Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#381 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 03 November 2006 - 02:31 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 11. 2006 - 15:57) View Post

Cvetka, najlepša hvala za ponudbo, ampak ne smem kr tko na hitr prešaltat iz enih tabletk na druge, tko da ne bo šlo. sad.gif

Zakaj pa ne?! Jst sm najprej par mesecev jemala Logest, pol sem začela pa z Diane. Brez problemov, kot ponavadi po 7dnevnem premoru sem začela z Diane, tudi če sem mela prej Logest.
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

• Guests

Posted 03 November 2006 - 03:02 PM

QUOTE(sonchika @ 3. 11. 2006 - 12:27) View Post

Zakaj pa?

Tule sem prebrala:
http://24ur.com/nasl...031_3083246.php

Zgleda, da tabletke zmanjšujejo količino vitamina/-ov B v telesu. hmm.gif

• 0

#383 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 03 November 2006 - 03:57 PM

Aha, navalimo na kvas wink.gif a nima veliko B vitaminov, al sm čist pomešala?!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#384 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2006 - 05:29 PM

Še sreča, da jemljem vitamine.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#385 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 03 November 2006 - 05:30 PM

QUOTE(DiLeMa @ 2. 11. 2006 - 15:57) View Post

Cvetka, najlepša hvala za ponudbo, ampak ne smem kr tko na hitr prešaltat iz enih tabletk na druge, tko da ne bo šlo. sad.gif
QUOTE(inchika @ 3. 11. 2006 - 16:31) View Post

Zakaj pa ne?! Jst sm najprej par mesecev jemala Logest, pol sem začela pa z Diane. Brez problemov, kot ponavadi po 7dnevnem premoru sem začela z Diane, tudi če sem mela prej Logest.

Ja samo ti je zdravnica to predpisala, da lahko zemnjaš tabletke? Meni se to ne zdi pametno, da bi kar sama šla tabletke zamenjat samo zato ker ji jih je pač zmanjkalo.

Si že kaj uredila Dilema?

• 0

#386 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 05 November 2006 - 02:53 PM

jaz jemljem lyndinette, a ima katera izkušnje z njimi? jaz se zaenkrat dobro počutim, imela sem logest pa po dolgotrajnem jemanju so mi postale prešvoh pa sem krvavela... še ena novička ki bo marsikomu dala mislit. moja dobra kolegica je z rednim jemanjem yarine zanosila....groza! je v tistem 1 % kjer se lahko zgodi.
  • 0

#387 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 November 2006 - 03:59 PM

1 procent le ni tko mal če pomislm .. hmm.gif

kok je pa stara?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#388 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4153 posts

Posted 05 November 2006 - 04:20 PM

Zdaj, če sem malo off topic, pa nebi nekaj rada strašla. Sem izvedela, da je ženska lahko noseča ne da bi vedela da je. Zdravniki pravijo, da to ni redek pojav, ko je ženska noseča pa nima nobenih znakov nosečnosti, tudi menstra je normalna (le bušek se začne po 4-5 mesecu vidno večat). To mene rahlo straši huh.gif
  • 0

#389 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 November 2006 - 04:29 PM

in kje je kle logika, da ma kljub nosečnosti še menstro ? hmm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#390 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 05 November 2006 - 04:33 PM

ja čist možno da si noseč in sploh ne veš.. je pa res da se začne telo spreminjat in vrjetno tud opaziš.. menstra je tud lahko, samo večinoma bolj malo kar tudi nakaže na to da ni nekaj ok.
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#391 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 05 November 2006 - 05:16 PM

ni menstruacija, ampak so neke krvavitve - ponavadi niso dober znak (popravite me, ce se motim).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#392 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 05 November 2006 - 05:45 PM

moja kolegica ima 26 let, in glede nato da je zanosila s tabletkami je imela izven maternično nosečnost tako da je splavila.
Glede tega pa da ne veš da si noseča, se ne strinjam saj mi je kolegica rekla da čeprav je jemala tabletke pa je imela menstro je začutila in takoj vedela...je rekla da takoj občutiš, enostavno veš...
  • 0

#393 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4153 posts

Posted 05 November 2006 - 06:04 PM

Kartika vsaka ženska drugače doživlja to, zdaj če je tvoja prijateljica to občutla ne moreš posploševat. Vse je odvisno od posamezne ženske. Je pa res, da slej ko prej spoznaš, da se je nekaj spremenili oz se dogaja...samo takrat je pa morda že za nekatere punce prepozno, da bi se odločile za splav.
  • 0

#394 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 05 November 2006 - 06:35 PM

NO, zdaj se mi je pa isto zgodilo kot Dilemi. Sem mislila, da imam na receptu še eno škatlico, pa jih nimam več. Beda.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#395 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 November 2006 - 08:04 PM

No, sem se le dokopala do KT in sem zdej spet srečna. tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#396 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 November 2006 - 07:29 AM

Jaz tudi. Sem šla kar do osebne zdravnice, da mi ni potrebno letat v LJ h ginekologinji.
  • 0

#397 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 11:45 AM

Men pa delajo KT (Femoden) zadnje mesece samo še štalo....jemljem jih 8 let...in do zdaj je blo vse ok....kaj me je zdej troflo ne vem....pojavlja se mi tak PMS, da me prav mineva iz meseca v mesec...depresija....zmanjšano vlaženje....slabosti....glavoboli.....za pop***** Zdržat moram cirka vsaj še pol leta...pol ne vzamem ene več...pa če končam z fuzbal timom otročkov biggrin.gif Kolkr jih bo boh dal!!!! laugh.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#398 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 11:53 AM

Prešalti na druge tablete al pa kondome, brez veze da se mučiš, sem se jaz ubadala s podobnimi simptomi, namesto depresije ob PMS sem mislila da sem frigidna. Ne splača se! Raj kondome!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#399 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 09 November 2006 - 06:51 PM

Jaz sm pa alergična na kodome....oz. latex oops.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#400 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 09 November 2006 - 07:09 PM

To pa je jeba... Zahtevi (dobesedno, ti k...evi ginekologi vsaj mene, ful ne vzamejo resno) druge tabletke, baje majo ene kot nek hormon sreče(al sem spet neki pomešala...) ampak so samoplačniške.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users