Gross.
najbolj nenavadne navade
Posted 07 January 2007 - 12:26 PM
Gross.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 January 2007 - 12:28 PM
-absolutno morm sedet na busu zjutri drugač sem še cel dan tečna in če ne dobim sedeža oprezujem za jim kot sokol
-sovražim cmokanje kakršnokoli in pokanje s čigumijem-preden grem na bus gledam če kdo žveči i ga pustim da gre potem na bus pred mano da vem kam se usesti ne da bi se mi zmešalo
-sovražim glasno vlečenje hrane iz zob(ne vem kako opisat), tistega ki to dela bi ga najraje pretepla
-imam svoj sistem pospravljanja v pomivalni stroj in prelagam ker mami narobe zloži
-imam svojo skodelico za kavo
-ko se res učim se praskam po lasišču in sem na koncu kot strašilo
- ne morem se upreti mozoljem večioma, kljub temu da si obljubim da tega ne bom več počela
-ko pridem v prostor, kjer so jludje jih ne pogledam, ker vem da oni mene pogledajo in to pričakujejo od mene
-tudi jaz ko godim sama okoli si izmišljam dialoge
-ne prenesem če nož s katerim se reže salama uporabijo tudi za kruh, ker se čuti priokus
-ne prenesem razkuhanih testenin in riža
-ne maram(večinoma) hodit jest na bone ker vem da samo služijo na meni in me ne postrežejo tako kot ostale
-ne jem mrzlega krompirja
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 January 2007 - 12:47 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 January 2007 - 12:52 PM
Pablo Picasso
Posted 07 January 2007 - 01:15 PM
U, a to je tisto, ko si hočejo dobesedno pocuzat hrano izza zob?
Uh, me kar zmrazi! Ful sovražim to!
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 January 2007 - 01:19 PM
Čist tko sem se spomnila, ko sem brala post bluberry - o krastah pa to; en kolega mi je pripovedoval, da je njegova kolegica čisto mahnjena na kraste - da jih vtrga dol z vsakega prijatelja in jih poje .
Gross.
No, to pa je naravnost ogabno. Bljak!
Posted 07 January 2007 - 01:32 PM
Vijake, tiste crtice na srednjem kroznem delun vedno opazujem, itd...
Posted 07 January 2007 - 01:47 PM
Posted 07 January 2007 - 02:01 PM
Čist tko sem se spomnila, ko sem brala post bluberry - o krastah pa to; en kolega mi je pripovedoval, da je njegova kolegica čisto mahnjena na kraste - da jih vtrga dol z vsakega prijatelja in jih poje .
Gross.
Skoraj sem prek vrgla zaj...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 January 2007 - 02:13 PM
-ne maram pene na kavi, če jo dobim v lokalu jim jo strpam v pepelnik-bodo vedl za drugič, kaj pomeni kava z mlekom kaj pa capuccino!
-preden grem spat more bit soba pospravljena
-grizenje notranje strani ust
-povoham preden dam neznano hrano v usta
-stikam ljudem v kopalnici-vem da ni lepo
-ogledujem stanovanja ljudi in jih v mislih preurejam kar mi ni všeč
-ni mi všeč če dobim knjigo za darilo brez posvetila
-ne znam se vljudnostno smehljati
-ne maram ko čakam na wc v lokalu da se ti ženska ki pride ven nasmehne-ne razumem zakaj se to dogaja?
-ljudi, ki v lokalu glasno govorijo svoje globokoumnosti
-neargumentiranost in stavki"ja to tko je!"
no bo zaenkrat dost
Posted 07 January 2007 - 02:39 PM
Ja, jaz tudi ne!
Zato ponavadi tiste osebe ki pride ven sploh ne pogledam.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 January 2007 - 03:11 PM
-avto posesam čist vsako soboto
-živčnega fašem če morem koga kam peljat v avtu,ker se potem umaže,zato sem vedno tiho ko kdo rabi prevoz
-če pa že peljem koga(kar je 1krat na 6 mesecev,)pa takoj spet vse posesam ko pridem domov
-isto je z obiski,takoj ko odidejo,vse posesam
-v hladilniku mora bit vse tipi-topi
-pred spanjem mora bit cela hiša tipi topi če ne ,ne morem zaspati
-budilko imam vedno narihtano na sodo število
-nujno sproti brišem vse sms-e, če ne se mi zdi da nimam reda in nimam urejeno
-vsak dan si operem lase,se pobrijem pod pazduho in lulo,če ne se bi mi verjetno vtrgalo
-ne maram da je kdo v moji sobi niti za minuto,niti fanta ne kličem k sebi,niti ne pustim da spi tu
Posted 07 January 2007 - 04:53 PM
vuelvo a vos,
Posted 07 January 2007 - 05:02 PM
Hrana pijaca je tut pod vprasajem. Ce pazis je ok.
Posted 07 January 2007 - 05:06 PM
Posted 07 January 2007 - 05:08 PM
-hišo posesam čist vsak dan
-avto posesam čist vsako soboto
-živčnega fašem če morem koga kam peljat v avtu,ker se potem umaže,zato sem vedno tiho ko kdo rabi prevoz
-če pa že peljem koga(kar je 1krat na 6 mesecev,)pa takoj spet vse posesam ko pridem domov
-isto je z obiski,takoj ko odidejo,vse posesam
-v hladilniku mora bit vse tipi-topi
-pred spanjem mora bit cela hiša tipi topi če ne ,ne morem zaspati
-budilko imam vedno narihtano na sodo število
-nujno sproti brišem vse sms-e, če ne se mi zdi da nimam reda in nimam urejeno
-vsak dan si operem lase,se pobrijem pod pazduho in lulo,če ne se bi mi verjetno vtrgalo
-ne maram da je kdo v moji sobi niti za minuto,niti fanta ne kličem k sebi,niti ne pustim da spi tu
frik na čistočo
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 07 January 2007 - 05:10 PM
Ajd, pije se lahko samo ako se res pazi da ni nič politega. Dasiravno sem ravno jaz nazadnje nekaj polila
vuelvo a vos,
Posted 07 January 2007 - 08:41 PM
TiTa,
si me ful nasmejala.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 January 2007 - 08:44 PM
in to od drugega-kaj bolj ogabnega pa še ne.
WINK (fake one)
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users