Menstruacija
Posted 18 October 2009 - 08:47 AM
Posted 18 October 2009 - 12:32 PM
Nekak tko naj bi pa blo ja, ker mam dejansko res na dva mesca, ko pogledma svoj koledarček... :S
Tud na levi strani dostikrat čutim kako zbadanje pa to, na desni strani pa nič.
Posted 25 October 2009 - 11:22 AM
Jaz mam pa zdaj redno, do dneva natančno.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 25 October 2009 - 01:17 PM
Pri meni je pač vse sfukano, če mene vprašaš.
Jina, vesela sem zate. Jaz če je zdej spet nam dobla bom tud te primolut vzela (sej ti si jih ane, pa koliko časa?) pa če mi lhako poveš kako se jih jemlje. Jih mam doma, pa jih nisem nikoli vzela.
A potem si mela redno po tej kuri?
Posted 25 October 2009 - 01:20 PM

Posted 25 October 2009 - 01:36 PM
Sally, te sem jemala, ja. Zjutraj in zvečer, tri mesece s presledki , tri pakunge (mislim, da je ena za en teden

― V. Van Gogh
Posted 25 October 2009 - 02:00 PM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 25 October 2009 - 02:40 PM
No jst mam tri flaške...Verjetno ni nič važno kdaj začnem jemat, ane? Sem mislila pač po prvem novembru...
Pa da vidimo. Se prav tri flaške so za tri cikle?.
Posted 25 October 2009 - 03:42 PM
Ja.

― V. Van Gogh
Posted 27 December 2009 - 10:28 PM

Posted 28 December 2009 - 12:27 AM
Ne.

― V. Van Gogh
Posted 28 December 2009 - 09:02 AM

Posted 28 December 2009 - 09:51 AM

Posted 28 December 2009 - 01:49 PM

Psiha je FUL, isto pri ženskah ki poskušajo zanosit, če jim ne rata, baje se potem tok napsihirajo da jim M fuul začne zamujat in šele ko psiho porihtaš tut M postane normalna in pač ženske potem zanosijo. Na unem forumu, ki ga isto berem, sta bili dve ženski, obe fuul obupani ker več kot eno leto nista zanosili, sta bili na kliniki za zdravljenje neplodnosti in so ugotovili, da pri moškem skoraj ni spermijev in da skoraj ni možnosti za naravno zanositev. In ko sta obe ženski pač čist obupali, da bi uspelo naravno in se nista več sekirali, je obema ratalo takoj naslednji mesec. Mislim res svašta, kaj lahko psiha dela

After all this time?
Always.
Posted 28 December 2009 - 04:33 PM

@Ora: Imela je nisem zato, ker sem shujšala okoli 15 kil in sem (bila) pod ITM-jem. Ginekolog se je najprej ful časa mučil, da mi je sploh našel jajčnike pod ultrazvokom

Posted 28 December 2009 - 04:41 PM
Meni se je uredila takoj, ko sem nehala jemat. Mi je rekla, da če se en bo, naj obvezno pridem nazaj.
Pa ful mi je fajn, ker mi ciklus traja 32 dni, pa nikoli nimam več, kot 4 dni.

― V. Van Gogh
Posted 28 December 2009 - 05:34 PM
A ni tko, da naj bi test pokazal 3 dni po tem, ko ti M zamuja (če maš redno)?
Buoooo, strah me bo ratalo...

@Ora: Imela je nisem zato, ker sem shujšala okoli 15 kil in sem (bila) pod ITM-jem. Ginekolog se je najprej ful časa mučil, da mi je sploh našel jajčnike pod ultrazvokom

Nincha, ovulacija je na sredini med dvema manstruacijama, do oploditve pride v jajcevodu, jajčece rabi da pride do maternice, potem da se ugnezdi, in še nato traja, da resice prodrejo v steno maternice in se zarodek začne hranit, takrat se začne izločat nosečniški hormon. Če bi tvoja trditev držala, bi od oploditve do začetka sproščanja hormona trajalo samo ene 14 dni

Izgubljena, take krvavitve niso vredu. Sej možno, da se ti je več jajčec izločilo, ampak dejstvo je, da se stena maternice ne zadebeli tako hitro, da bi lahko mela 3 menstruacije v enem mesecu. Pa te nočem strašit samo previdna bodi, ker lahko krvavitev izhaja od kje drugje.
Posted 28 December 2009 - 07:22 PM
Test za ugotavljanje nosečnosti Baby CHECK zazna nosečnostni hormon od prvega dne izostale menstruacije dalje. Baby CHECK lahko zazna nosečnostni hormon že nekaj dni pred izostankom menstruacije, če uporabimo prvi jutranji urin.
Je pa res, da verjento ni nujno da prvi dan že zazna...

After all this time?
Always.
Posted 28 December 2009 - 07:25 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users