Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#381 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 February 2008 - 01:08 AM

QUOTE(Špela @ 6. 2. 2008 - 20:04) View Post

midve se pol ne bi mogle dolgo časa pogovarjati, ker jaz, ko padem noter, res krilim ko zmešana. laugh.gif
pa to o smrdljivi kuhi je tudi pri meni na mestu.

Hahaha, jaz tud krilim z rokami smile.gif
Men pa vonj pražene čebule taakoo zelo diši!!! Prou očara me, pa tista slana čebula, men tko paše jo jest kr med praženjem tongue.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#382 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 07 February 2008 - 04:29 PM

Meni gre pa na živce, če si kakšne obrvi ne morem spuliti.Aaaaa, takrat bi si jo kr ven izrezala. mad.gif
  • 0

#383 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 08 February 2008 - 11:03 PM

Špelca-marelca brez skrbi, da bi lahko z manko komunicirala, sej če bi slučajno preveč krilila z rokami, bi ta pa vljudno prosila, če se lahko usedeš nanje laugh.gif Problem solved!
  • 0

#384 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 09 February 2008 - 10:24 AM

QUOTE(Freya_ @ 6. 2. 2008 - 20:14) View Post

Ne maram da me kdo dolgo pregovarja in sili v kaj, dobim direkt živčni zlom.

evil.gif evil.gif evil.gif
Jaz tudi! Misli, kaj je s folkom, pa če mi ni mi ni, pa najhuje je če je kdo manj poznan, pa pol ne veš kak naj prijazno razložiš, čeprav bi najraje bla neprijazna, ker so oni v bistvu tudi.

• 0

#385 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 09 February 2008 - 01:47 PM

Men gre tud blazno na živce, če vidm na cesti kako bejbo, ki je "kao" neki ful popedenana. Kasneje pa tko, ko hodi vidš etikete (nalepke) na njenih šuhih. Mislim, tega ful ne štekam zakaj ene ne odlimajo iz podplatov svojih petk tega, ker res uiber grdo zgleda.
  • 0

#386 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 09 February 2008 - 04:59 PM

Na jetra mi grejo taki blesavi dnevi kt je dans. Hočem mal dobre vole, pa rada bi kam šla...
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#387 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17074 posts

Posted 09 February 2008 - 05:40 PM

QUOTE(Špela @ 6. 2. 2008 - 20:04) View Post

midve se pol ne bi mogle dolgo časa pogovarjati, ker jaz, ko padem noter, res krilim ko zmešana. laugh.gif

Se popolnoma strinjam.
Več krat se zgodi da koga v neposredni bližini mahnem. Ekrat sm skor mahnla eno nič slutečo omo, ki je šla ravno mimo ko sem jaz tako zavzeto nekej razlagala. Me je kolegica zadnji čas stran potegnila. Jaz ome seveda sploh nisem opazla in sem sam gledla ko tele kaj me te kolegica cota nekaj. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#388 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 09 February 2008 - 11:18 PM

QUOTE(Freya_ @ 6. 2. 2008 - 20:14) View Post

Pa ko na wc-ju ni brisačk ampak sušilec, tako zelo nepraktična stvar.

Jaaa, pa sovražim da je samo mrzla voda in potem po možnosti še piha mrzu zrak iz sušilca, da mi direkt prsti zamrznejo. rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#389 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 10 February 2008 - 05:01 PM

Ful mi gre na nerve tip, ko šalta po programih pa najde en (po navadi butast) film in kr začne bult na sredini. Sploh ne ve o čem se gre, ampak čist notr pade evil.gif
Pa ful mi gre na nerve, če sva zmenena da bova neki pogledala, pol pa spet najde en film na tv in pol mi reče, joj sam še pet minut, da vidm še enkrat uno sceno (čeprav je film že gledu), ok počakam 5 minut in pol spet, joj sam še to...Matr ratam besna nuke.gif
  • 0

#390 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 10 February 2008 - 06:43 PM

Totalno me razjezi, da se folk tk vleče kot megla na blagajni. Men ze prodajalka kasira, uni mutavi pred mano pa še kr pakira v vrečke. Jaz pa nimam placa, za svoje stvari. Plus tega, se babi neumni tk mudi, da mi že meče naprej stvari od kupca, ki je bil za mano.
  • 0

#391 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27533 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 10 February 2008 - 06:49 PM

Ooo, to vlečenje gre tudi meni ful na živce. Ne samo na blagajni, ampak na sploh. Recimo hodiš po ulici, se ti mudi, pred tabo pa neke tetkice zabarikadirajo celo ulico in se vlečeeeejo in vleeeečejo. Ulica pa itak široka en meter in ti ne moreš mimo.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#392 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 10 February 2008 - 06:54 PM

To je pri nas na stopnišču v šoli, skor vedno se mi zgodi da zamujam na 1. uro, hodniki dost mali, pred mano se pa VEDNO najdeta dva ali trije ki zasedejo celo širino stopnic in se jim začne pouk šele kasnej al nevem kaj in potem do tretjega nadstropja hodjoo čiiist počaaas jst pa dobim skor živčn zlom tm uzadi, če pa kej rečeš te pa še tko grdo pogledajo kao kaj si živčnaa 2guns.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#393 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 10 February 2008 - 07:38 PM

To zasedanje hodnikov je res ovirajoče. Pri nas na šoli pa se ponavadi folk posede po stopnicah in pusti prehod le za 1 osebo skrati. Potem se moreš pa tam spotikat čez njih in vsakemu posebej rečt "samo malo, a lahko grem mimo, ipd."
Enkrat sem hodila po stopnicah dol in nisem vidla da kdo sedi na stopnicah. Psledično je neka punca dobila z mojim čevljem direktno v hrbet biggrin.gif Imam občutek da tista ne bo več tam sedela.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#394 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29876 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 February 2008 - 08:33 PM

Da nekateri zaradi malenkosti zatrejo potencial nečesa lepega. To me res raz***di. In pol še jamrajo, kako so bogi in bili okoli prenešeni, etc ... rolleyes.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#395 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 February 2008 - 11:20 PM

Mene pa ful mot, če je folk tko brez vole (pa izklučujm kle razne pač apatične ljudi, k majo težave pa tko folk brez volje zarad neki določenih jeb v lajfu) no skratka, da je vs zdolgočasn pa da po možnosti še skoz govori, da mu gre na živce vse od a-ž.
Halo, men to ni kul, da ljudi skoz neki vse mot. Pa ne leti to na nobenga, sam včasih se prašam a res ne gre drgač kokr da ns pač mot. Res se v velkm loku izognm takim k skoz stokajo.
  • 0

#396 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 11 February 2008 - 10:28 AM

Na živce mi gre, ko se ga kakšne večer malo uliješ(kdo pa se ga ne tongue.gif ), potem pa ti pride kdo modrovat zraven, v smislu: a se je treba napit prav vsakič ko greš ven? A prav ne moreš brez tega da bi pila? Pol pa itak karkoli rečeš nazaj izpadeš ti tisti grd in blesav. (pa da ne bo kdo kaj mislil, napijem se enkrat na 3 mesece, potem pa se vedno dobi kak tak bedak).
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#397 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 11 February 2008 - 07:44 PM

^^ Evo to se pa men ni nikoli zgodilo. Kak očitajoč pogled že, to je pa že itak skoraj vsakdanje biggrin.gif.

Kar se meni stalno dogaja ko grem ven je, da se stalno najde neki folk ki teži. Ne z razlogom ampak kr tko sikajo da sikajo. Dostkrat rečem kaj nazaj pol je pa štala, tiho pa nočem bit, ker imam že poln kufer tega.
Pa če se ne zgodi da kdo sika, je pa obvezno kak stari gnili babjek ki se razkazuje in si ga meče nekje okoli.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#398 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 February 2008 - 08:05 PM

Meni pa grejo na jetra ljudje, s katerimi se nekaj zmeniš, pol naslednji dan pa te bulijo kot teleta - češ, kaj smo se mi kaj zmenili?! Wtf no... blink.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#399 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 11 February 2008 - 10:21 PM

^^ Poznam to... rolleyes.gif

Meni gre pa na živce sledeče: da folk pizdulira čez nekaj o čemer nima pojma. Konkreten primer - ena ženska danes reče, da bo zvečer gledala Desperate Housewives, pa ji takoj en zasika (tip): Kako je pa to brezveze!!! Pa ga vpršam, da koliko delov je že videl - pa bizgec odvrne, da še nobenega. Poznavalec da mu ni para.

Pa še nekaj - o čefurjih je bilo že nekaj govora, jaz s to besedo označujem poseben tip ljudi, pa se ve, da nimam proti bivšim prebivalcem juge nič proti - nasprotno - veliko prijateljev imam od tam. Ampak kar se je pa zgodilo nekaj dni nazaj je bil pa višek.

Kraj dogajanja: trola št. 20 (na poti v Fužine)

Pridem na bus na Bavarcu, pa grem do konca trole, kjer sta sedeli 2 čefurki evil.gif , kakšnih 15 let stari, in je ena imela pač telefon z mp3-ji in fuuuuuul fuuuuul na glas čefursko muziko. Prisežem, slišati je bilo, kot da ima radio z zvočniki s seboj. In ves čas, od tam do Fužin je nabijala razno turbo folk čefursko muziko, čeprav jo je folk fuul grdo gledal, nihče pa ji ni upal nič rečt. Priznam, jaz tudi ne, sem jo pa hotela zlasati smrkljo. Pa to se mi ni zgodilo prvič, časih ko grem ven ob petkih zvečer okupirajo ves zadnji del busa in full nabijajo muziko. Ne vem, nisem nestrpen tip človeka, ampak to mi pa začenja it vedno bolj na živce. mad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#400 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 11 February 2008 - 11:22 PM

Ej jz sm se včaih ful vozla z 20ko, da ne govorim, da so gor non stop kadil, pa k je bil sneg so se obmetaval s snegom sred busa pa take piz*darije. Enkrat mi ga je en ponesreč vrgu od uzadi tko, da sm ga za jakno še dobila in sm mu rekla kok je primitvn, pa on men začne nazaj jeclat laugh.gif laugh.gif neki v tem stilu: sori pol inetele kalka hahaha, hotu je rečt inetelktualka jz sm misnla, da se bom poscala, prsežm. Pa tko skoz so na silo vrata odpiral pa uzadi not hodil pa sikal folku pa na glas pel cry.gif

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users