^^ Poznam to...
Meni gre pa na živce sledeče: da folk pizdulira čez nekaj o čemer nima pojma. Konkreten primer - ena ženska danes reče, da bo zvečer gledala Desperate Housewives, pa ji takoj en zasika (tip): Kako je pa to brezveze!!! Pa ga vpršam, da koliko delov je že videl - pa bizgec odvrne, da še nobenega. Poznavalec da mu ni para.
Pa še nekaj - o čefurjih je bilo že nekaj govora, jaz s to besedo označujem poseben tip ljudi, pa se ve, da nimam proti bivšim prebivalcem juge nič proti - nasprotno - veliko prijateljev imam od tam. Ampak kar se je pa zgodilo nekaj dni nazaj je bil pa višek.
Kraj dogajanja: trola št. 20 (na poti v Fužine)
Pridem na bus na Bavarcu, pa grem do konca trole, kjer sta sedeli 2 čefurki

, kakšnih 15 let stari, in je ena imela pač telefon z mp3-ji in fuuuuuul fuuuuul na glas čefursko muziko. Prisežem, slišati je bilo, kot da ima radio z zvočniki s seboj. In ves čas, od tam do Fužin je nabijala razno turbo folk čefursko muziko, čeprav jo je folk fuul grdo gledal, nihče pa ji ni upal nič rečt. Priznam, jaz tudi ne, sem jo pa hotela zlasati smrkljo. Pa to se mi ni zgodilo prvič, časih ko grem ven ob petkih zvečer okupirajo ves zadnji del busa in full nabijajo muziko. Ne vem, nisem nestrpen tip človeka, ampak to mi pa začenja it vedno bolj na živce.