Mene je pa Illamasqua Precision Ink EL kar malo razočaral. Konica mi je zoprna (pri Calvin Kleinu je boljša), imam sicer po novem raje čopič, čeprav mi sicer ne predstavlja problemov pri
preciznosti nanašanja črte, bolj me je negativno presenetil pri obstojnosti. Se mi začne po osmih urah mestoma luščiti, kar se npr. pri Urban Decayjevih 24/7 ELjih ne dogaja
(ampak spet - Hevea je pa nad njimi ravno razočana zaradi neobstojnosti, haha, tako da je tudi stvar posameznika). Sem pa naravnost očarana nad Havoc odtenkom, ki je res
čudovit in se mi zdi, da mi ful paše. Če bi se že odločala za ponovni nakup, bi se odločila zaradi odtenka, drugače žal ne.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>