Jump to content

Photo

kaj študirate

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#381 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 07 November 2006 - 06:18 PM

aaa zej wem biggrin.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#382 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 07 November 2006 - 07:24 PM

PF v Ljubljani.
  • 0

#383 Barbii

Barbii

sramežljivec

• Člani
  • 37 posts

Posted 08 November 2006 - 08:03 PM

Pozdravljeni!

Jaz študiram angleščino s književnostjo in nemščino s književnostjo. In sem tako nesrečna, da ... najprej je bla moja želja razredni pouk pa so mi vsi pravli, ker mi jgrejo jeziki, da naj grem raje nem in slo ... pol pa sn si misla ... zaka pa ne bi dva jezika pa to pa z ang nisem imela težav nikoli, ampak sedaj mi je pa tako brezvezna pa sploh mi ni fajn, prisilim se, da grem na predavanja. Ne vem kaj naj, ker sem ponavljane oz. prepis že izkoristila. Nem je fajn, sam ang neeeeeeeee :/ Zelo rada bi bila na razrednem pouki, ker bi z zanimanjem študirala.
  • 0

#384 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 08 November 2006 - 09:44 PM

QUOTE(Barbii @ 8. 11. 2006 - 22:03) View Post

Pozdravljeni!
Jaz študiram angleščino s književnostjo

Jaz bi pa to tvoje breme z veseljem nase sprejela, ce bi se dalo! Obstaja pa se opcija izrednega studija, ce te nekaj resnicno veseli in si zelis, nikoli ni prepozno!
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#385 Barbii

Barbii

sramežljivec

• Člani
  • 37 posts

Posted 08 November 2006 - 10:41 PM

QUOTE(black_sweety @ 8. 11. 2006 - 21:44) View Post

Jaz bi pa to tvoje breme z veseljem nase sprejela, ce bi se dalo! Obstaja pa se opcija izrednega studija, ce te nekaj resnicno veseli in si zelis, nikoli ni prepozno!

Ja, sam žal za razredni pouk ni nikjer izrednega študija so mi povedali, razen za 3. in 4. letnik :/
  • 0

#386 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 02:06 PM

Jaz pa študiram Sinologijo....in mojega študija ne bi zamenjala za nič na svetu...to je to..in v tem se vidim cool.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#387 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 November 2006 - 05:01 PM

ekonomijo cry.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#388 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 10 November 2006 - 05:38 PM

Špelca, zakaj pa jok? Ti ni všeč?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#389 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 January 2007 - 03:08 PM

QUOTE(cvetkolinka @ 6. 3. 2006 - 20:21) View Post

.. Kakšna študentka krajinske arhitekture tudi nima časa tipkarit po forumih? smile.gif .. Blazno me zanima kaj v tej smeri, modno oblikovanje, krajinska arhitektura ali pa kaj v zvezi z notranjim opremljanjem.. .. Je kaka sorodna dušica gor, mogoče poznate koga ki se je usmeril v to? Sicer sem 3.letnik, pa sem ga malo posračkala da nism šla na likovno gimnazijo, sem na splošni in mi je res kar malo žal:) Še posebej me skrbijo sprejemni izpiti? Ima kdo izkušnje??

Ok, tole sem pisala že lani, pa nisem nobenega konkretnega odgovora dobila.

Skratka, bliža se čas odločitev (zdej pa zares. ;) ), vpisov.. zbiram vse možna informacije. Ful bi mi pomagalo spoznat kakega študenta krajinske arh., al pa nekoga, ki se s tem že ukvarja. Zanimajo me predvsem sprejemni izpiti, take stvari. Kaka je možnost kej s študijem v tujini? .. Aja, pa kje se sploh v sloveniji da to študirat? Samo LJ?
Če je kak študent/ka mednarodnih odnosov, no, če se javi, to me tudi zanima. laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#390 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 29 January 2007 - 03:59 PM

moja bivša sošolka študira krajinsko arhitekturo pa ji je ful všeč!res, je rekla da je to to. na maturi ni bla ful blesteča, pa je pršla gor. itak je bl odvisno od preizkusa. jo bom prašala, če ti loh njen mail dam pa se bosta sami kej zmenile smile.gif.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#391 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 January 2007 - 02:35 AM

Moja kolegica je hotela na krajinsko pa ni prišla gor.

Največ ljudi jasno odleti na sprejemcih, tako da če nimaš opravljenega tečaja za risanje sploh ne pojdi, ker imaš minimalne možnosti da prideš gor. Sprejemci so glavni faktor.
Moraš pa prit tja z risarsko opremo in si tam cel dan in rišeš. Vem da imaš tri sklope - eden od teh je neka kompozicija z liki (krog, trikotnik in pravokotnik moraš postavit v neko smiselno kompozicijo), pa pošljejo te po faxu kjer moraš narisat/skicirat neke kipe, ki jih imajo razstavljene, pa še nekaj. Tako je vsaj blo za to leto.
Možnost zaposlitve mislim, da kar je, ker imaš odprtih dost področij, kjer lahko deluješ. Je pa to pri nas možno študirat le v LJ.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#392 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 30 January 2007 - 06:21 AM

Ja, in 30 folka sprejmejo vsako leto cry.gif
U dej, sahara, prosim ja. cool.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#393 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16988 posts

Posted 30 January 2007 - 12:32 PM

Odločam se med filozofsko in pedagoško fakulteto. Smer ang in zgo. Sem komi 3. letnik gim tak da mam še kr neki časa, pa bomo vidl kje bom na koncu pristala smile.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#394 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 30 January 2007 - 01:04 PM

QUOTE(crna @ 30. 1. 2007 - 2:35) View Post
... pa pošljejo te po faxu kjer moraš narisat/skicirat neke kipe, ki jih imajo razstavljene, pa še nekaj.

Pri nas na faksu (bioteh. fakulteta) ni nikakršnih kipov.... 3 zanikrne stavbe, par dreveščk vmes pa en pašnik za ovce. biggrin.gif

• 0

#395 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 30 January 2007 - 05:49 PM

Heh.. a ovčke tud mate?? laugh.gif

Sahara, ful ti hvala. kiss1.gif
  • 0

#396 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 January 2007 - 05:50 PM

ni za kej. smile.gif a sta se kej pametnga zmenile?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#397 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 30 January 2007 - 06:10 PM

Šele domov sem zdjle pršla. Najbrž bom jutr kej postorila v to smer, dans še delam dispozicijo za seminarsko + čekiram eno drugo opcijo študija; študij v tujini. Tak da še vse zlo na grobo formuliram kam in kako naprej. Mi bo pa zihr ful pomagalo tole, poročam absolutno, lahko da še koga tkle zanima. smile.gif

• 0

#398 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 January 2007 - 09:18 PM

ja, jst tud rahlo razmišljam o študiju v tujini. sam kaj ko so v igri veliki denarci...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#399 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16988 posts

Posted 31 January 2007 - 02:58 PM

In kam v tujino bi šle. Kr sm tudi jaz že o tem razmišljala ampak kot je že Princeska rekla so v igri vlki dnarci. Tak da če nimaš super štipendije ali staršev z debelo denarnico bo težka.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#400 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 31 January 2007 - 04:16 PM

jst če bi mela možnost bi šla kj v zvezi s fitoterapijo oz botaniko študirat (zdravilne rastline, uporaba, zdravljenje...) skratka neki v tem stilu, baje je v tujini to velik bl razširjen kot pri nas zaenkrat. v sloveniji bi blo neki temu podobnga farmacija sam tja itak ne bi prlezla - pa še pol bi na fizki tok letela de bi se kr kadil oops.gif no ja mam vsaj sredno tako narjeno... faks bom pa pač en drug zbrala
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users