se mi po par dneh že pozna taka čudna, rahlo trda koža. Mažem se pa trenutno tudi z Baleino kremo za stopala z ureo. Ne vem, ali tudi z jajcem ali čim podobnim, koža ostane dlje časa mehka?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 18 July 2014 - 07:56 PM
Kok je zdaj dni, menda sem v ponedeljek uporabila jajce. Men je zakon, res. Vsak večer se mažem tudi s kremo Eubos, ki jo je ananas predlagala in imam še vedno lepe in gladke noge, cel dan sem v sandalih in se mi še nič suhe in bele kože ni pokazalo na stopalih. Bom sporočila ob naslednji uporabi.
Posted 18 July 2014 - 11:17 PM
Tudi mene zanima, če je tisto jajce tako wow.Jaz uporabljam Balea pilo, ki mi je sicer super, ampak se mi po par dneh že pozna taka čudna, rahlo trda koža. Mažem se pa trenutno tudi z Baleino kremo za stopala z ureo. Ne vem, ali tudi z jajcem ali čim podobnim, koža ostane dlje časa mehka?
Ja, na tej scholl zadevi so neka rezila, ki pa niso ostra. Recimo na roki, kjer je mehka koza ni nobenega ucinka, posledic in bolecine. V bistvu postrga suho kozo, nemogoce pa je, da se ranis.
Posted 19 July 2014 - 08:57 AM
Tudi mene zanima, če je tisto jajce tako wow.
Jaz uporabljam Balea pilo, ki mi je sicer super, ampak se mi po par dneh že pozna taka čudna, rahlo trda koža. Mažem se pa trenutno tudi z Baleino kremo za stopala z ureo. Ne vem, ali tudi z jajcem ali čim podobnim, koža ostane dlje časa mehka?
http://www.cudovita....18#entry1144953
Meni je jajce zakon. Pa praktično za potovanja je tudi. Z mano gre povsod.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 19 July 2014 - 05:01 PM
Jaz sem od danes ponosna lastnica jajca.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 19 July 2014 - 05:09 PM
Posted 19 July 2014 - 06:00 PM
Ful dobr, a si na netu naročila?
Posted 20 July 2014 - 09:57 PM
Ne, kar v DM-u kupila, ta Pedi Maus. Nisem še probala, ker imam ravno sveže urejene noge.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 July 2014 - 10:08 PM
Napiši potem kako se ti zdi.
Posted 21 July 2014 - 06:11 AM
Jina poročaj, bom jaz tud nabavial če je za kaj. Scholl gel pa že imam, dvakrat uporabljen zaenkrat.
Posted 21 July 2014 - 06:55 PM
Aja, sem pa mislila, da je dražje to jajce iz DM-a. Mogoče bom nabavila tudi jaz, bom še počakala na kakšno mnenje tukaj.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 July 2014 - 03:06 PM
Moja kolegica ima to jajce iz DM-a pa je precej zadovoljna. Ampak sem ji rekla, da njeno mnenje ni relevantno, ker nima nekih težav s trdo kožo na stopalih.
[Napoleon]
Posted 22 July 2014 - 09:13 PM
Po sili razmer sem danes v Zagrebu v Bipi kupila tole kremo. Za silo je, za kaj več pa ne...
Posted 23 July 2014 - 01:08 PM
Marmelada, kako si zadovoljna z Baleino ureo?
Imam Gewohl med Lipidro kremo, mi odgovarja, ampak sem pripravljena menjati za kaj cenejšega in enako učinkovitega. Nimam posebnih problemov s trdo kožo, vendar mi samo krema za telo na stopalih ne zadošča.
Jajce me zaenkrat še ne mika. : ))
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users