Ne ne, ne mislim tega, ko boš že oma, ampak saj sem napisala nekje zgoraj, takrat, ko ti bodo začela ta leta odhajati... Ko boš tam... 40 npr., al pa še manj. :-) V glavnem, ko odnehavamo biti tisto najbolj zaželjeno in aktualno blago na trgu. Ko na nas večina neha gledat kot seksualno bitje.
Ko bomo ome, nas bodo tak skrbele druge stvari, kot pa to, če bi nas kdo položo al pa ne, hahahah.
Pa sej pravim, tud moške, stare 40, bodo takrat že dohitela leta oz. posledice le-teh, ane. Torej bomo na enakem, js pa iščem itak tipe svojih let in ne bom konkurirala mladenkam pri lovljenju 20 let starih fantov. Iz tega vidika jaz gledam ... poleg tega tudi malce bolj zrela leta dodajo neki šarm, ki je marsikomu sexy.
Tudi vem, da v ljubezni videz ni vse, drugače bi bili vsi malo manj lepi, večno samski, ane. Jaz itak ne nucam, da me cela okolica obožuje, ampak samo tisti, s katerim se najdem in se imava potem rada, ne zgolj na podlagi videza.
Ne vem, no ... jaz se res ne bojim staranja iz vidika izgleda, bolj iz kakšnega drugega vidika.