kaj študirate
Posted 07 November 2006 - 06:18 PM

Posted 07 November 2006 - 07:24 PM
Posted 08 November 2006 - 08:03 PM
Jaz študiram angleščino s književnostjo in nemščino s književnostjo. In sem tako nesrečna, da ... najprej je bla moja želja razredni pouk pa so mi vsi pravli, ker mi jgrejo jeziki, da naj grem raje nem in slo ... pol pa sn si misla ... zaka pa ne bi dva jezika pa to pa z ang nisem imela težav nikoli, ampak sedaj mi je pa tako brezvezna pa sploh mi ni fajn, prisilim se, da grem na predavanja. Ne vem kaj naj, ker sem ponavljane oz. prepis že izkoristila. Nem je fajn, sam ang neeeeeeeee :/ Zelo rada bi bila na razrednem pouki, ker bi z zanimanjem študirala.
Posted 08 November 2006 - 09:44 PM
Pozdravljeni!
Jaz študiram angleščino s književnostjo
Jaz bi pa to tvoje breme z veseljem nase sprejela, ce bi se dalo! Obstaja pa se opcija izrednega studija, ce te nekaj resnicno veseli in si zelis, nikoli ni prepozno!
Posted 08 November 2006 - 10:41 PM
Jaz bi pa to tvoje breme z veseljem nase sprejela, ce bi se dalo! Obstaja pa se opcija izrednega studija, ce te nekaj resnicno veseli in si zelis, nikoli ni prepozno!
Ja, sam žal za razredni pouk ni nikjer izrednega študija so mi povedali, razen za 3. in 4. letnik :/
Posted 09 November 2006 - 02:06 PM

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 10 November 2006 - 05:01 PM

Posted 10 November 2006 - 05:38 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 January 2007 - 03:08 PM
.. Kakšna študentka krajinske arhitekture tudi nima časa tipkarit po forumih?

Ok, tole sem pisala že lani, pa nisem nobenega konkretnega odgovora dobila.
Skratka, bliža se čas odločitev (zdej pa zares.

Če je kak študent/ka mednarodnih odnosov, no, če se javi, to me tudi zanima.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 January 2007 - 03:59 PM

Posted 30 January 2007 - 02:35 AM
Največ ljudi jasno odleti na sprejemcih, tako da če nimaš opravljenega tečaja za risanje sploh ne pojdi, ker imaš minimalne možnosti da prideš gor. Sprejemci so glavni faktor.
Moraš pa prit tja z risarsko opremo in si tam cel dan in rišeš. Vem da imaš tri sklope - eden od teh je neka kompozicija z liki (krog, trikotnik in pravokotnik moraš postavit v neko smiselno kompozicijo), pa pošljejo te po faxu kjer moraš narisat/skicirat neke kipe, ki jih imajo razstavljene, pa še nekaj. Tako je vsaj blo za to leto.
Možnost zaposlitve mislim, da kar je, ker imaš odprtih dost področij, kjer lahko deluješ. Je pa to pri nas možno študirat le v LJ.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 January 2007 - 06:21 AM

U dej, sahara, prosim ja.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 January 2007 - 12:32 PM

[Napoleon]
Posted 30 January 2007 - 05:49 PM

Sahara, ful ti hvala.

Posted 30 January 2007 - 05:50 PM

Posted 30 January 2007 - 06:10 PM

Posted 30 January 2007 - 09:18 PM
Posted 31 January 2007 - 02:58 PM
[Napoleon]
Posted 31 January 2007 - 04:16 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users