Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#381 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 January 2007 - 12:26 PM

Čist tko sem se spomnila, ko sem brala post bluberry - o krastah pa to; en kolega mi je pripovedoval, da je njegova kolegica čisto mahnjena na kraste - da jih vtrga dol z vsakega prijatelja in jih poje .

Gross. blink.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#382 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 January 2007 - 12:28 PM

Moje navade:
-absolutno morm sedet na busu zjutri drugač sem še cel dan tečna in če ne dobim sedeža oprezujem za jim kot sokol
-sovražim cmokanje kakršnokoli in pokanje s čigumijem-preden grem na bus gledam če kdo žveči i ga pustim da gre potem na bus pred mano da vem kam se usesti ne da bi se mi zmešalo
-sovražim glasno vlečenje hrane iz zob(ne vem kako opisat), tistega ki to dela bi ga najraje pretepla
-imam svoj sistem pospravljanja v pomivalni stroj in prelagam ker mami narobe zloži
-imam svojo skodelico za kavo
-ko se res učim se praskam po lasišču in sem na koncu kot strašilo
- ne morem se upreti mozoljem večioma, kljub temu da si obljubim da tega ne bom več počela
-ko pridem v prostor, kjer so jludje jih ne pogledam, ker vem da oni mene pogledajo in to pričakujejo od mene
-tudi jaz ko godim sama okoli si izmišljam dialoge
-ne prenesem če nož s katerim se reže salama uporabijo tudi za kruh, ker se čuti priokus
-ne prenesem razkuhanih testenin in riža
-ne maram(večinoma) hodit jest na bone ker vem da samo služijo na meni in me ne postrežejo tako kot ostale
-ne jem mrzlega krompirja

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#383 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 January 2007 - 12:46 PM

QUOTE(frcica @ 7. 1. 2007 - 12:28) View Post

-tudi jaz ko godim sama okoli si izmišljam dialoge

Ej isto!! In včasi se tko vživim in me zanese, da začnem naglas govorit!! In pol me folk gleda kot da sem motena biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#384 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 January 2007 - 12:47 PM

Ja al pa ratam slabe volje ker se preveč vživim biggrin.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#385 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 January 2007 - 12:52 PM

Jajaja! biggrin.gif Al pa grem preveč fantazirat in sem pol slabe volje ker vem da se ne bo uresničlo. biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#386 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 January 2007 - 01:15 PM

sovražim glasno vlečenje hrane iz zob(ne vem kako opisat), tistega ki to dela bi ga najraje pretepla

U, a to je tisto, ko si hočejo dobesedno pocuzat hrano izza zob?
Uh, me kar zmrazi! Ful sovražim to! mad.gif down.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

• Guests

Posted 07 January 2007 - 01:19 PM

QUOTE(crna @ 7. 1. 2007 - 12:26) View Post

Čist tko sem se spomnila, ko sem brala post bluberry - o krastah pa to; en kolega mi je pripovedoval, da je njegova kolegica čisto mahnjena na kraste - da jih vtrga dol z vsakega prijatelja in jih poje .

Gross. blink.gif

No, to pa je naravnost ogabno. Bljak! blink.gif

• 0

#388 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 January 2007 - 01:32 PM

Jz pa štejem razne stvari k sm na busu.

Vijake, tiste crtice na srednjem kroznem delun vedno opazujem, itd...
  • 0

#389 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 January 2007 - 01:47 PM

Jaz tudi stalno štejem. In v stvareh iščem neko logiko - recimo prevleke za sedeže v avtu imajo nek vzorec. In potem tako dolgo tuhtam, dokler ne ugotovim, kakšen je vzorec in kako si sledi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#390 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2007 - 02:01 PM

QUOTE(crna @ 7. 1. 2007 - 12:26) View Post

Gross. blink.gif

Skoraj sem prek vrgla zaj...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#391 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 January 2007 - 02:13 PM

Še ene par:
-ne maram pene na kavi, če jo dobim v lokalu jim jo strpam v pepelnik-bodo vedl za drugič, kaj pomeni kava z mlekom kaj pa capuccino!
-preden grem spat more bit soba pospravljena
-grizenje notranje strani ust
-povoham preden dam neznano hrano v usta
-stikam ljudem v kopalnici-vem da ni lepo oops.gif
-ogledujem stanovanja ljudi in jih v mislih preurejam kar mi ni všeč
-ni mi všeč če dobim knjigo za darilo brez posvetila
-ne znam se vljudnostno smehljati
-ne maram ko čakam na wc v lokalu da se ti ženska ki pride ven nasmehne-ne razumem zakaj se to dogaja?
-ljudi, ki v lokalu glasno govorijo svoje globokoumnosti
-neargumentiranost in stavki"ja to tko je!"
no bo zaenkrat dost
  • 0

#392 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 January 2007 - 02:39 PM

ne maram ko čakam na wc v lokalu da se ti ženska ki pride ven nasmehne

Ja, jaz tudi ne! mad.gif
Zato ponavadi tiste osebe ki pride ven sploh ne pogledam. cool.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#393 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 07 January 2007 - 03:11 PM

-hišo posesam čist vsak dan
-avto posesam čist vsako soboto
-živčnega fašem če morem koga kam peljat v avtu,ker se potem umaže,zato sem vedno tiho ko kdo rabi prevoz oops.gif
-če pa že peljem koga(kar je 1krat na 6 mesecev,)pa takoj spet vse posesam ko pridem domov
-isto je z obiski,takoj ko odidejo,vse posesam
-v hladilniku mora bit vse tipi-topi
-pred spanjem mora bit cela hiša tipi topi če ne ,ne morem zaspati
-budilko imam vedno narihtano na sodo število
-nujno sproti brišem vse sms-e, če ne se mi zdi da nimam reda in nimam urejeno
-vsak dan si operem lase,se pobrijem pod pazduho in lulo,če ne se bi mi verjetno vtrgalo
-ne maram da je kdo v moji sobi niti za minuto,niti fanta ne kličem k sebi,niti ne pustim da spi tu
  • 0

#394 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 January 2007 - 04:53 PM

Meni je pa ravno to pretiravanje okoli čistoče v avtu ful bedno - moj kolega pod razno ne pusti da bi se kadilo, pilo, ali jedlo v avtu - raje te pošlje stat ven, tudi sredi zime, samo da je njegov avto čist (da niti ne omenjam, da je bil avto na pragu razpada, no malo kasneje se je pa res razpadel v neki neprijetni situaciji). Nič osebnega, samo mi je pa ultra primitivno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#395 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 January 2007 - 05:02 PM

Jz nebi pusti kadit v mojmu avtu. Zasmradis use zice.

Hrana pijaca je tut pod vprasajem. Ce pazis je ok.
  • 0

#396 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 January 2007 - 05:06 PM

me smo mele zadnc piknik v avtu. pa smo mele kozarcke s sokom postavljen tm gor pred sipo na uni sivi polici. in pol so kr nakenkrat kozarcki padl na tla lol1.gif kok smo se smejale, lastnica avta se posebi haha biggrin.gif sej smo sle pol po rolco skret paprija da smo pobrisale vse, tko da je blo kul. vazn, da smo me suhe ostale biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#397 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 07 January 2007 - 05:08 PM

QUOTE(TiTa @ 7. 1. 2007 - 15:11) View Post

-hišo posesam čist vsak dan
-avto posesam čist vsako soboto
-živčnega fašem če morem koga kam peljat v avtu,ker se potem umaže,zato sem vedno tiho ko kdo rabi prevoz oops.gif
-če pa že peljem koga(kar je 1krat na 6 mesecev,)pa takoj spet vse posesam ko pridem domov
-isto je z obiski,takoj ko odidejo,vse posesam
-v hladilniku mora bit vse tipi-topi
-pred spanjem mora bit cela hiša tipi topi če ne ,ne morem zaspati
-budilko imam vedno narihtano na sodo število
-nujno sproti brišem vse sms-e, če ne se mi zdi da nimam reda in nimam urejeno
-vsak dan si operem lase,se pobrijem pod pazduho in lulo,če ne se bi mi verjetno vtrgalo
-ne maram da je kdo v moji sobi niti za minuto,niti fanta ne kličem k sebi,niti ne pustim da spi tu

frik na čistočo biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#398 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 07 January 2007 - 05:10 PM

Sama ne kadim, moji prijatelji pa in ni nikakršne panike, dokler avto lepo prezračiš (v pepelniku pa itak ni nič pepela, ker ga otresajo čez šipo).

Ajd, pije se lahko samo ako se res pazi da ni nič politega. Dasiravno sem ravno jaz nazadnje nekaj polila oops.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#399 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 January 2007 - 08:41 PM

TiTa,
si me ful nasmejala. laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#400 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 07 January 2007 - 08:44 PM

Krasto poje?mislim to kar ona požre al kaj? thumbup.gif
in to od drugega-kaj bolj ogabnega pa še ne.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users